Şi l-au primit. Pentru că, în despotismul meu absolut, din când în când prezint uşoare urme de democraţie. Aşa că mai jos aveţi mesajul unei daco-reptiliene-masone, care semnează, la derută, cu numele de Alina.

………………………………………………………………………………………………

Stimate domnule Vasilescu,

Cu surprindere și amărăciune, constat că v-ați angajat într- o campanie de defăimare a dacilor liberi, neam vajnic și nemuritor, cunoscut și sub numele de „buricul pământului”. Mai mult de atât, continuați cu neruşinare această denigrare cu bună ştiinţă, pentru care sunteți plătit în conturile din Geneva (unde ați mers de curând sub acoperirea „livrării unui pachet”) de către organisme conspirative care ne împiedica lansarea, ca neam și nație, pe culmile abundenţei și bunăstării!

A fost ușor pentru noi, dacii liberi, domnule Vasilescu, ușor de tot, să realizăm ce faceţi (nu uitaţi că stăpânim flacara violet și deţinem Secretele) şi în ce mod abject procedaţi la defăimarea  produselor etnice, cum ar fi mămăliga. Sau cum desconsideraţi alte descoperiri majore ale științei, cum ar fi bicarbonatul şi utilizarea lui în mici sau la tratarea bătăturilor și a cancerului. Toate acestea sunt ascunse de dumneavoastră cu o perfidie greu de catalogat.

Știți dumneavoastră, domnule Vasilescu, cum arată circumvoluțiunile cortexului după o cură intensivă cu coada șoricelului? Ați asistat vreodată la vindecări de lepra intermediate instant de crema de galbenele? Ştim că negați toate aceste lucruri pentru ca v-ați înscris într un cerc obscurantist care încearcă sa împiedice destinul nostru măreț sa se înfăptuiască! Ei bine, domnule Vasilescu, nu veți reuși! Nici dumneavoastră, nici acoliții și camarazii dumneavoastră, căci gongul nației, ce va salva întreaga omenire, a sunat deja: bing, bang, bing, bang!

Sangele apă nu se face, românii au aflat adevarul. Pe care ne facem o misiune de viata și de moarte să-l răspândim, peste tot în lume, prin prezenta noastră fizica şi atingerea divină. Atingem tot, nu lăsăm să scape nimic! Case, carduri, bărbați, femei, copii si bătrâni simt zi de zi apropierea noastră eliberatoare. Lucrăm întru eliberarea lor de bunuri, căci nu acestea îi vor ridica la nivelul nostru spiritual. Sunt sigură, veți afirma că ei fug de noi și că se tem. Dezinformarea este o altă școală în care v-ați înscris, domnule Vasilescu! Nu de noi fug, ci de transformare, știm cu toții că e greu să devii, din rob al consumerismului, un om curat şi atins de graţie.

Aţi apucat intenţionat pe o cale greșită. Noi, dacii liberi, știm prea bine că nu trebuie să muncim sau să ne stoarcem creierii. Dumnezeu și Arsenie Boca vor face totul pentru noi, în timp ce doar vom sta și ne vom desfăta. Dar dumneavoastră veți munci cu fapta și cu mintea, pentru ca momentul plații a venit, domnule Vasilescu!

Tot noi, dacii liberi, avem o vorba: „sa moara și capra vecinului”. Nu din invidie, aşa cum în mintea dumneavoastră, spălată de interese malefice, tindeți sa credeți, ci pentru ca suntem egalitari şi meritocraţi, pe principiul „nu merit eu, nu meriți nici tu”. În acest sens, iata un link către un site străin care a adunat ceva informații (cu surse pentru acestea) și care demonstrează ca nici EI, cei care v-au angrenat în acest joc murdar, nu sunt aşa cum afirmă că sunt și nici lucrurile nu stau aşa cum stau.

Daca ați fi întrebat, vă explicam şi nu vă lăsam să mai cădeți prada viciilor. De altfel, vara nu a fost niciodată ca iarna, dar nu cred că înțelegeți dumneavoastră substratul acestei vorbe de duh și nici nu voi sta să vă mai explic, pentru ca oricum nu pricepeți.

Incă o dată va transmit: RUȘINE, DOMNULE VASILESCU! HUO!

Semnat,

O iubitoare de neam și glie

mihai_vasielscu_lupul_dacic

sursa foto