Vă jur că nu mi-e frică absolut deloc și că mâine aș pleca în orice mare oraș al Europei, cu toată amenințarea lor teroristă. Și odată ajuns acolo, aș merge numai cu metroul și aș vizita exact zonele cele mai aglomerate. Mă piș pe ei! Pentru mine nu există și nu-mi voi ghida viața după atentatele lor de căcat. Am prins o alarmă de amenințare cu bombă pe Charles de Gaulle. Am ieșit calm, prin locurile pe care mi le indicau jandarmii, nici măcar n-am grăbit pasul. Repet, pentru mine nu există. Și mi-aș dori ca toți cetățenii acestui continent să aibă aceeași atitudine sfidătoare la adresa jegoșilor ăștia cu neuronii alterați de Allah și virginele lu’ pește.

De ce aruncă în aer ce prind prin Europa? Vă spun eu de ce. Pentru ca sunt niște maimuțe fără creier ce profită din plin de proștii de europeni care au ales să se civilizeze și o ard cu drepturile omului and shit în loc să-i radă de pe fața Pământului. Credeți că o sa vedeți vreodată un atentat, revendicat de ISIS, la Moscova sau la Beijing? Bineînțeles că nu. Pentru că ăia în câteva zile ar baga plugurile peste ruinele rahatului de stat islamic, ca să-l niveleze. Apoi ar semăna orz. Ah, ce ziceți? Că în felul ăsta vor muri și oameni nevinovați? Păi să vezi ce, așa e la război. Și dacă nici ăsta nu mai e război, atunci care? Că n-am inventat eu vorba aia cu „a la guerre comme a la guerre”.

Să mor eu dacă înțeleg de ce se mai cheltuie bugetele alea imense pentru înarmare, dacă tu nu ești în stare să-i faci pe ăștia să-și plângă zilele în pumni și să se milogească pentru îndurare. Nu, frate, noi o ardem cu „migranți”, cu „pe cale diplomatică” și alte lăbăreli care le dau apă la moară. Morții ei de treabă, că acum 100 de ani le-ar fi pus capetele la vedere, pe garduri.

Dar până se trezește Europa din letargia asta care seamănă a somnul rațiunii, ar mai exista o soluție: să se interzică mediatizarea atentatelor, prin lege, în toate statele U.E. Să nu mai fie prezentate pe niciun canal media, nici măcar pe Facebook. Să dispară imaginile cu clădiri arzând, cu morți și răniți, să nu mai redea nimeni declarațiile martorilor înspăimântați. Pe scurt, fără niciun fel de știre, reportaj sau orice altceva legat de vreun atentat revendicat de dezaxații ăștia. Este atât de evident ca scopul lor este să ne sperie, că nu înțeleg de ce nu se gândește nimeni la asta. Fac pariu pe orice și cu oricine că în jumătate de an de la adoptarea unei legi de genul ăsta, cretinii s-ar muta cu bombele la alți fraieri care aleg să-i promoveze.

Mai voiam să vă spun doar asta: cel mai mult m-a îngrețoșat fotografia de mai jos. Este absolut mizerabilă. Și nu atât pentru mesajul pe care-l transmite, ci pentru modul cum o face.

P.S. Încă un punct de vedere, aici.

mihai_vasilescu_sorry_Brusseles