5,854 cititori

Dacii liberi şi-au cerut dreptul la replică

Şi l-au primit. Pentru că, în despotismul meu absolut, din când în când prezint uşoare urme de democraţie. Aşa că mai jos aveţi mesajul unei daco-reptiliene-masone, care semnează, la derută, cu numele de Alina.

………………………………………………………………………………………………

Stimate domnule Vasilescu,

Cu surprindere și amărăciune, constat că v-ați angajat într- o campanie de defăimare a dacilor liberi, neam vajnic și nemuritor, cunoscut și sub numele de “buricul pământului”. Mai mult de atât, continuați cu neruşinare această denigrare cu bună ştiinţă, pentru care sunteți plătit în conturile din Geneva (unde ați mers de curând sub acoperirea “livrării unui pachet”) de către organisme conspirative care ne împiedica lansarea, ca neam și nație, pe culmile abundenţei și bunăstării!

A fost ușor pentru noi, dacii liberi, domnule Vasilescu, ușor de tot, să realizăm ce faceţi (nu uitaţi că stăpânim flacara violet și deţinem Secretele) şi în ce mod abject procedaţi la defăimarea  produselor etnice, cum ar fi mămăliga. Sau cum desconsideraţi alte descoperiri majore ale științei, cum ar fi bicarbonatul şi utilizarea lui în mici sau la tratarea bătăturilor și a cancerului. Toate acestea sunt ascunse de dumneavoastră cu o perfidie greu de catalogat.

Știți dumneavoastră, domnule Vasilescu, cum arată circumvoluțiunile cortexului după o cură intensivă cu coada șoricelului? Ați asistat vreodată la vindecări de lepra intermediate instant de crema de galbenele? Ştim că negați toate aceste lucruri pentru ca v-ați înscris într un cerc obscurantist care încearcă sa împiedice destinul nostru măreț sa se înfăptuiască! Ei bine, domnule Vasilescu, nu veți reuși! Nici dumneavoastră, nici acoliții și camarazii dumneavoastră, căci gongul nației, ce va salva întreaga omenire, a sunat deja: bing, bang, bing, bang!

Sangele apă nu se face, românii au aflat adevarul. Pe care ne facem o misiune de viata și de moarte să-l răspândim, peste tot în lume, prin prezenta noastră fizica şi atingerea divină. Atingem tot, nu lăsăm să scape nimic! Case, carduri, bărbați, femei, copii si bătrâni simt zi de zi apropierea noastră eliberatoare. Lucrăm întru eliberarea lor de bunuri, căci nu acestea îi vor ridica la nivelul nostru spiritual. Sunt sigură, veți afirma că ei fug de noi și că se tem. Dezinformarea este o altă școală în care v-ați înscris, domnule Vasilescu! Nu de noi fug, ci de transformare, știm cu toții că e greu să devii, din rob al consumerismului, un om curat şi atins de graţie.

Aţi apucat intenţionat pe o cale greșită. Noi, dacii liberi, știm prea bine că nu trebuie să muncim sau să ne stoarcem creierii. Dumnezeu și Arsenie Boca vor face totul pentru noi, în timp ce doar vom sta și ne vom desfăta. Dar dumneavoastră veți munci cu fapta și cu mintea, pentru ca momentul plații a venit, domnule Vasilescu!

Tot noi, dacii liberi, avem o vorba: “sa moara și capra vecinului”. Nu din invidie, aşa cum în mintea dumneavoastră, spălată de interese malefice, tindeți sa credeți, ci pentru ca suntem egalitari şi meritocraţi, pe principiul “nu merit eu, nu meriți nici tu”. În acest sens, iata un link către un site străin care a adunat ceva informații (cu surse pentru acestea) și care demonstrează ca nici EI, cei care v-au angrenat în acest joc murdar, nu sunt aşa cum afirmă că sunt și nici lucrurile nu stau aşa cum stau.

Daca ați fi întrebat, vă explicam şi nu vă lăsam să mai cădeți prada viciilor. De altfel, vara nu a fost niciodată ca iarna, dar nu cred că înțelegeți dumneavoastră substratul acestei vorbe de duh și nici nu voi sta să vă mai explic, pentru ca oricum nu pricepeți.

Incă o dată va transmit: RUȘINE, DOMNULE VASILESCU! HUO!

Semnat,

O iubitoare de neam și glie

mihai_vasielscu_lupul_dacic

sursa foto

177 de păreri la “Dacii liberi şi-au cerut dreptul la replică

 1. “sunteți plătit în conturile din Geneva (unde ați mers de curând sub acoperirea “livrării unui pachet”) de către organisme conspirative – nu stiu de ce am citit ca esti platit de orgasme conspirative, dar vine nevastamea din delegatie…

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Redoo, şi zici că asta o să rezolve problema? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • pe-a mea,da.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Redoo, aşa vezi, credeam că şi pe-a ei. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Si eu citisem la inceput ceva cu “produselor erotice” dar am mai citit o data si era ” produselor etnice” asa ca am renuntat ca nu mai era interesant… :D. Apropos, am vazut undeva, cred ca intr-un targ de mizerii pe la Valea Cascadelor niste insigne ca cea din poza. Ma asteptam sa aiba si caciuli si ghioage dar avea doar insigne asa nu am mai luat… 😀

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Laurentiu, dacă găsesti căciuli pe undeva, să-mi zici şi mie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Laurentiu, la ce fel de caciuli va referiti?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Laurentiu, mulţumim! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Redoo, ati citit asa pentru ca v-ati inhaitat cu acest element..Vasilescu. Daca ramaneati liber ati fi stiut ca puteti obtine orgasme prelungite si cantitativ indeterminabil de multe cu o infuzie de tataneasa si matasea broastei!!!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

  • tin sa te contrazic…stiu de la bunicu Coson,maciucar in armata lu Dromichete, regele piefigilor da’ci de la noi de pe vlasca, ca daca amesteci tataneasa cu matasea broastei, ai parte de viata lunga, dar ca efecte negative, exista riscul sa-ti pierzi capu la fel ca Decebal.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Redoo..pai da, normal sa vi se intampla asa ceva…ati preparat cu alta apa, nu cu aia din Bucegi de la Sfinx unde energiile rotite in spirala transcend si se asimileaza in infinit.
   D’aia!!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Da da…orgasme din alea ca ale porcului, care, cica ar dura 30 de minute :))))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @NagaQ…ale porcului sunt niste incercari timide. Copii palide realizate de niste imitatori de proasta calitate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • vand porc!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 2. Ma asteptam sa vad la final “Am glumit, sanatate, tineti-o tot asa”. ?

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @ Cronicarul, vi se pare de gluma? 🙁 trist, de aia ne au cumparat astia pe 2 lei…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 7

 3. Frățică, e pe bune?!?!?! Nu știu dacă să râd sau să plâng 🙁

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Am recitit textul( cu greu, ce-i drept), și am ajuns la concluzia că s-ar putea să fie pe bune. De unde? Păi dacopații se referă mereu la mămăligă, chiar dacă porumbul a ajuns la noi abia prin sec. XVI :)))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Eh… Dochia făcea mămăliga cu mei, dar dacă ar fi avut porumb i-ar fi zis păpăligă. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

  • @skogentrollet, cred că dacii aveau un tunel secret până la mayasi și le furau porumbul, și de la mayași vine mămăligă 😀

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @diabolic, atentie mare ca sunteti in atentia noastra.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @diabolic, lacrimi rauri vor spala rusinea, cereti iertare si mergeti la Arsenie si pupati niste moaste. Daca va iese bine va luam in tabara noastra, celor cu vacanta….

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Deja m-am liniștit, de la moaștele lu’ Loca 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Nu poate fi pe bune. E de coma.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 4. Refuz sa cred ca tanti vorbeste serios 😀

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Bia, tanti Alina va informeaza: radem, glumim, da’ Dacia n o parasim!!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 5. Halucinant. Vreau sa ma atinga si pe mine Alina undeva unde se presupune ca este creierul barbatilor… Chiar exista asa ceva sau e doar proza?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @petreceredepietoni. Vreau sa va propun o colaborare. Ati inceput comment ul intr un mod ideal, va rog sa ma contactati ca avem niste descoperiri noi. Multumesc!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Ce ai descoperit draga Alina?…imi atingi “divin” cardul “intru eliberarea de bunuri”? Pentru colaborare ma gasesti cum intri in Romania, pe dreapta…pe picior de plecare!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @petreceredepietoni, DAR NUUU! cine imi mai face mie stirile????? ca acum vreau sa fac siteu’ “dacu’libersinerazboinicburicupamantului” am luat si domeniu’
   nu plecati, va rog! razganditi va !!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 6. Stimabile,unde ti-a fost capul cand te-ai luat de dacii liberi?!?! Sa vad acum pe unde scoti camasa…daca erai destept ramaneai la grase si impresii din metrou,da’ te-a mancat in coor sa te pui cu dacii.Pe mine sa nu te bazezi!

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @tina, acum îmi pare şi mie rău. Ce naiba mă fac?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Tina. Respect! veti primi, intr un plic special “retele nepublicate ale babei Dochia de reducere a ridurilor naso labiale”. Va rog sa nu le dezvaluiti pentru ca sunt putini cei alesi…

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Multumiri infinite,Alina! Pica la fix ,,sfaturile…” Anul asta fac 40 si nici labiile nu mai sunt ca la 20! Zice si barbatu-meu ca laba-gastii nu-l deranjeaza,e o dovada a faptului ca am ras mult alaturi de el…dar nu suporta labiile triste !

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • Va rog, aveti mila @tina! Cat am asteptat un comentariu ca acesta! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

   Mai, sunteti nebuni! Nici cu medicamente straine nu ne mai facem bine.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • De unde se vede ca tot femeile au simtul umorului mai dezvoltat :))))))) in lupta cu viroza de sezon, ati reusit sa ma faceti sa rad !!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 7. Deci eu nu cred așa ceva. Tu chiar ai primit mesajul ăsta?????

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Florin, cum te văd şi cum mă vezi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Florin Ionita. Da, l a primit! I l am trimis eu intr o incercare disperata de a l salva…nu am reusit:(

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 8. @Alina, beton!!?? Totusi, o mica observatie: daca era pe bune, nivelul de “aberatii dacologice” trebuia sa atinga cote de avarie. Replica e prea…fina, prea delicata, nu se incadreaza in categoria “gatu’ ma-tii de antinationalist mason platit de Soros” sau ceva de genul. ??

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Ionut, şi eu am zis că e prea elegantă, am pus-o pe seama faptului că e femeie, na. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Ionut. A fost o prima incercare cu vorba buna…voi continua altfel pentru ca ma si ne sfideaza!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 9. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 20

  • ce-mi plac femeile ofticoase 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Redoo, şi mie! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @zazania, ador oamenii care-mi spun ce să fac. Şi pe cei care întotdeauna de pricep mai bine decât tine, deşi n-au demonstrat cu nimic. Deci te ador.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @zizania, duduie! textul meu stupid a fost scris din inima sangeranda de cetateana daca.! reverul nu i l perii, ca n are scame. In schimb ii pun sare si piper si uneori si gheata..ii dau niste senzatii mai puternice ca asa…misionariat clasic, e plictisitor!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 10. @Alina, bănuiam eu că e pe statul de plată al lui Soroş… ?

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @skogentrollet, am plecat de la Soroş, acum mă plătesc ruşii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai, aha… deci chiar tu erai la RT. Credeam că văd rău. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @skogentrollet, eu sunt, eu sunt, dar nu mai zice şi tu în public.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @skogentrollet. Am dovada!!! sa stiti ca sunteti pe calea cea buna. Va vad salvat..va rog sa pastrati drumul drept, neamul si patria vor fi recunoscatoare..catori…etc!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @”Alina”, errr… păi am trădat şi neamul şi patria. M-am luat cu un viteaz ostrogot şi am colonizat teritoriile icenilor. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @skogentrollet, Vai!! cum puteti rabda despartirea de plaiuri?? Reveniti de urgenta. Mai e putin si vorvedea toti ca e taramul ales…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 11. E scris de tine, stilul te-a dat de gol, dar ca idee, merge. Nu s-a născut încă o Alină care să poată scrie așa cum o faci tu. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Gigi, ia aruncă tu un ochi aici, ca să vezi dacă e scris de mine sau nu. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Mihae, juram ca e scris de tine! Dar credeam ca si ideea era a ta. Nu am stiut ca te-ai inspirat dintr-un fapt real!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Elena, îmi scriam singur drept la replică? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena P. Stimata doamna, sunt vie si in carne si oase. am adunat aceste dovezi impotriva lui si multe altele vor mai veni. m am inspirat NUMAI din fapte reale si l am obligat prin instanta sa mi dea dreptu’!! sa stiti ca este si INFLUENSAR.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Gigi! Arunc spre dumneavoastra un manunchi de raze purificatoare! va simtiti mai bine deja, nu? daca nu sa stiti ca incepe in prima noapte cu luna plina si lupi albi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Încă sunteți liberă și neîmbrăcată în cămașa aia cu mâneci lungi care se leagă la spate? E clar, avem un sistem medical total ineficient și greoi… 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 12. Imi place nespus de mult partea cu “sa ne elibereze de bunuri”.Ca BOR,dacii liberi accepta si donatii.

  Totusi cred ca textul este scris de tine Mihai,vorba unui cititor,stilul te da de gol.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Derea Gabriel, ia aruncă tu un ochi pe Facebook la comentariile textului de ieri. Şi te lămureşti singur cine l-a scris.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Derea Gabriel, va dau IBANu’? am cont la Dacia Felix si accept donatii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 13. Bine, Alina!
  Ti-a zis-o, coane! O cautai, ce-i drept.

  :)))

  LE: Dacii liberi sarbatoreau Dragobetele? Ia s-o-ntrebi!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @moatza, pe sufletul lui Zamolxis, dacă nu e o întrebare bună.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @moatza, tanara fecioara! NUMAI DRagobete sarbatorim! peste tot! de la nord la sud si de la sud la nord, pe jos, pe sus, pe masa, pe pereti, pe masina de spalat, pe dulap! Zboara penele si Dragobetii ca nebunii..nele…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @”Alina”, cică în Vaslui s-au apucat unii să bea de la prima oră iar acu’s dragobeți.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 14. In plus @Alina – “Prenumele Alin si Alina, destul de frecvente in onomastica noastra contemporana, sunt considerate, in mod curent, drept creatii romanesti de la verbul ‘a alina’, lucru foarte putin probabil”, Deci ar trebui sa-si schimbe numele in ceva de genul: Geta, Avizina sau Zia….. ca sa aiba mai multa credibilitate 😀 .

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Laurentiu, de la rusi vine fata! …Alina 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Astăzi aniversez 9 ani de la căsătorie. Mulțumesc fanilor și casei mele de discuri de frână.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • sa te compatimim sau sa-ti uram, la mai mare?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Sa-i uram una mai mare.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 6

  • @zazania, dacă m-ai cunoaște a-i spune ca 19 cm sunt suficienți…Like de la mine!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Daca scoti cratima , mai raman vreo 12.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 7

  • @zazania,Asa este, îmi cer scuze pentru cratimă…poate că de emoție când am văzut ca ai un comment la ceea ce am scris…Eu mă mai pot corecta, îmi cer scuze și poate că sunt iertat, dar tu nu mai ai nici o șansă. Ești o cauză pierdută dar care se zbate în neputința de care culmea, mai este și conștientă (ceea ce este cu adevărat grav!). Si cu fiecare comentariu pe care îl faci aici devii patetică. Cauți cu disperare atenție, as fi putut spune că din cauza unor abuzuri din copilărie dar cred mai degrabă că abuzurile au început în perioada adolescentei și au continuat. Eu tot mai cred ca poți fi salvată deși majoritatea celor de aici nu iți mai dau nici o șansă. Tocmai de aceea nu iți mai răspunde nimeni pentru ca ai devenit ca o groapa în asfalt: o vedem, ne enervează, o ocolim și cu timpul ne obisnuim cu ea și o ocolim din instinct. Mai cade câte unul cu o roata, dar după aceea intră și el în rând cu ceilalți. Si ca sa o parafrazez pe Alina, HUO!.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Merge și una și alta! Oricum, Alinuta mi-a făcut ziua extraordinar de buna! Am aflat în sfârșit adevarul despre Dl. Vasilescu.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Georgian. Avand in vedere caracteristicile anatomice prezentati toare trasaturile unui dac liber cu cratima cu tot. Va rog sa ma contactati sa va eliberez legitimatia. Sunteti si foarte inteligent!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @”Alina”, Vă mulțumesc din suflet! Cu sau fără cratima simțeam că sunt inteligent, mai ales anatomic, dar acum în sfârșit mă simt cu adevarat un dac liber! Vreau să îmi dați legitimația, insigna, pistolul și un Aston Martin și vă promit că voi zgudui din temelii acest site denigrator la adresa bravului popor Roman, urmaș al lui Decebal și al babei Dochia! Vă mărturisesc faptul că m-am infiltrat conspirativ aici pentru a-i studia pe trădători și pentru a pregăti momentul când ii voi lovi la temelie! Veți fi mandră de mine, @”Alina”, promit ca nu vă voi dezamăgi! Traiască Dacia liberă! Viva la Revolucion!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Georgian, felicitari! Si pentru cei 9 ani, si pentru faptul ca inca mai tii minte data!??

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Ionut, iți mulțumesc pentru felicitări. Noroc cu pastilele…

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Georgian, aiurea, că pe spate ai tamburi, nu discuri. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai, de când am cunoscut-o pe @zazania la tine în bătătura am nevoie de frâne, crede-ma! Te rog sa nu răspunzi, mi-e frica sa nu o agiți.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Georgian, ba mie-mi place s-o văd agitată. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Georgian, spor la treaba!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 16. Foarte bun textul, pacat ca unii l-au luat ca pe ceva serios ! ;))

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 17. Trei puncte se desprind din zisele Alinei: ca mamaliga este o mincare etnica( fals- porumbul a fost adus in Europa de spanioli pe la 1500!), ca dacii liberi ne vor deposeda de bunuri, deci le vor fura sau cum si ca ei nu vor sa munceasca neam deoarece sunt – aici puneti voi ce vreti, eu pun PUTORI!
  In rest e bine!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @gheo, lasă dom’le că ţăranul român murea de pelagră fix de la mămăligă. Deci de pune că e mâncare etnică.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @gheo. Nu ati studiat. Este pacat. Puneti va la punct cultura : dacii liberi sunt stramosii tuturor nemurilor pe pamant. Nu intelegeti nici diferenta dintre deposedare si eliberarea de “ochiul dracului”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 18. Hai sa mor io!!!! Pe bune? O clipa m-am uitat in calendar, 24 februarie, nu 1 aprilie………Auzi, mai e loc sa ma bag si eu in organizatiile astea conspirative? Fac si eu un ban gramada. Poate ii gasim si duduii un loc, prea musteste de invidie….

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @iulia, să ştii că nu e simplu. Trebuie să te testăm ca să te acceptăm. Soros nu aruncă banii pe fereastră.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Iulia. Am comoara in suflet si face cat toti banii vostri murdari. Ea se numeste Zamolxe si mierea de albine! Rusine !! Vandut o!! nu ne cumparati voi, ma!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 19. In sfarsit, cineva pe gustul meu, care te pune la pamant, domnule conspirationist si degraba dezauvator al mamaligii si al cozii soricelului…

  astazi, de dimineata, cand am imbracat camasa violet peste chilotii violet si am pus in picioare sosetele violet, am avut un moment de revelatie…am fost la farmacia spitalului, unde am vazut una bucata farmacista neagra ca taciunele, cu niste ochi intunecati si niste craci plecati din gat (cred ca fata se ridica undeva la 1,90 minim…)..cu o fustita neagra, scurta, cu un cur din ala obraznic, de negresa rea de tot…dupa cum spuneam, am intrat sa caut niste medicamente, si am primit extras de mamaliga cu sirop de coada soricelului si galbenele…culmea, medicina traditionala a ajuns si pe la ei, mai frate….

  Am lovit fata aia cu flacara violet, din chilotii violeti, dar am lasa in picioare sosetele violete…inutil sa spun ca, atunci cand a trebuit sa ma consulte, am renuntat la tot ce era violet pe mine, mai putin sosetele…spre bucuria mea, cand fata aia s-a ridicat pe toculete, pe tot, am avut o erectie de zile mari…inutil sa spun ca fata a dus mana la gura, profund impresionata…ute-asa, stindardul de lupta a fost la inaltime….

  Dupa asta, am ajuns la birou si am deschis blogul tau>

  Din prima m-a lovit flacara violet, dar, am avut noroc ca aveam chilotii violet pe mine si am scapat..energia concetrata s-a scurs pe langa mine, fara sa ma afecteze….

  S-a produs o iluminare totala, mai stimate domn Vasilescu..am realizat ca, dumneavoastra sunteti platit de elitele mondiale (acumimi este clar ce e cu livrarea pachetului de muraturi..la Geneva…)…motiv pentru care, imi cer dreptul de jmeker..cand ne vedem, bagi urgent 20% taxa, clar???

  oricum, cand ne vedem, am sa iti fac un MRI sa vad cum arata circumvolutiunile tale dupa acea cura de coada soricelului….acum inteleg eu de ce esti tu asa destept…bei doar ceai de galbenele, indulcit cu miere de salcam salbatec, presarat cu boabe de fasole verde si ardei rosu, la olteni zis si ciusca…

  Acum am realizat ca tu esti exponentul unei campanii de dezinformare totala, in ce priveste dacii liberi, metiv pentru care, te va manca lupul cel alb si sur, din muntii Macinului…

  Mihai, ma opresc aici, ca nu mai pot…am ras de era sa ruinez chilotii violet…unde pana mea gasesti, bre, fenomenele astea????

  vad ca nimeni nu a sesizat un amanunt interesant in textul frumoasei demoazele (eu mi-o imaginez inalta, satena, cu ochii caprui, desi dacii erau cica blonzi cu ochi albastri…cu stindardul de lupta intr-o mana si cu cealalta ce-mi facea? vorba poetului de la vacanta mare….)

  mia oameni buni, voi ati fost atenti la ce a spus fata? Ceva de genul ca ne vor elibera de bunuri, ca sa atingem iluminarea….adica, sa inteleg ca secta asta, e un fel de concurenta neloailala a vajnicilor ninja in negru? pai, daca astai vor sa vina sa-mi ia beemveul, au belit-o direct…scot din portbagaj ce am…va amintiti..sabie, coasa, secera, ciocan, bata de baseball….si ii vad eu pe unde o iau la fuga oamenii..pai astia ating tot, case, carduri, auzi la ea…barbate, femei si copii….GIZAS

  EU ma declar primul MARE PREOT…si va spun, voua, pacatosilor, sa ingenuncheati in fata puterii mele…barbatii sa arunce tot ce este bun material, iar fetele sa arunce tot ce se cheama haine…ca strang spiritual si, acesta nu poate zbura liber…va promit ca va voi duce pe culmile extazului (ma refer doar la domnisoarele peste 18 ani si pana in 25, acolo)…restul intra in alte categorii si se ocupa preotii mai mici de ele…

  Imi pare rau, ma opresc aici, ca, din ras, inca nu am reusit..s-a dus dracu ceaiul de dimineata, a iesit pe nas…

  hai sa fiti iubiti

  PS..eu cred ca domnisoara in cauza are nevoie de o iluminare tapana, de undeva dintr-o zona ciolet, nu spun care…

  Am sa intreb la Spitalul 9, daca nu cumva au deschis portile si au uitat sa le inchida…ai dreacu nenorociti…

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 20. scuze pentru greselile de exprimare…scriam si radeam ca dementul…

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @SorinB, prin faptul ca ati admis, ati facut primul pas pe calea vindecarii. Trebuie totusi sa va scapam de halucinatiile matinale!
   Observ efectele benefice ale consumului de coada soricelului…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 21. Alina asta daco{ psiho}pata, e pe bune? E reala sau e gonflabila ???? “pentru ca momentul plații a venit, domnule Vasilescu! “, va rog sa treceti pe caserie :))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 22. Mihai, cu tot respectul, permite-mi să cred că nu există astfel de oameni și textul acestei ”scrisori” este al tău pentru a întări articolul anterior. Am primit și eu mesaje de genul celor pe care le-ai scris în articolul inițial, nu le-am citit niciodată, ba chiar le-am dat ”block” la cei care dau share la așa ceva, dar tot nu-mi vine să cred că cineva a scris așa ceva. Astfel de oameni duc în derizoriu și adevărata istorie (mă rog, cea cunoscută) a dacilor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Dragoş, ba există. Iar textul este scris chiar de ea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Dragos. Da, da! Egzist.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 23. Cind te gandesti ca astia sunt liberi si merg printre noi pe strada … Imi aduc aminte de fata aia de la primaria capitalei, care atrage binele universal asupra ei pentru ca a plantat cei mai multi copaci … Ea a inventat conceptul eco in Romania …
  https://www.youtube.com/watch?v=pL3zNfuq8bo

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @dan, da, da, ştiu despre cine zici. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @dan, ție nu ți se pare ca seamănă cu @zazania? (o găsești mai sus)

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 24. stii ceva toti ignora o chestie importanta
  vreau sa devin dac liber- cum dracu la astia le da doamne-doamne si restul la munca
  si eu vreau sa imi dea cineva tot
  deci alina mama da detalii- cum iti da – pica din cer sau umple contul din banca?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • pica din cer, doamna! da’ numai aci. Si trebuie sa aveti apa neinceputa si fire de par de lup alb. A! si coada!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 25. Am si eu o mica neclaritate,poate reuseste vreun dac liber sau un reptilian violet sa ma lamureasca:
  -In toata lumea asta,exista reprezentari artistice ale diferitelor zeitati locale sau etnice.Fie ca e vorba de isus,sau mohamed,sau shiva,budha gasim totemuri sculptate prin jungla,picturi,desene rupestre,orice.
  -Ori de cate ori a fost sau este invocata/pomenita o zeitate,se arata si reprezentarea ei.
  -Dacii aveau ca zeitate suprema pe zamolxe(sau cel putin asa am aflat eu la scoala)
  -Unde pot sa vad o reprezentare artistica a marii zeitati a dacilor?
  Multumesc

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 26. Din câte-mi aduc eu aminte din cartea de istorie (mult mai groasă pe vremea mea) și din câteva lecturi tot de pe vremuri, dacii erau mai ”de gașcă”, mai de viață, că le plăcea vinișorul, se ocupau și cu aurul, ca să nu mai vorbesc de femeile dace; până și moartea o primeau cu veselie, ceea ce înseamnă că aveau simțul umorului…
  Nu prea seamănă cu ce descrie Alina, ai ei sunt cam ciudăței 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 27. fratica, vreau si eu ce fumeaza Alina asta …

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 28. faza cu “buricul” nu trebuia sa fie in prima fraza. Chiar am sperat ce e vreun dac liber care scrie :)) as fi foarte curios sa cunosc unul… dar asa de la distanta… daca e contagios???

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Draga sora intru libertate,
  cum ar putea acesti agenti ai Raului si degraba-varsatori-de-sange sa-nteleaga vreodata profunzimea spirituala a gestului de a otravi apa si de a aprinde holda cand dusmanu’ izbeste tara ? sau atitudinea reverentioasa in rezolvarea conflictelor prin cumpatata plecare a capului ? In fapt “cine scoate sabia, de sabie va muri” si intoarcerea celuilalt obraz din stravechea noastra intelepciune se trag. Cum poti sa-ti arogi panteismul, filozofia Fortei, nepomenind marsav de suetele noastre cu oaia si fratia noastra cu codrul ? Chiar nu va orbeste asemanare getii, adica gedi, din care jedi ? Se stie, noi le-am inventat, altii fac bani cu ele … prin intermediul unor arvuniti, care le deconspira prin strainataturi, si acum, sanchi, cica a fost pe-acolo ocazional, in interes turistic. Prea ne cred naivi !

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Faiantaru’, Amin frate, bine ai zis!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @faiantaru’ ! uniti vom reusi! Forta fie cu noi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 30. Super trolllll :))))) pacat ca cititorii tai sunt destepti si nu marseaza la de astea. Dar, tot respectul pentru “Alina” ca te-a pus la punct :))))). Data viitoare cand mai pleci la Geneva, inventeaza un motiv si mai aberant ca sa nu mai lasi loc de interpretari 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Carmen, vad o licarire violeta in dumneavoastra. Aveti o sansa. Mica, da’ aveti. Luati laptisor de matca! si mai vorbim…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Io iau “Gatulet fericit” (fara gluma, chiar exista asa ceva, cand mi-a zis medicul prima data m-am tavalit pe jos de ras). Se pune ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 31. Mai e deschis la voi la bar Sarmisegetuza ? De muuult n-am mai ras un shot Zamolxe cu flacari mov!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Sigur ca este deschis! va rog sa poftiti!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 32. saraca carmen, are mintea dusa, vede numa’ troli si trolee. Portie tripla de maduva de broasca vaduva cu tataneasa!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 33. Mă frec la ochi și nu-mi vine să cred: e real mesajul? Chiar există astfel de oameni?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Bobses, păi nu-l vezi că e real?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 34. Scrisoarea e de la “dacii liberi”de la Spitalul 9? Că numai așa se explică.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Gabi I, nu, de la dacii liberi din tunelul de sub Bucegi. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Stai, că sunt prea multe tunele: ăla cu autostradă, ăla ce duce la Tibet și ăla cu mayașii, pe unde aduceau porumb. Care e tunelul cu dacii liberi?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Gabi I, d’aia ” ie dacii liberi, că are tunele unde vrea iei” 😛

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 35. De ce mi se pare mie că e scrisul lui sorinB aici…?!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ana G, ai zis bine “ţi se pare”. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 36. E pe bune? Mie imi suna a pamflet 🙂 trebuie ca e gluma, nu?

  p.s. dar cu mamaliga ce-ai? Ca mie una imi place de mor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Elena, nu am doamna Elena nimic!! stiu si eu cum stie toata lumea, ca o mamaliga la vremea ei face cat 10 terapeuti!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 37. Ha, ha, ha, Dacii Liberi, sunt un fel de refulare a frustrarilor intr-o lume imaginara!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 38. Superb, superb și o varză vă rog? cu ciolan afumat? vezi că eu ziceam mai demult că am fost megafraieră că am luat casă în rate? trebuia să cer precum machidonii “deportati” din Bulgaria, să cer si eu “contravaloarea tuturor bunurilor dinaintea deportarii”, mai ales ca bunicii dinspre mama sunt de peste Prut deportati? asa că, mai dacă decât mine nu e nimeni? intrebare pt dna alina: Cum își înțărcau femeile dace copiii???

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Kia, buna seara! femeile dace nu isi intarca pruncii deoarece acestia sunt dotati din lumeaintrauterina, cu un dispozitiv special, care se declanseaza automat la vederea primei ulcele cu vin stopand interesul pentru lactate si virandu l inspre raw vegan.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 39. Chiar aşa, citez “RUŞINE, DOMNULE VASILESCU! HUO!” incredibil ce adevărăciuni poate să rostească această adevărată iubitoare “de neam şi glie”, sincer mie mi-or dat şi lăcrimile cînd am gătat de citit. Oooo, să nu credeţi că din cauza fiorurilor de emoţii ce-ar fi trăbuit să mă prea-cuprindă, ci din cauza rîsului de mi s-o crăcănat gura pînă la urechi.
  Adevăr spun(!) că de tare de demult nu mi-o mai picat aşa bine un comentariu, venit din partea unei persoane pentru care de altfel am toată stima, o persoană onorabilă care a avut amabilitatea să-şi esprime opinia pe acest blog. O apreciez în ceea ce face, este o luptătoare, ţine la ideile ei, e drept cam pătrăţoase ideile (ca să nu spun colţuroase sau bolovănoase), şi care reuşeşte să capteze atenţia celor interesaţi prin ceea ce spune.
  Faza cea mai interesantă este că are dreptate, ceea ce spune este perfect adevărat, doar că aici e faza comică: este adevărat doar pentru propriul ei Univers de cunoaştere, un Univers care este total paralel cu Universul în care trăim acuma, mă rog, adică ar putea fi chiar şi mai multe Universuri paralele sau care se intersectează cîte un pic pe ici pe colo, şi pentru care Universuri paralele se ocupă oamenii de ştiinţă cei mai geniali din toată lumea deci pentru ca să descopere aceste mistere.
  Ufff, complicat mai e şi cu Universurile astea…
  Acuma nu mă poci abţîne să nu remarc cîteva replici foaaarte bine punctate, şi pentru care mi s-or aprins toate beculeţele de avarie: temperature overflow (depăşire de temperatură) pentru că s-or înhierbîntat tăte procesoarele din cap !!!
  După socoteala me, nu pre aş considera că bicarbonatu face totuşi parte din “descoperirile majore ale ştiinţei”, domeniu rezervat pentru cu totul şi cu totul alte descoperiri, culminînd cu confirmarea existenţei undelor gravitaţionale. Astea ar fi descoperiri majore! Mă rog, de asta spuneam că într-un alt Univers paralel(!) cu al nostru, descoperirea bicarbonatului poate să fie de importanţă inestimabilă, pe lîngă care undele gravitaţionale şi energia întunecată să fie chestii banale !
  Iar în ce priveşte mămăliga, acest minunat “produs etnic”, este adevărat că ar trăbui să facem careva o cerere la Comunitatea Europeană şi să cerem ca mămăligă să o facem marcă înregistrată, şi deci şi comercializarea mămăligii în afara graniţelor europene să se facă numai cu comisioane suplimentare.
  Acuma nu o să deschid o discuţie pe tema mămăligii şi a mămăligarilor, adică a mîncătorilor de mămăligă !! şi deci nu a blegomanilor, pentru că discuţia ar fi mult prea lungă şi risc să mă propună careva pentru canditaţii la vrun Premiul Nobel pentru mîncare sănătoasă.
  Mai apoi, mergînd pe ideea proverbului latin “Mens sana în corpore sano” avem la dispoziţie pe cîmpiile patriei această minunată plantă numită codiţa şoricelului (Achilea millefolium) care se pare că descreţeşte! circumferinţele creerului, upsii, pardon, le încreţeşte !
  Mă rog, eu am un lipsus de informaţii deci dacă egzistă vro legătură dintre număru de denivelături ale creerului şi coeficientu de inteligenţă, în orice caz se pare că încreţiturile suplimentare făcute de codiţe ajută la descoperiri uimitoare ale tainelor naturii. Deci BANG, nu vi-o picat fisa încă ??? Ha ha ha, asta pentru că nu consumaţi codiţe de şoricei, Binga-Banga, Banga-Binga, Bingo, Bongo, pufff…
  Cel mai fain îmi place însă o altă exprimare şi vă rog să o citiţi cu maximă atenţie, citez “Atingem tot, nu lăsăm să scape nimic! Case, carduri, bărbaţi, femei, copii şi bătrâni simt zi de zi apropierea noastră eliberatoare. Lucrăm întru eliberarea lor de bunuri…” deci pot să consider că aceste “atingeri” se lasă cu “eliberare de bunuri”, păi dacă ar fi să o iau după regulile din Universul paralel în care trăiesc io chiar amu, asta s-ar traduce că mă eliberează de carduri, de casă, de bani, adică mă uşurează de toate aceste “bunuri”, upsiii, am înţeles eu bine că practic este vorba de o foarte veche meserie ?
  Acuma poate că sînt eu mai greu de cap şi nu pricep chiar aşa de răpide, dar înţeleg că e vorba că aceia vor să mă fure de bunurile care le am. Socotesc totuşi că e o glumă tot ce spune amabila domnişoară sau doamnă Alina, de asta spui că tare bine mi-o mai picat cele spuse de dumneaei, pentru că m-o plimbat prin istorie, prin geografie, prin filozofie, antichităţi, mistere, magie, miracole şi alte minunăţii spirituale.
  Mă opresc aici din scris, am scris bugăt de mult, şi nu de altceva dar ca să va plictisiţi cei care mai au totuşi răbdare să citească toate comentariile de pînă aici. Scriu şi pentru că scriu pentru mine (îmi păstrez şi pentru mine o copie a comentariului). Ca şi material de studiu(!) este perfect să pot trimete şi altora care au prea mult timp liber şi energie care să şi-o consume.
  Cu aleasă consideraţiune pentru domnu Vasilescu, din partea unui fidel cititor (ce mă consider) al blogului domniei sale şi pentru care mai şi comentez din cînd în cînd, aş dori să îmi exprim cele mai călduroase mulţumiri pentru că reuşeşte de foarte multe ori să mă facă să mă simt (nu ştiu cum să mă exprim mai exact), mă face să mă simt excepţional de bine.
  Şi asta este un lucru extraordinar.
  Este ceva minunat !

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Sorin, mă înclin!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Sorin, domnu’ am un post liber pentru dumneavoastra la Gazeta violet! va intereseaza? ca aveti stofa dom’ne!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 40. Ce lucru neobisnuit e sa scrii o continuare a piesei ,,Insemnarile unui nebun,, ? Poate ar fi scris-o insusi N.V.Gogol, dar probabil ca dacii nostri ,,liberi,, n-au apucat a intra vreodata in sfera sa de interes…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 41. @ Mihai, eu cred ca voi 2 sunteti casatoriti.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @elena, noi, doi, cine?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Tu cu Alina, desigur :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @elena, vezi că am lăsat la un comentariu de azi link către profilul ei de Facebook. Ia uită-te şi vezi dacă suntem căsătoriţi. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Elena, cum sa ma CASATORESC doamna cu vanzatoru’ de patrie?!??? Il plateste Soros, iar eu imi iubesc patria si poporu’!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 42. Mihai, postarea asta-i o glumita de-a ta, nu-i asa? Ptr. ca daca nu e, atunci e mai grav decat am crezut!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @valny, nu e glumiţă de-ale mele, dar tot troling rămâne. Ce naiba, man, tocmai tu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Atunci, vai de capul nostru… Ce vremuri am ajuns sa traim! Credeam ca nu ma mai poate surprinde nimic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Valny, si ati ramas asa surprins? daca da scuipati in san !

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 43. “Ați apucat intenţionat pe o cale greșită. Noi, dacii liberi, știm prea bine că nu trebuie să muncim sau să ne stoarcem creierii. Dumnezeu și Arsenie Boca vor face totul pentru noi, în timp ce doar vom sta și ne vom desfăta.”- de mâine devin dac liber-mă las de scârbiciu și aștept să facă cei doi totul pentru mine! Am pus-o!!!☺☺☺

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Iulian, pentru că nu crezi, de-aia. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 44. Va iubesc !!! M-am distrat copios!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @cristina, mno, asta e tot ce contează. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Cristina, va multumim. Stiu de la Scorillo ca rasu’ face bine la reumatism. ;))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 45. Băbăiatule dar laptele? Cum e cu laptele? Eu asta vreau să știu.
  Și bagă-ți mințile alea în cap once for good ca ne-ai înnebunit de cap cu ideile tale liberale și ne abați de la drumul dacilor liberi! Deci te rog, da?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @LillysBoutique, cu laptele e complicat. Cică după cifrele alea de pe spatele cutiei îţi dai seama cât de mult ţin “ei” să ne omoare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 46. Recunosc ca așteptam un “hai că ați pus botu’ la poantă, este? ”
  Da’ văd ca sunt mulți “daci liberi” liberi pe coclauri … Nu știu ce să zic dacă fata a vrut să se bage în seamă sau doar e pe treaba ei. Să îi dorim succes, zic!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @lillysBoutique, e pe treaba ei. Ştiu io. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @LillysBoutique, multumesc! Da’ ii, ii aveti?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 47. N-am avut rabdare sa citesc tot, dar, sper ca nu este “pe bune” postarea, ca altminteri, este cam tragic, mai ales cu plecarea ta la Geneva….

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Cristina, e trolling. Unul bun chiar. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 48. Pingback: mihai vasilescu blog | Ghid de supraviețuire pentru 8 Martie

 49. Nu cred ca este pe bune postarea.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Rent a car Bucuresti, nici nu e nevoie. Nu interesează pe nimeni ce crezi tu. Deci viața merge mai departe. În schimb, nici eu nu cred că e ok să lași ancoră cu link-ul pentru mașinile tale de închiriat. Deci, am scos-o.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 50. Pingback: GHID DE SUPRAVIEȚUIRE PENTRU 8 MARTIE - Apropode

 51. sincer, Mr Vasilescu nu-ti “scrieam” asemenea publicitate nici dacà ma plàteai din contul din Elvetia! Noroc bun!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.