În momentul în care ai decis că vrei să te amuzi dându-mi muie pe unde mă prinzi, consider că ți-ai asumat și că te voi găsi la un moment dat (mno, am două conturi false de Facebook care mă ajută perfect în demersurile de acest fel), deci mă voi putea amuza și eu, la rândul meu, aplicându-ți o micuță și nevinovată felație. Acum doar sper să înghiți, că ar fi un gest de lașitate să scuipi.

Femeia asta din fotografiile de mai jos, care se autotintitulează „Soția Perfectă„, mă muiește de ceva vreme pe unde mă prinde, de la adăpostul unor setări care nu-mi permiteau s-o găsesc de pe profilul meu. Până m-am gândit că nu mi se pare corect să fiu luat la perpulis fără să am nicio reacție. Care reacție a venit acum.

Păpușă mică și deosebit de sexy, sper că ți-ai denumit contul „Soția Perfectă” ca un semn că auto-ironia încă există și funcționează. Nu de alta, dar dacă printr-o nenorocire a sorții am ajunge amândoi pe o insulă pustie sau captivi în tunelul atemporal de sub Bucegi, aș prefera să dedic ofrande zeului Onan până la sfârșitul zilelor mele sau să fut ceva animale sălbatice de pe acolo, decât să ma ating macar o dată de augusta dumitale făptură.

În rest, s-auzim de bine.

P.S. Da, știu, sunt un magar, nu se judecă oamenii după înfățișare, poate are un suflet de aur… bla, bla, bla. Well, ultima dată când am verificat, niciun bărbat nu făcea sex cu suflete, toți voiau sa fută femei. Iar în cazul de față, nu știu zău ce să zic. Oare am eu standarde prea ridicate?

P.P.S. Oare când o sa înțeleagă oamenii că blogul, profilul sau pagina de Facebook sunt aidoma casei mele? Nu poți să vii la mine în casă, să mă jignești și să nu pățești nimic. Nu ai cum. Nu o să accept asta niciodată, cu niciun risc.

mihai_vasilescu_sotia_perfecta