29,110 cititori

Subiecte despre care nu poți să vorbești pe net

Sau poți, doar dacă ai stomacul suficient de tare ca să înghiți valul de înjuraturi și ură care va urma.

Am zis să vă strâng la un loc toate subiectele despre care, în orice fel ai scrie, invariabil urmează un munte de imprecații și o declanșare de energii capabilă să pună în mișcare portavionul amiral al flotei NATO. Am să fac și o lejeră analiză a modurilor în care diferă în functie de subiectul abordat. Pentru că, naivi fiind, ați putea trăi cu impresia că sunt aceleași tipuri de înjurături. Well, nicidecum.

Biserică. Fără îndoială este subiectul care generează cea mai multa ură, cele mai de jos invective și cele mai negre blesteme. Partea halucinantă este că ele vin din partea habotnicilor și oamenilor care propăvăduiesc iubirea aproapelui și bunătatea. Serios vorbesc. Chestii ca “o să te ia Dumnezeu în p*lă dacă mai continui așa” sunt frecvente la genul ăsta de credincioși de internet. Asta pe lângă obișnuitele: “vedea-te-aș mort și pe tine și pe familia ta”, “să-ți dea copiii-n cancer”, “să mă piș pe mormântul tău de labagiu nenorocit”, și alte chestii din același registru, care aduc aminte de blândețe, lumină și puterea binefăcatoare a credinței.

Până la urmă sunt de înțeles și habotnicii ăștia virtuali, trebuie să crezi în ceva, măcar într-un prieten imaginar care locuiește în cer, ca să n-o iei razna când realizezi că ești singur pe lumea asta.

Gay. Aici lucrurile sunt ușor mai subtile. Dacă te apuci să scrii despre iubirea între persoane de același sex, dar ai inspirația să folosesti o poză cu două tipe care se sărută și să te axezi cu textul în jurul lor, ai toate șansele să scapi mai ușor. Până si ce mai înverșunați homofobi sunt aproape reduși la tăcere de imaginea a două blonde superbe care se mângâie drăgăstos. Pe scurt, dacă te duce capul să faci asta, o să primești doar considerații usoare, de vară: “Hai, frate, nu asta este societatea în care dorim să ne creștem copiii” sau “Degeaba, că biserica e împotriva lor”. Scapi aproape nevătămat, ce să mai.

Eeei, dar să te pună dracu’ să vorbești despre același subiect, să susții că avem libertatea să ne iubim cu cine vrem și să dai exemple de bărbați care fac asta, eventual însoțite de o fotografie cu doi mustăcioși care se sărută tandru. Ai pus-o, publisher-ule care ești tu publisher. Sodoma și Gomora se vor coborî asupra ta pe cale virtuală. “Băăă, să-ți dea la nănău toți gheii de pe lumea asta, poponarule”, “Sa vii să-mi sugi și mie p*la dacă tot ești iubitor de ghei”, “Labagiule, n-ai fost în stare să f*ți femei și ai trecut la bărbați”, precum și celebra: “O să ardeți în iad, poponarilor”.

Dacă lucrurile stau invers și scrii împotriva homosexualilor, din nou, ai pus-o. Doar că de data asta o s-o sugi elevat, pentru că o să crească mult nivelul discuției și al vocabularului. Crema interetului, hipsterii și feministele, se exprimă totuși altfel. Prin urmare, o să fii invitat să le efectuezi o felație aspirațională, poate așa înveți să nu te mai atingi de drepturile omului și libertatea de a alege.

Până la urmă, să zicem merci că totul se rezumă la vorbe aruncate pe net. În alte țări s-a murit pe subiectul ăsta. Așa că noi stăm relativ bine doar cu înjurături, block-uri și unfriend-uri.

Parenting. Să presupunem că te-a mâncat în fund să scrii ceva despre copii. Orice. Subiectul cu “bătaia” a fost și rămâne la modă, de exemplu. “Idiotule, ai tu copii ca să poți să vorbesti?” este replica absolută care-ți va fi servită încă din primele secunde. Și să te ferească dumnezeu să nu ai, că ai căcat steagul. Vei fi tăvălit prin catranul invectivelor de orice posesoare de vagin care a dat naștere unui pui viu. În eventualitatea în care, din fericire, ai copii, să nu vă imaginați că descurajează cineva din a vă adresa înjurături la foc automat. “Vai de capul tău de muist jegos, dacă ai copii și asta este educația pe care le-o dai” sau “ai făcut copiii din labă, onanistule” sunt printre exemplele destul de frecvent utilizate de către cei care susțin că ei și numai ei sunt posesorii adevărului absolut în ceea ce privește educația unui copil.

Una peste alta, trebuie înțeleși, e greu când îți dai seama că cea mai mare realizare a ta în viață a fost să ai moștenitori. Și dacă nici despre asta nu ai voie să-ți dai cu părerea vehement, atunci ce naiba îți mai rămâne?

Migranți. Cumva s-a mai estompat subiectul, mai ales după ultimele atentate. Dar acum vreo jumătate de an, se declanșa jihadul dacă aveai tupeul să scrii despre așa ceva, indiferent ce susțineai. Dacă erai pro, automat venea: “Să dea Dumnezeu să-ți ia toți jegoșii ăia famila în p*lă, labagiule”. Dacă erai contra: “Da’ ce ți-au făcut ție bieții oameni, o să te bată Dumnezeu, idiotule”. Cam astea erau “urările”, cu mici variațiuni pe aceeași temă.

Fascinant, absolut fascinant, atâta vreme cât în țara asta n-a ajuns picior de migrant, singurii care ne fuseseră alocați au sărit din tren, în mers, și au fugit unde-au văzut cu ochii.

Grași. Suprinzător, laitmotivul blestemelor nu este, așa cum v-ați fi asteptat, “grăsimea”. Adică sunt mult prea puțini cei care îți urează să te îngrași, să vezi și tu cum e. Nuuu, pe subiectul ăsta, printr-o paralelă cel puțin ciudată, cel mai des se ajunge la concluzia că ai p*la mica. Serios. După care urmează să ți se dezvăluie că ți-au mai aflat două secrete: ești impotent și te masturbezi.

Cum astea două par că s-ar cam contrazice, îi rogi pe expeditorii înjurăturilor să se hotărască. Păi ori ești impotent fără nici o urmă de erecție, ori te masturbezi frenetic cu gândul la, citez: ”femeile alea slabe care nu se uită la tine, labagiu frustrat care ești”. Pentru că nu se leagă, le sugerezi să se decidă, ca să știi și tu cum stai: labagiu sau impotent?

Imediat după apropourile la dimensiunile microscopice ale penisului autorului, impotență și masturbare, vine asta: “Hahahaha, te-a refuzat o grasă și acum te răzbuni”, la concurență cu: “Sunt grasă, dar nu m-aș f*te cu tine nici moartă, labagiule”.

Csf, n-ai csf.

Câini vagabonzi. Hehehe, deși n-ai crede, acest subiect declanșează energii nebănuite. Dacă-i vrei strânși de pe străzi, castrați și duși în adăposturi, nivelul înjurăturilor rămâne moderat. “Ce ai, bă, labagiule, cu bietele ființe, muri-ți-ar mă-ta” e cam tot ce poți primi mai hard. Dacă ești pe genul mai radical și te pronunți pentru eutanasiere, ai f*tut cu cal în pizdă. Mai bine închizi blogul, platforma sau pe ce scrii tu acolo și te retragi în munți vreo două săptămâni.

N-ai crede că niște oameni, care pot rezona cu un botic drăguț și niște ochișori umezi, pot să scoată așa ceva din dedesubturile ființei lor. Cred că, după habotnici, cele mai rele blesteme le auzi de la iubitorii de animale. De la “Dumnezeu să te f*tă în cur cu un falus de cal” sky is the limit.

Partea cea mai tare este că nu ai alternative să scapi nici dacă scrii că iubesti cățeii și-i vrei în continuare pe străzi, castrați și luați în evidență. Automat vor apărea comentarii cu “să vezi cum e s-o muște câinii pe ma-ta” sau “vedea-ți-aș familia atacată, labagiu prost”. “Să te f*tă Rex e cea mai ușoară”, nici n-o mai iei în seamă.

Evident și comentatorii de “câini” trebuie înțeleși. Într-o țară care și-a rezolvat toate problemele de infrastructură, asta era ultima care ne-a mai rămas și e normal să declanșeze un așa val de energie.

Mno, pe astea le-am sesizat până acum, de când mai arunc un ochi prin online-ul ăsta. Oricum, trebuie remarcat că absolut toate înjurăturile, ocările și sudălmile, pe oricare dintre subiectele pe care vi le-am prezentat mai sus, au un numitor comun: labagiu. Se pare că în societatea modernă auto-satisfacerea a ajuns cel mai de temut stigmat. Și zău dacă înțeleg de ce. O labă la vremea ei face minuni. Cunoscătorii știu despre ce vorbesc.

mihai_vasilescu_gay

sursa foto

172 de păreri la “Subiecte despre care nu poți să vorbești pe net

 1. Si despre vaccinuri care cauzeaza sau NU autism.

  Comentariu beton! Thumb up 52 Thumb down 0

  • @Radu, mi-am adus aminte, dar e oarecum mai nişat.

  • Mai e o categorie(de tip nou!): baiețelul pizdificat!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 2. Misto tatuajele tipei. Sa-i dee Dumnezeu sanatate si un barbat aratos ca mine care sa-i faca macar un copil care sa traiasca fericit in romania, fara a simti nevoia sa emigreze din cauza cainilor vagabonzi…hai ca am cuprins cam toate problemele, mai putin “grasii”dar pana la urma gras devii, nu te nasti

  Comentariu beton! Thumb up 70 Thumb down 0

  • @Redoo, adevărul e că nu m-am putut îndura să n-o pun pe tatuată. 🙂

 3. Ai uitat de fumători/nefumători… mai nou. Am frigideru’ plin de carne și eu.

  Comentariu beton! Thumb up 49 Thumb down 0

 4. So…cum o dai, ca dracu’ pica!!!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 5. Bai, sa nu te iei de hipsteri, asta e grav :)))

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @DOINA, cel mai grav. Sunt foarte atent să nu-mi iau vreo poșetă în cap prin metrou de la vreun hipster nervos.

 6. Ai uitat de vegani…care surprinzator iti umplu frigiderul de carne daca le sugerezi sa nu iti impuna alegerile lor

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 1

  • @syl, am cam uitat, cred că trebuie să mai scriu o dată articolul.

  • Veganii ăia care nu suportă “carbohidraNții”. Am mai zis poanta (e reală, auzită de mine din gurița unei vegane) dar nu mă satur s-o spun :))))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Nici mie nu-mi plac carboHIDRANTII. Am la serviciu trei carboHIDRANTI de-astia si sunt stresat de faptul ca la fiecare 6 luni trebuie verificati, ca sa nu luam amenda de la pompieri. In concluzie, o inteleg perfect pe vegana cu pricina, cu guritza ei cu tot.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Da’ de ce ai pus poze numa’ dintr-un sector, ai?

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 8. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 23

 9. Se vede că locuiești dincolo de Carpați, că de unguri ai uitat, la pachet cu originea aproape dumnezeiască a nației române!

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 1

 10. Faină poză?!! Și foarte mișto articolul!!!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 11. Ca de obicei, am citit cu plăcere postul tău. Le luam pe rand, așa cum îmi sta bine?

  Biserica…Cum dracu nu înțelegi tu, mai nene ca cartea aia cu coperți negre (cacofonie intenționată ) a fost scrisa de însuși Dumnezeu/Yahwe, care iți va fute un fulger globular peste muie dacă te mai legi de ninja….și culmea. …toți cre (s)tinii aia care propovăduiesc iubirea aproapelui te-ar lega de 4 mașini și ar demara în 5 direcții diferite….adică, în pana mea, suntem toleranți numai cu ce ne pica bine….

  By the way….poza pusă de tine…priceless. ..uite de ce regret eu ca nu sunt tattoo artist….daaaamn

  Mihai…cred ca ai uitat un subiect….radarele….

  Gataaaa ca scrisul pe azi….Avem de făcut bagaj, luat rămas bun de la continentul african și pregătit pentru a îmbrățișa pământul patriei mâine dimineață. …

  Hai sa fiți iubiti!

  Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 3

  • @SorinB, vii cu negeresă sau fără? Și cu @AnnaD ce-ai făcut de nu mai apare pe aici?

  • BAAAAAAIIII, vin fara negrese, clar? Romancele, cele mai frumoase femei. Capisci?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @SorinB, aha. Şi cu @AnnaD?

 12. Bai frate….Ai uitat de mămăligă care vindeca de la cancer la hemoroizi. …de frunzele de pătrunjel care sunt bune atât la ciorba cât și la bolile cardiovasculare, de usturoiul care curata colonul…..unde iți e capul? ???

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 2

 13. Armata de minioni se pune în mișcare indiferent de subiectul abordat. De multe ori cei ce comentează o fac doar de dragul de a avea alta părere ca a ta. Și ei aseară la bere au zis bancuri cu grași, gay, maidanezi etc dar azi se simt lezați de scrierea ta și trebuie sa își spună părerea adăugând o urare de final “sa te futa câinii ba! “.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 3

  • @Tina, exaaaaaaact. Se numește ipocrizie.

  • Da’ ai putea scrie un articol despre ipocrizie care să le cuprindă pe toate. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @GabiI, ești nebună? Vrei să mă linșeze? Vinerea trecută juca România la Euro și nu interesa pe nimeni. Toată lumea avea ceva de zis despre textul meu cu grasele.

  • Da ,trebuie neapărat convins să scrie despre ipocrizie. Mai ales că vreau să vreau sa vad cum se descurca atunci cînd e linșat.;)

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Tis, nu trebuie să mă convingă nimeni. Sunt convins gata. Stai să găsesc niște timp.

  • Domnule Mihai Vasilescu, ce-ți mai place să te-aliiinți…Care ,,toată lumea” ?!!!? Ai ajuns și tu să te crezi centru’ universului, buricu’ pământului și miezu’ din fanta ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 8

  • @Cristina, toată lumea în care mă învârt eu.

  • Păi @Mihai, ia mărește raza cercului, să vezi ce bine o să te simți…numa’ zic ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 6

  • @Cristina, e mărită gata.

  • Mie imi plac veganii care ti spun: aaaa…mananci mortaciuni. Despre ei, cand un articol?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 14. Încă ceva….Cum dracu de ai uitat de faptul ca dacii sunt strămoșii tuturor natiiilor? ???? Deja mă confunda bajetii pe mine pe aici….arătăm fix la fel….mici diferențe nesemnificative. ….☺☺☺☺☺

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 2

  • @SorinB, n-am uitat, dar dacii liberi nu prea înjură. 🙂

 15. Ai uitat de politică, unde fiecare comentator deține adevărul absolut.Și de rockerii care-s trimișii lui Satana pe Pământ.Și-n discuțiile astea există riscul să ți-o iei.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @CrisS, de politică am uitat, cu rockerii intrăm la “biserică”. 😉

 16. Veganii, ecologia, rrom/tigan….alte subiecte pe care lumea se inflameaza aiurea.
  Ma distreaza de minune cum niste oameni cred ca ar putea schimba parerea altora despre toate aceste subiecte, indiferent care ar fi acea parere, din spatele unui ecran, tastand pe vreo tastatura. Ba, mai mult, ei cred ca pot face asta prin jigniri si injuraturi, nu prin argumente.
  De multe ori, cand n-am ce face, provoc pe cate unul la vreo discutie in contradictoriu, online, si imi place sa vad cum se enerveaza, se “aprinde”, ii creste tensiunea si ar vrea sa imi smulga capul de pe umeri daca ar putea, timp in care eu fac o pauza, fumez linistit o tigare, mananc ceva sau chiar ma joc. ? Doar arunc, din cand in cand, cate o replica, pentru a tine persoana respectiva “in priza”. Inevitabil, se ajunge la block, bann etc.
  Niciodata nu am incercat sa schimb parerea cuiva despre ceva, mai ales in cazul unor subiecte d-astea “grele”. E inutil. Doar mi-am spus propria opinie, eventual dand exemple din experienta mea sau a altora, venind cu argumente, studii sau articole facute de altii mult mai destepti decat mine, dar atat. Fiecare a tras ce concluzie a vrut. Nici nu vad motivul pentru care as incerca asa ceva.
  Ca sa fiu un pic jigodie, zic asa: cand afirmam ceva, ne consideram destepti, iar pe cei care ne contrazic ii consideram mai prosti decat noi. Corect? Buun. Si atunci, exact ca in bancul ala cu copiii, bunica si barza, se pune intrebarea: “ii lasam sa moara prosti sau le spunem adevarul?” (“adevarul” nostru, deh!?). Prima varianta mi se pare mai comoda, nu sunt interesat ca toti din jurul meu sa stie ce stiu eu, sa creada ce cred eu.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 2

  • @Ionut, am să intru să verific dacă te-ai enervat când ai avut guest post la mine. 😉

  • @Mihai, da, da, chiar te rog.? Eu m-am mai contrat pe aici cu diversi comentatori, la articolele tale sau la guest-post-uri, dar nu cred ca am depasit niciodata limita bunului-simt, si am incercat sa vin cu argumente, nu cu “ba p-a ma-tii!”. In plus, mie nu prea imi place sa injur persoane in online, sau sa jignesc fara a avea destule date. Daca mai injur, o fac la modul general, fara adresare directa. Si, oricum, sunt de parere ca toate injuraturile si jignirile scrise cu furie nu fac cat un pumn bine plasat.? Cum asta e mai greu de realizat (dar nu imposibil), prefer sa fac ce am zis in comentariul precedent.?
   P.S. Hai ai nostri!??

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Ionut, meciul ăsta de diseară mi-e să nu fie ca aia cu “la pomul lăudat…”. 🙂

  • @Mihai, ei, vezi? De la afirmatia ta complet nevinovata putem face un exercitiu de imaginatie ca sa continuam discutia. Eu: “Bai, daca il baga pe Alibec de la inceput, ii rupem!” Tu: “Du-te, bah, cu pufosul ala drogat!….V-a bagat in cap cioara aia de Sumudica ca e mare fotbalist si acum, gata, toti il pupati in cur ca pe al doilea Messia!….” Eu: “Da’ cu cine vrei sa joace, mah….., cu Stanciu?… Ala nu stie decat sa isi puna 2 kile de gel in cap, de arata ca un gay prost……Cu Chipciu?……cu fcsb-ul vostru!…” Tu: “Bine, bah, insolventilor, cu echipa voastra de blatisti….Voi nu aveti fotbalisti si antrenor, bah……toti niste distrusi…!…….p#la-n Alibecu’ tau..!”
   La un moment dat se poate baga si un tert bine intentionat in discutie.?
   Tert: “Daca juca cu Steliano Filip in loc de Rat, nu misca Payet ala nimic!” Moment in care cei doi de mai sus se coalizeaza (sau nu): “Mars, mah, voi nu va pregateati de liga Campionilor? Aici e nationala, bah! Noi suntem romani, noi suntem romani!…..”
   Inlocuiti puncte-punctele cu organe genitale, sfinti, dumnezei, pozitii sexuale dubioase, si o sa aveti imaginea unei discutii zilnice pe net. Daca schimbam subiectul, avem fix acelasi lucru.?? Risipa de energie. Mai bine si-ar cara pumni. Bine, astia la fotbal asta fac, dar ar fi amuzant sa vad si alte tabere facand la fel (in special grasunii cu slabutii).??

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Ionut, da’ diseară tot o luăm. 🙂

 17. In primul rand despre grasi nu trebuie sa vorbesti pe net. Devin virali instant! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 18. Ai uitat de FOTBAL ! :)))))))))))))))) Ceva de genul Steaua Dinamo. :))))))))))))))) Si comentariile lor delicioase. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Laurentiu, nuuuu, acolo deja intrăm pe altă nișă. 😉

 19. No, de mult nu ai mai scris un articol atât de bun :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 20. Ca să fie zen, trebuie să scrii despre… nimic…adică multe cuvinte ce nu denotă vreo opinie aparte, ci doar sunt o inșiruire de cuvinte și atât! Orice idee iți vei expune, vei fi pus la zid de cineva, inainte sa termini ideea!!!! Deci:???!!! Mi-ar place intr-o zi o chestie “cosmică” să facă “zing” și toți să zică ceea ce gândesc cu adevărat…pur și simplu! Atunci ar fi ceva nou, căcaturile invelite-n cuvinte frumoase sunt la ordinea zilei?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @kya, sau să scrii despre floricele pe câmpii și să te intitulezi “blogger/iță”.

  • “Autointitularea” e la ordinea zilei? in lumea asta e ceva de genul “ea zice ca e divă dar ceilalți spun că e doar o proastă”. Este dificil in viața reală să ai “coloană vertebrală” fiindcă parcă ai călca pe cioburi de fiecare dată când vorbești? aceasta este “societatea” de fapt, o poleială! Zgârii poleiala, dai de…?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @kya, esact.

 21. Nu cred că există un subiect “pă net” să nu aibe talibanii lui. Doar că, așa cum ai scris comentariile lor, adică, corect și coerent, cu toată punctuația de rigoare, nu prea există printre talibani.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @diabolic, ce-i drept, am vrut să-mi spun că nu se vor regăsi scrise așa de corect gramatical. 😉

  • Frățică, mai ales printre habotnici, care, evident sunt și anti-gay 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Diabolic, dacă ești habotnic și nu ești anti-gay, o să arzi în iad într-un cazan separat.

 22. Eu stiu ca se spune asa: “O laba la vremea ei face cat 10 femei”. Desi la fel de adevarata este si vorba: “Nu e apa ca si vinu’ si nici laba ca vaginu’ “.
  Acum, sa revenim la subiect. Mai sunt aparatorii de tigani. Pe principiul: e oameni si ei. Desi, cred ca si eu sunt putin tiganca, pentru ca scuip si injur.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Elena, ne poți spune cu ce ocazii scuipi? Și cu ce ocazii înjuri? Că nu sunt cumulate, bănuiesc. 😛

  • @Mihai, injur cand nu scuip bine :)).

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Elena, e bine de știut. 😛

 23. Mie mi se pare ca orice subiect ai aborda, multi oameni care comenteaza gandesc la extreme sau cred in teoria conspiratiei la orice nivel. Asadar, ca sa nu starnim galceava in mediul online, ramane sa discutam despre vreme, desene animate (ca si la filme avem fani inraiti si hateri), animale si plante (exclus cele comestibile sau posibil “tamaduitoare”).
  Una peste alta, pe cat te distreaza articolul, pe atat de mult adevar prezinta. Pe principiul, “it’s funny ’cause it’s true”. Ai putea sa te apuci de stand-up :D.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Dana, acum nu mai pot, n-aș mai vine un bilet la supraponderale. 😉

  • Frățică, ai avea spectacole și la matineu, la câte vor să te scuipe pe viu :))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @diabolic, s-ar putea să ai dreptate. :))))

 24. Ooooo…. ai mai uitat o categorie…..pensionarii.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 25. Pentru mine subiectul cainilor vagabnzi a fost cel care mi-a adus multe surprize din partea unor useri, ce altfel pareau echilibrati, rationali, obiectivi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 26. Mi-ai facut ziua cu articolul asta. Iar comentariile…..
  Bine ca n-ai pus poza cu vreo grasa!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 27. Si sa stii ca inca sunt oameni care fac discriminari sau glume proaste pe motive de ten mai inchis (le-am resimtit in copilarie din plin, veneam plangand de la scoala, unele mai apar si astazi) si pe motive de tatuaje, de parca faptul ca am niste piele desenata ma denigreaza in fata lor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 28. :))))))
  Multumesc pentru articol! N-am avut o dimineata prea stralucita, iar articolul acesta m-a facut sa rad cu lacrimi :))))))))))

  Trebuie sa intelegem ca orice am spune, orice am scrie se va gasi un “Gica Contra”. E normal. Nu ai cum sa fericesti pe toata lumea 😛
  Eu, totusi, ii apreciez pe cei ce comenteaza chiar daca injura. Macar stiu sa citeasca si chiar citesc. Daca nu Kafka sau Tolstoy macar pe Vasilescu sau alti bolgeri 😛

  Aaaa… ai uitat sa vorbesti despre tigani si manele 😛

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 29. Despre unele subiecte nu poti sa vorbesti nici “face to face”, cica nu se face, mai frate. De multe ori sunt “sfatuita” sa-mi tin parerile acasa 🙂 Am impresia ca unii nu mai sunt in stare sa aiba o conversatie/dezbatere pe un subiect mai “dificil”, fara sa le plezneasca o vena in frunte.
  M-am gandit sa dau share articolului tau pe FB, dar sunt sigura ca o sa fie ignorat de majoritatea sau o sa se trezeasca unu sa comenteze ceva de genul “Cami…. nu e frumos” 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Camelia, și de ce ți-ar păsa? Că nu mă prind.

  • Dintr-un singur motiv imi pasa: pentru ca imi sunt prieteni, amici, familie. Daca cu ei nu pot discuta subiecte serioase, atunci cu cine?
   Sper sa apuc sa-ti scriu curand despre calatoria in Romania 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Camelia, prietenii nu te judecă după ce postezi pe facebook. Sau nu ar trebui sa te judece.

 30. Mihai, nu eu ţi-am dat dislike ( la răspunsul în care m-ai făcut nebună – am luat-o ca pe un compliment 😛 ). Îţi dai seama că eşti mai tare decât campionatul de fotbal?!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @GabiI, da, da, noroc că a fost meciul seara, la 22.00, că nu se mai uita nici dracu’ la el. 😀

 31. Lasă grasele! Încearcă să scrii ceva obiectiv despre inteligența supremă a poporului român și o să vezi ce ți-o iei. Poți începe cu mitul olimpicilor la matematică și vei avea sigur frigiderul plin de wursti.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Victors, aș fi scris, dar a făcut-o deja cineva mai bine decât aș fi putut eu. Am lăsat și link acum vreo câteva duminici.

  • Mihai, ți-ai facut planul pentru o luna cu articolul de azi. Multe provocări aruncante către cititorii tăi, multe comentarii, dar, vorba unora, ți-a mai scapat ceva. Oricum, in randul blogerilor, ai câștigat cu siguranță niște dușmani pe viață. Să-i mai publici și pe ei din când in când, ”să mă râd” de doua ori! Ești atât de direct, incât unii simt că-și iau un pumn in gură. Dă-le in continuare, încearcă și cu picioarele, pentru că sunt sătul de prefăcuții inteligenți de pe net.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Unpește, nu, nu, planul pe o lună l-am făcut cu ăla de săptămâna trecută. 😉

  • Poate încerci ceva și despre umanoizii politici. Promit să comentez consistent fiecare articol. Baftă!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Unpește, eu și cu politica suntem cam paraleli. 🙂

 32. Foarte tare articolul! Si foarte adevarat, din pacate. Cand am ajuns la partea cu “o poza cu doua blonde”, eram sigur ca o sa o gasesc la final :)) Ai pus bruneta ca sa se bucure si ochiu’ iubitor de alte culori!
  Un singur lucru nu inteleg: E plin textul de “pizde”, “labagii” si alte asemenea, dar “fut” e cenzurat. E ceva automat? Sau mai cenzurezi cate unu’ pentru cititorii mai sensibili? 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Cristian, și “p*lă” e cenzurat. Mai păcălesc și eu tool-urile de monitorizare. 😉

 33. Despre internet numai de bine, ca să zic aşa. Vorba poetului. Nu spui care poet.
  Acuma internetul reprezintă libertatea supremă de exprimare la care am aspirat de veacuri, de secole, cei cîţiva ani care au trecut în domeniul informaticii fiind echivalenţii secolelor şi deceniilor din viaţa reală, pentru că viteza cu care se desfăşoară evenimentele pe internet este cu cîteva ordine de mărime mai mare.
  Adică de o sută de ori mai răpide decît amu o sută de ani !
  Buuuun, deci putem să ne exprimăm despre orice pe internet, aşteptăm cu mare înfrigurare (acum în aşteptarea caniculei ce va veni !) să apară noi şi noi ştiri senzaţionale, cu şi despre “Subiecte Despre Care NU Poţi Să Vorbeşti Pe Net”, aşteptăm ca cineva să spuie ceva, ne batem cu cărămida în pept că vrem libertate de esprimare, dar la fel de bine sărim sus ca muşcaţi de cur dacă cineva face chiar şi cea mai mică referire la anumite subecte considerate “sensibile”.
  Adică nu prea pricep cum vine aiasta, adică vrem libertate de exprimare dar să nu ne exprimăm cu toată libertatea, vrem să criticăm pe alţii dar noi să nu fim criticaţi, e cam ciufută treaba. Păi dacă e să ne futem, să ne futem toţi. Sau nu ne mai futem deloc.
  Dacă e să fie libertate apăi atunci Libertate să fie.
  Hai să va spui un banc: care parte a corpului bărbaţilor este suptă cel mai des ? …Burta!! La ce v-aţi gîndit voi e pe locul 2…
  Avînd în vedere diversitatea cititorilor (a se citi la modul liber: gradul extrem de diversificat de cretinătate !) este evident că şi reacţiile vor fi pe măsură: un încuiat mintal nu va realiza că este o glumă fină şi se va răzbuna dupe cum ştie el mai bine (adică cum nu ştie!), pe cînd un om intelighent o să-l apuce plînsul de mila celor care publică tentative jalnice de glume răsuflate. Ar fi cam ca şi în bancu cela: o gagică buuuună de tot şi cu un moş, într-o cameră de hotel, hai să facem prostii, propune tipa, hai să ne căcăm în lift, răspunde moşuleţu… Evident, fiecare după “posibilităţi”.
  Astfel deci pentru că avîndu-se în vedere gradul ridicat de entropie (entropia fiind o măsură a gradului de împrăştiere) mintală(!) a cititorilor, este aiurea de pus subiectele “sensibile” chiar pe prima pajină a marilor saituri de ştiri, consider o lipsă de politeţe şi lipsă de respect pentru ceialalţi să te apuci să iei dicţionaru de înjurături şi să-l torni în neştire, consider că o “departajare” a paginilor de web este binevenită, o separare pe baza subiectelor tratate.
  Accesul fiind totuşi cvasi-inexistent şi la saiturile mai puţin “ortodoxe”, în acest caz este un pic mai ciudat să stabileşti vro metodă de acces controlat la pagina ceea de web, pentru că teoretic oricine poate intra pe orice sait. Mai departe, decizia aparţîne fiecărei persoane în parte de a continua vizionarea unei pagini web care nu-i este tocmai pe plac. În acest caz, ştie că ceva nu este în regulă cu pagina ceea, dar totuşi o citeşte, ştie că sînt exprimate tot felul de “porcării” (porcării din punctul de vedere al respectivului) dar tot ar mai citi, practic îşi bagă nasu unde nu-i fierbe oala.
  Şi tot respectivu este revoltat şi începe să jelească şi să-şi exprime frustarea şi să vezi apoi teorii apocaliptice despre ce se poate întîmpla dacă oricine ar intra pe acel sait, şi ar citi, şi ai di puii mei… Păi nu l-o împins nime să citească, el cu mînă lui şi-o făcut-o.
  Există acest gen de oameni care le face o plăcere “să se joace cu focu”, să guste din fructul oprit, să se considere mari înţelepţi şi apoi să deie sfaturi. Şi încă ce sfaturi. Se auto-intitulează salvatori ai valorilor umane şi apoi încep cîte o campanie care ajunge să cîştige adepţi, la fel de “inteligenţi” ca şi respectivu, practic este o manifestare a spiritului de turmă, un aspect foarte gustat de public (se mai cheama şi viral), atît de participanţi dar cît şi de “spectatori”, pentru că la un moment dat e chiar amuzat să vezi ce aberaţii sînt în stare să scoată, pornind de la te miri ce subiect. Zbiară în gura mare lozinci prefabricate, dar dacă ai sta să-i întrebi ce înseamnă celea şi totuşi împotriva cui manifestă, or să ridice din umeri: pentru că aşa fac şi alţii !
  Nişte tîmpiţi !! Ce să-i faci ?! avem nevoie şi de tîmpiţi pe planeta asta, pentru că vorba lui Camil Petrescu “dacă n-ar fi proştii, deştepţii ar muri de foame !”.
  Aşa că hai să facem o lămurire, să lămurim mai bine un aspect care poate nu este foarte bine lămurit, care poate nu este prea bine înţeles, care poate nu este prea bine exprimat ca să poată fi înţeles limpede: pe internet se poate spune orice (scris, vorbit, filmat, interactiv, etc.), depinde de fiecare să considere dacă este dupe standardele lui sau nu. Depinde de fiecare să pună la dispoziţia tuturor un mesaj, respectiv să-l publice cu caracter public(!) sau să-l păstreze pentru un grup foarte restrîns şi (foarte) “salect” de persoane. Pentru că sînt şi subiecte care nu la fiecare le pică bine să fie publicate la modu public.
  Părerea mea este că totul porneşte de la Respect şi de la Educaţie.
  Respect pentru propria persoană şi respect pentru ceilalţi. Mai or fi o droaie de respecturi, dar nu m-oi apuca amu şi aici să fac teoria respecturilor. Apropos, pluralu de la respect este respecte sau respecturi ?! În ce priveşte Educaţia, aici e multe de spus, şi la fel, nu m-oi apuca acum şi aici să fac teoria educaţiei.
  Multe ar fi de spus, mă opresc totuşi aici.
  O zi extraordinar de minunat de plăcută vă doresc !!!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Sorin, e mult mai ușor de la tine. Să vezi cum e de la mine. Atât.

 34. Aş vrea să citesc un articol scris de tine despre lesbienele grase, iubitoare de câini bagabonţi, care-şi bat copiii adoptaţi (de la nişte refugiaţi), fin’că plozii îs toata ziua la biserica, în loc să-şi vadă de şcoala !

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Marius, o să fie ultimul, când mă voi lăsa de blogging. De fapt, penultimul. Ultimul o sa fie despre altceva.

  • Da, in ultimul o sa te deconspiri ca agent reptilian al iudeomasoneriei (acoperit), o sa-ti ceri iertare de la sutele de mii de cititori carora le-ai spalat creierii si o sa anunti ca ai trecut la Dreapta Credinta….

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Marius, ahahahahaaaaaaa. Da, da, da. 😛

 35. Place poza aia cu blonda si bruneta. Ziceai in articol ceva de doua blonde. Te rog frummos pls

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Julien, auzi? Prea vreți totul mură-n gură. Mori dacă bagi si tu pe goagăl “two blondes kissing”. 😛

 36. ia-ncearca sa zici despre provinciali vs bucuresteni, mitici vs ardeleni, sa vezi atunci spirite-ncinse!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @moatza, să știi că este o idee. Mai ales ca eu îmbin ambele categorii. 😉

 37. te contrazic. Viral e cat face “1+1:1” . :))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 38. Pingback: Subiecte despre care NU poţi să vorbeşti pe net! | Pasionați Feroviari

 39. Ai uitat de pro/anti-fumat in baruri si restaurante 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 40. am ras cu pofta la articolul asta ……mai ales la ultimul alineat …iti citesc cu placere fiecare articol si astept cu deosebit interes urmatorul articol …..mi-e drag de tine cum scrii …nu te cunosc …nu ma cunosti …personal vroiam sa scriu …dar am prins drag de tine ….te rog sa mai scrii astfel de articole …tema aleasa si modul in care scrii te fac sa iti doresti sa citesti articolele pana la final ………..
  p.s. daca cumva am greseli gramaticale sau orice alt tip de greseli in text ..te rog sa le scuzi …sunt din cauza vitezei cu care scriu 🙂 🙂 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Emilia, băi, merci! Habar nu ai ce bine îmi fac comentariile de genul ăsta. :*

 41. Mihai hai ca-mi facusi dupa amiaza placuta. Super! Seara sper sa nu mi-o strice “papa iconita”. Incet, incet te “recuperezi” dupa saptamana “altfel”. Abia astept restul articolelor, cu surprize cat cuprinde. Hai Romania!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 42. Poti sa incerci sa scrii despre Andrei Gheorghe. Sa vezi ce corul armatei ruse aduni.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @simona, am scris despre Andrei Gheorghe. 😛

  • Te rog sa imi spui care e textul. Vreau sa citesc si eu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @simona, e ceva cu karma și bitch, nu mai știu. Dă un search după astea la mine pe blog.

  • Pe asta il citisem. Doar povestesti povestea lui Georghe. Eu am fost uluita ce comentarii de nebuni pot face unii la un articol de ziar, revisita in care se vorbeste despre omul sau persoana publica Andrei Gheorghe. O avea asa multe butelii acasa…
   Funny este ca te-am cautat pe net dupa ce ti-au citit textul la matinal. Ii ascult mai cu juma de ureche, mai cum apuc pe cei doi. Iar Gheorghe imi place maxim.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @simona, care text? Ăla cu metroul?

  • Da. Ala cu metroul. Dupa aia l-am citit pe ala cu batranii. Si gata. M-am inscris pe lista de urmaritori.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @simona, 😀

 43. din punctul meu de vedere a ajuns in punctul limita al regulilor democratiei ¨¨esti liber sa faci/scrii ce vrei dar fara a afecta libertatea celorlalti¨¨….evreieste vorbind dansul in punctul limita in orice domeniu aduce cei mai multi bani….succes, dar usor usor ajungi si tu in faza in care succesul o sa iti treaca tot mai mult prin stomac….si nu o sa mai ai haz deloc

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @sorin, mi-a plăcut aia cu “succesul prin stomac”. O să fac tot ce ține de mine sa nu se întâmple una ca asta. Eu am făcut blogul ăsta, nu el pe mine.

 44. Totuși trebuie stabilit și dacă ești sau nu băsist.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 45. Corect se zice așa, o labă făcută cu temei, face cît zece femei! ????

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 46. 1. S-a evidentiat un comentariu pe radarul meu… sper ca n-ai de gand sa ne lasi balta pe-aici, adica o vorba de-asta spusa asa, sper ca nu reprezinta un gand.
  2. Buna postare, ca pe vremuri, la cafea am companie, tastatura si mouse-ul si sunt la munca :))
  3. Intotdeauna, dar intotdeauna, va exista un Gica-Contra, indiferent de subiect!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 47. M-am tot gandit care dintre categoriile de mai sus ma dispera mai tare si m-am oprit la habotnici. Dupa care am citit in comentarii si am zis: “veganii, clar, astia ma calca pe nervi.”
  Dupa care am mai stat si am cuget si mi-am zis: “WTF? What’s the difference?”
  Ambele categorii tin sa te anunte cu primul ocazie despre preferintele lor – haboticii o dau cu Domnul in sus, Domnul in jos, veganul e posibil sa te blesteme pe veci daca te vede mancand niste paste carbonara ca la mama lor. Si asta desi nu le-ai cerut parerea.
  Toti incearca sa-ti explice de ce e mai bine cum fac ei. Desi nu i-ai intrebat.
  Toti cred ca numai aia e calea. Mie, pe de alta parte, nu-mi pasa care e calea, nici cati adepti racolez la un tort cu frisca. Din lapte de vaca, nu de caju.

  Long live bacon, cheese and steak!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 48. x:((((

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 49. Pana aici, la mine, “s-a retinut decat un aspect” : ai pus poza cu tantele special ca sa nu trebuiasca sa pui poza cu #%& ta mica, de labagiu etcetera etcetera etcetera. Vedem cum scapi si la urmatoarele articole….

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 50. Dar maneliştii cui ii lași?? Nush zău bro, tre’ să scoți o carte ceva, că prea ai omis multe. Asta-i discriminare!
  (Mi-am rezervat seara de azi pentru articol și comentarii, d-aia am întârziat)

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Oana, aoleu, păi şi maneliştii sunt controversaţi?

 51. Cu poza aia, se razgandeste si cel mai aprig sustinator al coalitiei familiei 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 52. Nu te intereseaza niste soft ca sa monetizezi injuraturile?
  Adica m### p___ doamne doamne intr-un coment la un coment si pac 1 leu la tine in cont.
  mu_e + atac la persoana si coment principal si zub 5 lei la tine in cont.
  Iar maxim articol de 200 de randuri minim live de la balaceanca si pus direct pe prima pagina -> 50 de lei minim.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 53. Să le luăm pe rând..
  1. Biserica este necesară dar insuportabilă
  2. Gay, ce aveți oamenilor cu oamenii? Suntem sălbatici?
  3. Parenting… nu am copii dar și dacă aș avea aș sta dracu-n banca mea cu sfaturile.
  4.Migranții, dacă v-a fost bine în câtunele unde sunteți fătați ce dracu căutați în București?=)))
  5. Grașii, sunteți urâți bă, da, sunteți oribili, lăsați sarmalele cu păinică!
  6. Câinii, of, l-aș lua acasă p-ăla care m-a mușcat de picior din senin. Aici ar fi o completare la pct. 2, iubim animalele care ne rănesc dar urâm oamenii care ne iubesc

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 54. Mai nou, homeschooling.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 55. Da, noi suntem bini de tăt ca popor așea. Adicătelea, UE&shit dar mentalitatea tot de la Rascoala de la 1907 este. Homosexualii „e” rai si vor sa fure copiii crestinilor drepti si sa-i creasca intru pacat, copiii si nevasta trebuie batuti din cand in cand, macar in posturile mari. Alea cu tatuaje sunt curve, aia cu cercei sunt drogati. Aia bogati sunt hoti, aia saraci sunt lenesi. Daca te duci la biserica automat pupi moaste, daca stai acasa esti suflet pierdut. Rockerii sunt satanisti, manelistii sunt cocalari, numai muzica populara e misto (ca e pe traditie prostule, ce tu n-ai donat pt Brancusi?). Ungurii vor sa ne fure tara, austriecii padurile, englezii femeile si americanii resursele naturale. Toti sunt de cacat numai noi suntem misto si perfecti. Aaaa, si victime. Viata, destinul, Miorita. Nu vrem nimic, doar ne plangem de mila. Si cu pula-n cur si cu sufletu-n Rai, cum s-ar spune. Doamne-ajuta!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 56. Hmmm, nice foto :))) ca sa sintetizez: nu cred in mai nimic, nu merg la biserica, sunt vegetariana, bisexuala, ador pisicile, nu ma deranjeaza refugiatii (nu am vazut niciunul pe aici), fumez, sunt inca maritata, am si amant, nu am copii si nici nu tin neaparat sa am.
  Mno, acum, cum as putea sa judec eu pe altcineva?
  Evident ca si eu am pareri pro/ contra, dar in general ma folosesc de argumente ca sa le sustin.
  Hai, seara faina! si mersi de poza 😉 tatuajul urmeaza…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 57. EUUU, EUUU dețin adevărul absolut, etern și nestrămutat! Cutremurați-vă în fața părerii supreme a zeului vostru perfect!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 58. Am râs cu lacrimi…dar câtă dreptate ai…???

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 59. Salutare. Mintea mea, în sinea ei se gândește cam care ar fi reacția publicului la un articol despre o sesiune de parenting ținută în altarul unei biserici de un popă gras și gay, în timp ce gătește (tradițional) un maidanez pentru o familie de migranți pe care-i găzduiește în biserică.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 60. Sa le luam pe rand.Biserica fie la popi si eu cu Dumnezeu.Am fost trasa la raspundere am rezistat.Am sustinut si sustin comunitatea gay si mi-au sarit unii in cap ,dar nu m-am ciobit inca.La parenting nu ma bag ca nu am copii ,nu stiu despre ce-i povestea,grasa sunt si imi asum,migrantii daca sunt nelinistiti sa stea la ei in tara daca au migrat pentru o viata mai buna pot migra unde vor ei.Cainii vagabonzi…Pentru ei mi-as dori niste adaposturi civilizate, iar eutanasierea cand se face sa se faca prin metode blande nu cu lopata sau prin infometare cum se face la noi.Cred ca de aici provine si revolta celor mai multi dintre oameni. Stomacul nu stiu de-l am tare sau nu,insa pana acum am rezistat.Drept e ca nu am un blog ,dar daca ma zgandara ceva nu ezit sa scriu pe profilul meu.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 61. SUPER !!!
  Ca tot ce scrii e cu mult verb și chiar dacă mai sunt și ” mănuși pe lângă sac” ele trec neobservate, pt că , Moșule, ai un croșeu invincibil. La Motta te-ar invidia ! Ok. M-ar fi relaxat dacă între corzi ar fi intrat problema evreilor și a pretențiilor lor vis a vis de ” drepturile ” lor în România, despre țigani și despre unguri. Dar cred că asta e pe bune tabu sau e de supergrea ori, să ne lăsăm… surprinși ! Baftă și ține garda sus ! Uneori e nevoie !

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 62. Unul singur ti-a scapat, veganismul – aici sa vezi ce de patimi 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 63. :))))) Genial! In Evul Mediu aruncau cu pietre, Acum s-a mai cizelat nitel populatia, arunca cu vorbe. Ai uitat sa scrii despre faptul ca omul nu a evoluat din maimuta ci a fost modificat genetic de catre extraterestri, Unii oameni, scuzati. :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 64. Avorturi :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 65. Mda, am de gand sa le abordez pe toate pe blogul meu de satira si pamflet.😊. Multumesc pentru inspiratie! Sa vedem, sa vedem ce o sa iasa 😁😁

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.