Pregătisem altceva pentru azi, dar mi-am adus aminte că salvasem zilele trecute postarea asta, exact cu scopul de a v-o arăta și vouă. Este scrisă de Dan Pavel și sfatul meu ar fi să-i dați follow pe Facebook omului ăsta. Pentru că uneori reușește să mă binedispună chiar și când sunt dus cu capul.

……………………………………………………………………..

Raw Vegana este o femeie perfect normală, care a ales să nu mănânce faună, iar flora o consumă în stare crudă. Până aici… toate bune. ROvegana este crud-vegetariana de România, care a asimilat fără discernământ tot ce a însemnat cultură occidentală. Goana după trend a născut un anume gen de proastă sclifosită, care pufăie scârbită și mimează voma când vede că ți-ai comandat o friptură. Pentru că escalopul de surcele n-are cum s-o sature, rovegana se hrănește cu reproșuri în sos de superioritate. Indiferent că te cunoaște sau nu, pe toată durata mesei, iluminata îți va face caracterizarea completă și ție, și fiecărui dumicat pe care încerci să-l îmbuci. Astfel, vei afla că ești un monstru mișel care se hrănește cu lacrimi de suflețel. Pentru că o pacoste nu vine niciodată singură, e suficient să ceri desert ca reproșul să se transforme în insultă. Ea nu crede că te insultă, doar că tu ești un ignorant care nu știe că de la E-uri o să i se usuce mădularul și așa prea mic. E convinsă că îți face un bine absolut, pe care tu nu reușești să-l apreciezi la justa valoare.

Prietena cea mai bună a roveganei este femimista. Spre deosebire de feministă, femimista doar mimează înțelegerea unor concepte legate de inegalitatea reală dintre sexe. A fost jignită odată în tinerețe și a rămas așa. Nu caută egalitatea, ci privilegiul. Deși pare o imposibilitate statistică, are perfectă dreptate când susține că nici un bărbat nu este suficient de bun pentru ea. Bărbatul acela nu va exista niciodată, dar asta n-o s-o împiedice să mănânce și să bea pe banii patriarhatului. Femimista simte imediat când începi să devii simpatic altor femei din grup, așa că te va săpa, pe față, fără nici o jenă. De la întrebări capcană fără nici o legătură cu subiectul, și până la afronturi directe, ea va încerca să dovedească îndărătnicia bărbatului, deși n-a rugat-o nimeni. Bărbații mai răsăriți au absolvit cursul intensiv de nod în papură, și recunosc imediat când li se caută. Ca atare, o vor trata cu amuzament și nebăgare de seamă. Acest lucru o va învenina și mai tare, dar după ce ai fost ucigașul de vițeluși, nu mai contează că ai devenit motivul nefericirii tuturor femeilor pe o rază de zece kilometri.

Trăim într-o cultură în care toată lumea pare că știe ce-i mai bine pentru noi, așa că vin și eu cu sfatul meu pentru sănătate mintală. Întâmplător, o bună parte din stresul vieții cotidiene se poate trata cu un elixir alcătuit din două părți cunilingus și o parte desert. Se administrează separat, sau în același timp, după preferință. Din nefericire, rovegana nu suportă desertul, iar femimista nu suportă râtul de porc misogin între picioarele ei. Singura lor opțiune reală rămâne să batjocorească restul „graselor proaste” care au căzut cloșcă sub un bărbat.

Acest text este scris de un bărbat care s-a dus de bunăvoie la Monoloagele Vaginului. Nu i-au plăcut, dar a înțeles că pe o planetă pe care se cântă Oda Pulii, de patru mii de ani, era nevoie și de astfel de monoloage.

mihai_vasilescu_feminista

sursa foto