7,650 cititori

Inteligenţă sau frumuseţe?

Mi-am petrecut vreo doi ani din viată prin căminele studenţeşti din Grozăveşti. Aveam un coleg de cameră, tot din Vâlcea, cu care m-am înţeles absolut demenţial. Doi ani ne-am făcut de cap în nişte moduri de neimaginat. Mulţumesc ălui de sus ca mama nu se pricepe să intre pe net şi prin urmare nu-mi citeşte blogul.

Vă ziceam de colegul meu, super-băiat de altfel, dar care avea un singur defect: nu stiu cum reuşea să adune de pe străzi, la noi în cameră, cele mai ciudate personaje pe care le puteai întâlni zona aia. Vorbesc serios. Era în camera noastră o multiculturalitate internaţională, ceva de speriat. Plus că uneori ne mai ajungeau pe mâini şi cazuri sociale grave. Dacă aş fi prins alte vremuri, puteam să deschid o mică televiziune, ar fi scos ratinguri uriaşe cu “invitaţii” pe care-i găsea omu’ meu. Studenţi israelieni (pe unul îl bănuiam ca este agent activ al MOSSAD), iranieni fugiţi de la ei din ţară şi căutaţi de poliţie, beţivi autohtoni, curve minore şi majore, aurolaci etc etc. Pe scurt, cred că numai cine nu a vrut n-a trecut prin camera noastră de cămin.

Pe sistemul ăsta a ajuns să stea la noi un tip care era student de profesie. Nu stiu dacă aţi cunoscut genul ăsta de oameni care intrau într-o facultate, apoi în alta, în alta şi tot aşa la nesfârşit. Omul era de vreo opt-nouă ani în sistemul universitar şi nu dădea semne că l-ar fi părăsit prea curând. Nu muncea, trăia din te miri ce, şi-şi găsea mereu noi tovarăşi care să-l ţina pe băutură. Exact că în cazul lui Dan, colegul meu. În schimb, mintea-i mergea brici. Pe lângă inteligenţa nativă, avea şi o cultură generală solidă bine sedimentată în toţi anii ăia de şcoală care nu se mai terminau. Omul nu de prost repeta sau trecea de la o facultate la alta, ci pentru că aşa voia el să-şi trăiască viaţa.

Pe lângă toate calităţile mai sus descrise, mai avea una: era unul dintre cei mai urâţi tipi pe care-i văzusem eu vreodată. Şi a rămas în top trei până în zilele noastre. Genul ăla mic, crăcănat, cu picioarele mult mai scurte decât bustul, cap imens, disproporţionat faţă de trunchi, fruntea foarte înaltă, mult accentuată şi de un proces de calviţie aflat spre apogeu. De parcă nu era suficient cum l-a lăsat natura, se mai antamase şi cu Dan, cu care era într-o antiteză perfectă. Ăsta era înalt, bine făcut, brunet cu ochii verzi-albăstrui, exact genul de bărbat bine după care lăsau dâre, ca melcii, toate femeile pe care le întâlnea.

Ei bine, într-o frumoasă zi de weekend Dan, care fusese plecat la Vâlcea, s-a întors în Bucureşti mai devreme decât anunţase, ca să-i facă o surpiză prietenei lui din vremea aia. Doar că, până la urmă cel surprins a fost el, când a intrat în cameră şi l-a găsit pe noul amic adânc înfipt în prietena lui. Dar ştii cum, ziceai că forează la ea.

Evident, a urmat scandalul, băieţii cred că s-au şi troznit un pic, iar apoi despărţirile de rigoare. Vă daţi seama că din momentul ăla cei doi futăcioşi prinşi asupra faptului au dispărut din peisaj. Dar, ca orice om normal, Dan a întrebat-o pe târâtură de ce-a făcut asta. Uimit si el că femeia, care nu era urâtă deloc, nu numai că l-a înşelat, dar cu cine o făcuse? Cu o copie nereuşită a lui Bela Lugosi în Frankenstein. Ştiţi ce a răspuns micuţa bagaboantă? Că a vrăjit-o ăla cu inteligenţa lui, că nu mai realiza cât este de urât, iar când începea să vorbească îl vedea aproape frumos.

Mi-a rămas faza asta bine întipărită în creier, am luat-o ca pe o lecţie de viată importantă, chiar dacă nu mă afectase pe mine în mod direct. Dar n-o să vă spun concluzia la care am ajuns, că-mi sare în cap toată suflarea feminină de pe aici. O puteţi intui şi singuri.

Acum, ce voiam să stabilim împreună. Eu recunosc, sunt un tip superficial, n-aş putea niciodată să mă joc de-a doctorul cu o femeie urâtă, indiferent cât este de inteligentă. Poate să fie ea corespondentul feminin a lui Einstein, dacă nu-mi place, o să stăm de vorbă mult, foarte mult şi cam atât.

Dar voi? Cum stau lucrurile la voi? V-ar putea fermeca un partener ocazional de genul ăsta? Aţi putea să treceţi peste eventuale inconveniente de ordin fizic, vrăjiţi de discursul şi inteligenţa celei/celui care vrea să vă intre în fustă/pantaloni? Chiar aş vrea să ştiu, pentru că majoritatea face regulile, nu stilul meu egoist şi misogin.

mihai_vasilescu_urati

sursa foto1 şi foto2

288 de păreri la “Inteligenţă sau frumuseţe?

 1. Ca sa citez din Paraziții, as zice : ești urâtă cu spume , știu ca știi, nu te minți, ne doare’n p*la ca ai suflet, noi nu f*tem stafii.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • @Andreea, stai s-o asculţi pe-aia a celor de la Antract: “eşti frumoasă, dar eşti proastă”. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • Auzi dilema : da’ nevasta lu Stephen Hawkins Cum mama dracilor sta cu el și i-a mai turnat și copii ? Ha? Zi tu logica !
   Sa fi zis bai nene oricum toți vor sa mă f* ta ia stai sa-l iau io p’asta ca e cel mai deștept de pe planeta și Cum ar veni ” facem 2 mări deodată ” hmmm?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Andreea, mi-e lene s-o caut, să văd cum arată. Asta ne-ar putea rezolva dilema.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Arata normal spre spălăcit ea, el stii cum arata, io zic de el ca e urat

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Andreea, beats me! Nu ştiu ce să-ţi răspund. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • i-au legat pasiunea pentru stiinta, arata fecior fain Hawking pe langa altele care s-au maritat dupa bosorogi sau altii mult mai urati.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Sper ca stii,boala lui Hawkins s-a instalat cu ceva ani in urmă şi că in tinereţe arăta normal.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Boala o avea de tanar, dar intr-o forma mai usoara, apoi s-a agravat cu timpul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 2. :)) am mai avut o sclipire d-asta intr-o zi dupa multa munca: cum naiba se indragostesc uratii?
  De parca dorm cu discursul in pat,sa fie oricum, da’ frumos!n Superficiala, domnle!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Iza, superficială ca naiba, da. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 3. Fara asemanare cu persoane reale…
  Adina, venea la bunici la tara si se combinase cu Virgil. in acte era cu Mihai.Si ei, dar si noi ceilalti stiam ca tipa se babardea si cu Mihai si cu Virgil si ocazional cu restu..
  Bai Virgi, aia se babardeste cu Mihai!!!
  A, nu frate, si-a tras-o odata, da nu-i place, are plua mica…
  Bai Mihai, femeia ta si-o trage cu Virgil!
  Nu frate, aproape ca si-a tras-o odata, da nu-i place, cica ala are o plua mare si o doare…nici nu a reusit sa i-o bage…

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Redoo, îţi dai seama că n-ai zis niciun cuvânt despre frumuseţe sau inteligenţă, da? :))))))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • a…tipa era frumoasa, iar noi, restul, eram inteligenti..

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • @Redoo, :)))))))))))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 4. Mă (după cum îți ziceam și pe facebook), astea două nu se exclud neapărat (fosta mea prietenă îți poate confirma :P).

  Dar în situația descrisă de tine… well, NU! Dacă pot să am o femeie și frumoasă și deșteaptă (ce-i drept, p-astea tre’ să le cauți un pic), hai să fie așa! Dacă nu și nu, hai să fie frumoasă, pentru o tură, două…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Lucian, deci şi tu esti un misogin superficial. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • Nu, nu. Fosta mea prietenă poate confirma ce prieten deștept și frumos avea ;). Și mai era și din cale afară de modest.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Lucian, aaa, deci mai umbla cu unul în afară de tine. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Am zis prieten, nu amant. Iar referitor la comentariul tău anterior… Sunt misogin că vreau o femeie frumoasă, ă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Lucian, nu, mă, doar superficial. :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Păi dacă nu se poate să fie și deșteaptă… măcar frumoasă, nu? Zi-mi tu că nu ești de acord și ești cel mai mare mincinos!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Lucian, sunt de acord dacă e peste nivelul la care face dezacorduri. Sub ăsta poate să fie şi Olivia Wilde, că zic pas.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Dacă tu-mi spui mie ca te-ai combina cu una frumoasa, dar proasta de pute, mi s-a dus tot respectul pe care ți-l port. Hai pe bune, Luciane! Și ce faci cu ea, în afara de a boți așternuturile de pe pat?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Mirabela & @Vasilescu În ceea ce privește stăpânirea limbii române și bunul simț elementar, am și eu totuși standardele mele :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Lucian, aşa vezi. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 5. In primul rând: ce face Dan? Singurel? :))
  Ca sa iti raspund la întrebare: ambele dar moderat, adică nici prost si urat dar nici fotomodel si Einstein in același timp. Primul lucru care ma atrage este aspectul fizic (aici pe langa frumusețe intra si cum se îmbracă, cat de mult se vede ca are grija de el, etc) si apoi mintea. Daca reușește sa ma țină langa el cu o conversație inteligenta, pot trece peste mici defecte fizice.
  Nu pot cere perfecțiunea atâta timp cat nici eu nu o ating, nu?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Ana, Dan e bine, sănătos. Însurat, are doi copii. Đin când în când mai comentează pe aici. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Mai ții minte cand iti spuneam ca aia buni sunt luați? Dar nu renunț! :))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Ana, cum să renunţi? Eşti tânără, nici n-ai împlinit 50. Abia la anu’. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • “Ce face Dan ?” era suficient. U had us from “Hello!”, cum s-ar spune.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • jerry maguire … frumusel film

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Face to face era de ajuns doar ” ce face Dan?”, expresia fetei si tonul vocii te faceau sa deduci de ce intrebam. In scris este mai greu 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 6. Vrei să ştii, păi uite aşa: “uiţi o seamă de defecte pentru-o singură virtute, cei ce captivează iute sunt naturi perfecte ”
  O fi , nu o fi, aşa se zice!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Cristina, ceaţă totală. Mă iei cu cimilituri? Zi ce-ai face tu, lasă înţelepciunea populară.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 7. Io zic așa: la femei, degeaba e inteligență, dacă vine la pachet cu urâțenie înspumată. Bărbații sunt puțin mai norocoși; o spun din experiență. Umorul și forța interioară fac tot farmecul, alături de un penis funcțional. Giggle that belly, baby! * Totuși, cred că nimeni nu poate trece peste anumite defecte fizice. De exemplu, n-aș putea niciodată să fiu atrasă de un bărbat cu picioare subțiri, indiferent cât de bine arată restul, cât de bune sunt glumele etc.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 8. Mai, ca femeie ce sunt si proband cam tot ce misca in materie de barbati, adicatalea scunzi, inalti, urati, frumosi cu draci, prosti, cu puli mici, cu puli foarte mici, cu puli normale, pot sa spun ca unul de era urat dar ma excita mental, avea mai multe sanse in fata aluia de era frumos da prost ca noaptea.
  Dar, daca ala de era urat si destept avea dotarea mica spre foarte mica, era seara aia si pa si pu larevedere.
  Ala frumos si prost daca mai era si catodorisit cu o dotare standard spre satisfacatoarea, avea sanse, asa prost cum era el, sa mai ajunga si a doua oara la mine-n asternuturi.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 5

  • @Miki, hai că m-ai băgat în ceaţă total. Din ce-ai zis tu, eu înţeleg că dacă era frumos si cu p*la mare, nu mai conta deloc că e prost.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Pai cam asa, la doauj de ani, puteam sa renunt la desteptaciune in favorea maciucii si lukului

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Miki, miseparecorect. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Mikii, dar acum?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Acu, Aura, zic mc la orice pica

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 9. Articolul asta practic ne imparte in doua si… “uritii sa se abtina” . Deci la o petrecere cu mult snaps m-am captusit cu o naspeta desteapta din asta fara sa realizez. Dimineata m-am cam ingrozit eu… dar sa stiti ca uritele astea o fac in draci cind prind ceva… Oricum am ramas pe plus, o experienta frumoasa…

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • Pai trebuie sa compenseze, nu? Nu sta ca scândura întinsa si așteaptă sa fie servita ca una care este oglinda de frumoasa si obișnuita sa fie doar bibelou. Sexul bun se face mai întâi pe întuneric, asa înveți 😉

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Ana, tocmai tu să zici aşa ceva? Nţţţ…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Vb din proprie experienta, Mihai. Eu nu am stat nicodata ca scandura si nici dorinte sa fiu adulata nu am avut, dar nu prefer intunericul…asa ca, dupa logica mea, sunt intre extreme.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Ana, pfff… ce te mai alinţi. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @petreceredepietoni, să înţeleg că totul s-a terminat atunci şi acolo?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 10. ???? mi-ai stricat cafeaua cu pozeleeee!!!! Ptiu, ptiu, ptiu să-mi treacă sperietura? bine ca nu mănânc până după-amiaza nimic, altfel ?….

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @kya, o fi, dar la întrebare nu ai răspuns. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • “Șeful” meu e și frumos și deștept și ? deci….? acu’ mi-am revenit ?băăăăiiii da’ poze din spate n-ai găsit cu arătările????? (genul “ai o față de-mi stă ceasu-n loc”?)

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @kya, da’ eu nu te întrebam de “seful” tău. Că doar ai trăit şi înainte să apară el? Sau nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Întotdeauna am avut niște “standarde” peste care n-am putut trece…ever!!!! Sunt superficială, știu, dar așa-s eu? din păcate sunt o grămadă urăți/urâte și pe deasupra mai sunt și “făcuți/făcute grămadă”… Așa că, sunt bune standardele până una alta? și cred că ești de acord cu asta?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Mihai, zona aceea avea nume “predestinat” se pare??

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 11. Ai de plm ce poze ai găsit…. mi s-a cam f**** ziua ?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Florin, am căutat un pic după ele. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 12. Eu nu știu cum sunteți voi dar pe mine viata m-a învățat ca femeile urate compensează printr-un sex demențial. Acum, lăsând gluma deoparte: O femeie urata ,urata , intra într-un Supermarket cu cei doi copii ai săi. La în moment dat, un domn se apropie de ea și o întreabă:
  – Nu va suparăți sunt gemeni ? Femeia mirata răspunde :
  – Nu, unul are 10 ani iar celalalt are 14 ani. Dar de ce ma întrebați ?
  – Eram curios, cine dracu te-a futut de doua ori.

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

  • @Georgian, teoria asta cu urâtele care compensează prin sex nu m-a convins niciodată.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Mihai, asta pentru că nu ai vrut să experimentezi. Eu unul am fost de genul “Casa pentru Ajutor Reciproc” de pe vremea părinților, știai că este nasol să te duci acolo acolo pentru ca rădea lumea de tine dar pana la urma mai ajungeai și pe acolo…Si oricum nu rămâneai lipit de ghișeu, luai cât îți trebuia și plecai.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Georgian, da, se pare că eu am găsit alte soluţii pentru “împrumut”, ca la CAR n-am ajuns. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 13. Bă oameni buni, io am mai scris o dată despre asta pe aici: nu-s frumos deloc! Dar – dacă – mă bagă oarecum lumea în seamă pe aici atunci înseamnă că măcar prost nu-s! Așadar trăiască echilibrul! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @VictorR, te alinţi. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Cu care din afirmații, nea Mihai? 🙂 Continuăm ”meciul” de joi? 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @VictorR, aia cu “sunt urâţel”. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 14. E o vorba din popor, barbatul sa fie un pic mai frumos ca dracu! Cum nu l am vazut niciodata, banuiesc ca e un pic mai frumos decat dracusorul din capul meu :)) :)) Nu sunt chiar Ileana Cosanzeana dar nu as putea sa ma uit chiar la oricine, prin urmare o sa i multumesc doar pt imbunatatirea culturii generale.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Violeta, aha, deci şi tu eşti superficială. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 15. @Mihai…am o intrebare..nu cumva ai fost in caminele din Grozavesti in perioada 2000-2004? Pe atunci am lucrat la Biroul de Politie de acolo si, sincer, imi aduc vag aminte de o faza: intr-o seara s-au imbatat crunt niste student din unul din caminele din Grozavesti si au facut scandal monstru…stiu ca patrula trimisa la fata locului le-a dat amenzi usturatoare…au venit la sectie si au facut scandal in continuare…dar, din pacate, s-au ales si cu niste pulane pe spate, asa …de control…

  Printre ei era unul care imi aduce vag aminte de tine…inalt, slabut, cu ochelari, o figura inteligenta, angelica…:)…nu cumva erai tu? Recunoaste, ca nu-ti face nimeni nimic….:))

  Alta faza, ca tot povestesti tu de oameni urati…aveam unul acolo, la birou, care semana, cum sa va explic..cu un soarece oparit si bolnav de ciuma bubonica…1,60, 45 de kile si se si uita picior peste picior…

  Bai frate, avea asta un talent de a aburi studentele, de te faceai sa te crucesti cu ambele maini…faza tare: eu si el, in autobuz, 601..veneam de la Universitate, tineam un “oichi” pe hotii de buzunare si eram ofticati ca nu picase nicio maciuceala in ziua aia…bagabonzii au aflat ca suntem acolo si nu si-au facut aparitia….

  Cum spuneam, eram in autobuz, in spate, cu ochii geana…la mjloc erau doua fatuce..hmmm, cum sa explic? o combinatie intre Angelina Jolie si Claire Forlaine (actrita mea preferata, by the way)….cred ca erau promoter, ceva, ca erau imbricate cu niste fustite scurte si sacouri la fel…de la distanta nu am putut vedea brandul…

  Il vad pe colegul ca pleaca la rasul solului si, nici una nici alta, se opreste langa fatuce (care-l intreceau cu cel putin un cap) si incepe sa le abureasca….boon, la un moment dat, una ii fute o palma, da’ nu asa, oarecum..una din aia, zdravana de tot, de credeam ca I-a mutat falca…

  Bine inteles ca m-am spart de ras si m-am dus langa berbec, sa il scot din mainile alora….cand am ajuns, am asistat la un dialog, ceva de genul:

  – Bun, am inteles ca nu vrei sa mergi sa ne f…dar, eu zic sa te mai gandesti….raspunsul pleosc inca una

  – Am priceput, dar, sa stii ca nu stii ce pierzi..sunt fantastic la pat…pleosc inca una

  – Nu trebuie sa fii violenta..doar daca iti place sa ma bati si atunci…pleosc inca una

  cam asa a continuat dialogul intre cei 3, eu scuturandu-ma de ras…ma rog, omul nu a fost violent, asa ca nu aveam de ce sa ma bag in vrajeala lor….

  Am ajuns in Regie si fetele au coborat la U1, colegul dupa ele, evident….nu l-am mai vazut vreo 2 ore…eu banuiesc faptul ca el a stat ascuns la vreo terasa, ca oricum a venit rosu la fata…

  I AM BAAAAACKKK

  hai sa fiti iubiti, ca tot a trecut ziua lu’ nea ala, Valentin

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @SorinB, aş fi vrut eu să mai fiu student în 2000-2004. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Mihai, si eu…ca, dupa 4 ani de bocanci in cur la academie, toate mi se pareau zane…:)…oricum, postul tau mi-a adus aminte de o serie de faze haioase traite cat am lucrat in Regie…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @SorinB, ştii ce ai de făcut. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 16. Nu ești sănătos !!!!!!!!!!
  Merci că mi-ai înveselit ziua. ?
  Sunt într-o cafenea, cu sacoșa de pastile după mine (inclusiv cele ce trebuie făcute intra venos), beam liniștită cafeaua până am început să citesc blogul tău. Acum vă las să vă imaginați restul ! ???

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Elly, ai băut intravenoasele şi te-ai injectat cu cafea?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Cam așa ceva ! ???

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 17. Prin anul 2 am decis eu la un moment sa inchid ochii (sau cred ca mi-am dat jos lentilele cu -5 la dioptrii) si sa ma las vrajita doar de inteligenta unui coleg cu vreo 3 ani mai mare.
  Supriza a fost cand se facea strigarea pentru un chef si, nonsalant,un alt coleg se uita in directia mea si intreaba in gura mare: “Frumoasa, tu vii cu bestia sau fara?”
  Am aflat in momentul ala ca aceasta era una din dilemele majore ale grupei mele, o dilema mai de nepatruns cat toate teoremele care le invatam la un loc: cum naiba eram eu combinata cu tipul ala??? Cand s-a dovedit ca inteligenta nu era decat un pic de experienta in plus combinata cu mai multa rautate, am decis sa revin la standardele mele superficiale (gen colegul tau Dan) carora le-am pus un pus un mic if/then/else bazat pe inteligenta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Syl, păi doar de-aia erai la facultate ca să înveţi, nu? Că tot o lecţie e fost şi asta. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 18. Ce se-aude maica ??? Au bagat tigai la promotie ??? De-alea cu coada lunga :))))) ????

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Dede Cati, la ora asta s-a şi lichidat promoţia. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 19. Postul ăsta mi-a amintit de o tipă din Slănic, cu care mă combinasem când aveam vreo 18-19 ani, și care era bună rău, dar avea buză de iepure într-o formă mai moderată. Mânca aia sex pe pâine :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @diabolic, cu plăcere! :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Frățică, m-a părăsit pt unu’ care știa să cânte la chitară și era urât cu spume(nu că io oi fi vreun “futomodel” 😀 )

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @diaboloc, femeile astea, mereu au avut o slăbiciune pentru chitară. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Care Slanic? PH sau Moldova?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Ana, PH

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • De acolo sunt eu. Ce mica este lumea 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Daaaaa, mică, acuma se pune și problema vârstei. Ce am povestit eu se întâmpla prin ’94-’95.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Diabolic, şi oricum @Ana nu suportă chitara. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Sunt mica, in ’94-’95 inca ma jucam cu “puta” in tarana pe la gimnaziu….

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Frățică, de atunci nici eu nu mai suport cântăcioșii la chitară, oricât de “roaker” sânt eu :)))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @diabolic, te cred. Mai am un amic în exact în situaţia ta. Tot chitară. Nici el nu mai vrea să audă de instrumentul ăsta. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 20. Mama mereu zicea ca barbatul trebuie sa fie destept!!!Frumos ajunge sa fie cat trei magari la un loc! 🙂
  Deci de preferat destept , ca frumusetea si asa trece! In cazul nostru sunt eu de ajuns de frumoasa si pentru barbat 😛

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Lela, şi modestă. :))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 21. În ce mă privește, bărbatul trebuie să aibă … charm. Unde șarm înseamnă siguranța aia de sine care-i permite să se afișeze cu nonșalanță fix așa cum este. E tipul pentru care sexul e o finalitate necesară, nu un scop în sine. E ăla în care nu-i urmă de disperare și care miroase-a dezechilibru asumat.
  Asta-i ”frumusețea masculină” pentru mine și motivul pentru care nu o dată am fost întrebată ”ce dracu vezi la ăsta?”.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 2

  • @Alina, aha, mai zi, mai zi. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • N-ai putut să te prefaci că n-ai văzut, măh?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Alina, neeee, cum să nu văd aşa ceva? Mai zi, mai zi. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Mihai, am vrut sa dau Like la comm Alinei si telefonul asta imi face figuri. Am apăsat Dislike, din greșeala. Cum anulez?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Laura, nu mai ai cum. Nici eu nu pot. Aia e, lasă că nu moare nimeni de la un dislike. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Alina, nu iți fă grijă de ceea ce gândesc “detractorii”; ei e..invidioși și rai 😉 Cel mai important, e faptul ca știi sa ajungi la ..miezu` problemei ! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 22. Pentru mine un om urat este acela care nu isi respecta trupul, lasandu-l prada exceselor, si/sau lipsei de igiena. Cum naiba sa fiu vrajita de cuvintele maiestoase emanate de o gura cu dinti galbeni acompaniata de o respiratie fada? Really…Sau unul care se opreste din cand in cand din vrajeala sa-si traga sufletelul din pieptul cultivat cu 10 straturi de slanini. Cred ca efectiv nu m-as putea concentra la nici un cuvant spus de un tip caruia ii luceste slinul pe freza si/sau improsca cu matreata la fiecare miscare a capului. Si mai am o fobie: sasii. Nu pot frate cu unul care se uita cu un ochi la iafa si cu altul la caiafa.
  Cred cu tarie ca lipsa respectului fata de trup vine la pachet cu multe alte lipsuri la capitolul personalitate. Deci poate sa fie biblioteca ambulanta, ca sigur va canta la alta masa, nu la a mea.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Mad Fox, ai dreptate dar Mihai s-a referit la cei care nu au fost înzestrați de mama natura, la cei care s-au născut mai nasoli… Cei despre care ai vorbit mai sus sunt intradevar vai mama lor! Pentru genul celor despre care ai vorbit tu nu cred ca mai exista speranțe…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Mad fox, dar dacă este mega-îngrijit, dar urâţel cu spume? Şi are ochii la locul lor. Ce faci?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Eu sunt o ciudata. Nu functionez cum se asteapta lumea, si nu pot fi incadrata in tipare, mai ales la capitolul relatii :))) Raspunsul meu: habar n-am. Este posibil sa-i dau jet? Da. Este posibil sa vad ceva atragator? Da.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Mad Fox, am o bănuială că toţi suntem ciudaţi. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 23. ????hai că am început săptămâna bine. Mulțumesc!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @ealeganus, cum ai eschivat răspunsul. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 24. Au fost odata ca niciodata un tip si o tipa. Parintii celor doi, prieteni de familie. Povestea se intinde pe vreo 13-14 ani, de cand tipul, sa zicem, eu, invata sa scrie si sa citeasca si pana prin anul 2 de facultate. Batranii, mai in gluma, mai in serios, “ce faci, mai, giner-miu?”, “cuscrule… ce se aude cu zestrea?” etc., asta mai ales cand copiii in cauza se mai marisera. ?? Buun! Tipa arata bine, mult peste medie, era si tocilara extrema dar cam atat, ma urmase peste tot, acelasi liceu, aceeasi facultate (eu eram mai mare cu 1 an decat ea). Intr-o vara, prin anul intai de facultate, din cauza unor restante, nu am reusit sa ma mulez pe programul gastii de prieteni, asa ca pierdeam vremea prin Bucuresti, singur, in timp ce restul se betivaneau pe la mare sau munte. Asa ca, am zis sa incerc ceva cu fata respectiva. Am invitat-o la un film, apoi la o terasa. Bai, 3 sau 4 ore cat a durat “intalnirea” nu am reusit sa legam o conversatie ca lumea, oricat mi-am muncit creierii. Nu avea pasiuni, nu avea hobby-uri, nu avea vicii, nu avea cultura (de orice fel), nimic! Stearsa, plata! Nu aveam ce discuta, nimic comun, in afara de prietenia de familie si anumite chestii pe care familiile nostre le facusera impreuna de-a lungul anilor. Am ramas doar amici. Am mai incercat o saptamana la mare, anul urmator, cu ea si mai multi cunoscuti de-ai ei (ea ma invitase). Maximul ce am putut sa scot din acea saptamana a fost sa ma “combin” cu o prietena de-a ei, cu vreo doua capete mai maruntica decat mine, pistruiata si un pic uratica, dar, totusi, simpatica, buna prietena de glume, betie si alte…”nebunii”.
  Deci, la mine treaba e cam la mijloc. Pot trece cu vederea anumite defecte fizice, nu prea accentuate, daca sunt compensate de ceva in cap. In schimb, nu mi-au placut niciodata 90-60-90-urile cu inteligenta dulapului din bucatarie. Nu pot accepta tortura psihica in schimbul a cateva minute de sex. Nici macar ocazional. Pentru asa ceva exista panaramele (de lux, nu de centura?), femeile gonflabile (am vazut ca au scos astia si vagine de plastic mai nou, ca sa nu te mai chinui cu umflatul??) sau stramoseasca mana dreapta (sau stanga, depinde de fiecare?).

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 1

  • @Ionut, te-ai dus prea în extremă. E clar că dacă e proastă, poate să fie miss univers, degeaba.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Mihai, zici? Nu stiu de ce, dar mereu am avut senzatia ca treaba sta exact pe dos, si ca cei care prefera miss-urile proaste sunt mult mai multi decat cei care ar prefera-o pe pistruiata uratica din povestea mea. Senzatia se bazeaza pe o vasta experienta cu oameni diversi si cupluri…”interesante”, cunoscuti, prieteni, colegi, rude. Sau e doar o impresie, sau sunt eu mai ciudat? Teoria functioneaza si in cazul miss-ilor.??
   @diabolic, in cazul meu, chitara a facut minuni.??

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Ionut, păi eu vorbeam de mine, man. Alţii fac cum vor ei.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Mihai, ok, intelesesem eu gresit. Am crezut ca generalizezi putin.??

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Ionut, nu, nu, pai nu am cum, nu deţin informaţiile necesare. Vorbeam despre mine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 25. Astia nu-s urati, sunt deformati.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Luminita, dacă te referi la pozele cu care am ilustrat textul, am şi exagerat eu, pentru impact vizual mai puternic. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 26. Sincer, intre inteligent+urat și prost+frumos, eu întotdeauna prefer inteligent+frumos 😀 . Oare de-aia oi fi tot singură….

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Mierea Neagra, după principiul “decât sărac şi bolnav, mai bine sănătos si bogat”, nu?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Da! Inteligenta primeaza – clar. Da’ decat c-o pocitanie ca aia, mai bine singura pe viata.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Mierea Neagra, lasă pozele de la articol, că am exagerat. Nici tipul despre care am vorbit nu arăta chiar aşa. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Daca n-as fi femeie, cine stie. Da’ na…. Poate sa fie frumosul de pe lume, daca n-are nimic in cap, tot degeaba. Invers in schimb, mai merge treaba – daca nu e vreo extrema ca aschimodia din poza. Pacatele mele 🙂 daca m-or facut ai mei desteapta 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Miere Neagra, da, da, ai avut ghinion. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 27. Cred ca barbatii chiar daca sunt mai urati daca au interes sa ajunga….unde vor , stiu sa fie destul de persuasivi , iar femeile daca sunt vrajite de ceva ( fiecare are alti pitici ) se lasa convinse sa-i dea o sansa ! In tineretea mea eram atat de dornica de afectiune ca aveam in jur persoane pe care acum nu as accepta nici sa stau la masa !

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Mary, cum vine ea înţelepciunea cu vârsta. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 28. – Ce diferenta exista intre o femeie frumoasa si una urata?
  – Femeia frumoasa este a tuturor, iar urata este numai a ta!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 29. Măi nene, doar conversăm și pe FB de ceva vreme. Chiar n-ai fost curios să bagi un ochi prin pozele mele, cu mine? Că – din câte țin eu minte – sunt ”la liber”. Pe urmă mai vorbim…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @VictorR, de-aia ziceam că te alinţi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 30. Eu una, prefer inteligenta ?
  Sunt convinsa ca m-ar putea cuceri un urat. Nu chiar ca cel din poza? Dar oamenii destepti, au o sclipire in ochi…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @K, deci urăt, urăt, dar cu limită. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 31. Hmmmmm sincer nu cred ca ma putea fermeca o astfel de persoana… Never! Orice ar face! Putea sa imi descrie si cum e construit un procesor cu lux de amanunte…dejaba 😀 :))
  Probabil la fel ca majoritatea, am avut si eu un standard cat de cat, atat fizic cat si intelectual…
  Cert e ca nici in visele mele nu credeam sa ma casatoresc cu cineva ca a mea sotie.. Si nu pentru ca as fi avut o parere proasta despre mine ci pur si simplu pentru ca a fost dragoste la prima vedere la propriu (stiu ca nu crezi in asa ceva dar egzista;) ) si automat a devenit cea mai frumoasa si inteligenta femeie.
  Sincer la primele intalniri imi era teama sa nu fac sau sa zic ceva care sa o faca sa nu mai iasa cu mine pentru ca era PERFECTA! Dar am ales sa fiu eu insumi si nu am ales prost.. :))
  Nu am apreciat niciodata o fata dupa: “moa ce buna e asta,asta e frate!” sau “wowwww ce desteapta e asta..”

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Bâzdâcu, vezi că a trecut Valentines day. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Nu știu cine-i “Valentin” ăsta, dar “ziua noastră” e mereu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @kya, awwwwwww…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 32. Nu are rost sa o dam in extreme, urati urati si urate urate nimeni nu vrea. Trebuie sa fii prost sa te multumesti cu o urata cu spume cand poti gasi mai multe de nota 6 si inteligente. Evident ca conteaza inteligenta, ca un iq de 50 si o consumatoare de tv nu prea suna bine ca mama a copiilor tai. Frumusetea tineretii se duce lejer la femei, si se stie ca cel mai mult timp nu il petreci la orizontala. Dar da, conteaza faţa, pentru ca o sa o vezi mereu :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @radu, şi creierul, pentru că gestionează gura. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • radu: ai petrecut prea multă vreme în ţările cu apă caldă sau în Bucureştiul cu Apa Nova şi eşti too smart for your own good (cum zicea unu’ Obama, care avea IQ >130).

   Unii din judeţele cu mai puţină apă caldă şi cu obiceiurile rămase din anii când era apa caldă numai sâmbăta zic altfel: mama copiilor lor trebuie să arate ca o zeiţă, să aibă IQul unei pietre şi obiceiurile sexuale ale unei scânduri. Se feresc de tipele deştepte, vioaie, amuzante şi bune la pat. Fiindcă au senzaţia că ele nu se vor mulţumi cu TVul, cratiţa şi copiii, ci vor căuta aventura şi prin paturi străine, ca al lui Cristi Borcea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 33. Bătrânu’ zice asa : dacă femeia e urâtă, măcar să fie de la gât in jos trăznet de bună!Că doar este si pozitia capră.Personal, in trecut am mai avut cate una, nu urâtă, dar cu diverse gen nas de-l puteai folosi la cârmit yacht-uri etc.Da’ aspectuoase la trup.Si doară nu te obligă nimeni s-o scoti in oras.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Bătrânu’, păi şi dacă nu le scoţi în oraş, trebuie să fii în stare să “lucrezi” la ele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Bine mă omule, doară găsesti in Lidl o Busuioacă de Bohotin…oioioi ce treabă faci după, chiar si cu una ce are televizorul defect.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Bătrânu’, eu nu beau. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Inseamnă ca ai stomac tare!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Bătrânu’, nu, mă, n-auzi că nu f*t urâte? :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Ce te faci dacă vor ele să te f*ută pe tine?zise Stan pătitul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Bătrânu’, well… să văd cum ar fi în stare, dacă eu sunt “moleşit”. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Niciodată nu eşti destul de moleşit pentru sex, trebuie să ştii să-ţi ridici băţul de steag, zicea un anume Obergefreiter Joseph Porta 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Cred că şi eu sunt o superficială. Decât unul urât ca foamea şi superinteligent, aş prefera unul mai de mijloc, nici prea deştept nici prea prost, dar să arate cât de cât bine, dimineaţa când mă trezesc, să fac ochi lângă unu’ de care nu mă sperii.

  Şi o anecdotă pe tema asta: Vorbesc doi prieteni. “Zice unul: :m-am imbătat pulbere aseară. Da de ce? Am agăţat o urâtă şi am zis că beau până o văd frumoasă. Şi? Şi am băut până am văzut două urâte!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Gabi I, ia zi-ne tu cum ar trebui să fie unul “mai de mijloc”. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Acuma e mai complicat, vorba ta “depinde al cui mijloc”. Trebuie să ştie să se comporte civilizat, să nu debiteze inepţii…prea mari, să fie îngrijit, fără mirosuri, fără unghia de la degetul mic lăsată lungă..
   Dacă are simţul umorului cu atât mai bine şi să aibă o faţă pe care nu vrei să tragi un sac. În rest “un început de burtică şi-un început de chelie” nu mă deranjează.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Gabi I, hai că nici măcar nu eşti aşa de preteţioasă. Ai lăsat şi tu adresa? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Adresa numai pe mesaj privat, 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Gabi I, care mesaj privat? Suntem prieteni pe facebook?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Nu, dar aia nu înseamnă că nu pot să îţi trimit mesaj. Dar tu eşti luat deja, iar eu am un statut.”incert” 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Gabi I, hihihi, ce naiba o fi însemnând “incert”. E în camera cealaltă şi nu ştii dacă mai trăieşte? :)))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Râzi tu râzi, dar am o prietenă căreia i-a murit soţul după o boală lungă şi urătă. Ei deja erau în relaţii proaste când el s-a îmbolnăvit, dar mă rog, nu ştiu care au fost motivele, ea a rămas alături de el. In fiecare dimineaţă se trezea cu gândul că îl găseşte mort. Ea avea vorba asta cu situaţia incertă, zicea că e aproape văduvă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Gabi I, nasol. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Da, Mihai, şi eu zic că e nasol, dar revenind la lucruri mai vesele, imi place talentul tău de a găsi pozele ideale pentru articole.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Gabi I, ăsta nu e talent. E muncă de research. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Da, ştiu, e 10% inspiraţie şi 90% transpiraţie. Dar fără cei 10%, degeaba…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Gabi I, da, da, sunt un talentat. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 35. “Dar n-o să vă spun concluzia la care am ajuns, că-mi sare în cap toată suflarea feminină de pe aici. O puteţi intui şi singuri.”- care e concluzia? Ca femeile nu is chiar asa superficiale? :p
  In fine, eu in viata mea am cunoscut cativa tipi ravisanti, dar nush cum se face ca aproape toti erau moartea pasiunii, cand isi deschideau gura. In schimb, m-au impresionat tot felul de mediocri (ca aspect) inteligenti si haiosi. La inceput nici nu ii remarcam, apoi rasareau subit, ca niste sori, imprastiind raze de desteptaciune si rasete. Dar daca, totusi, un om ii urat ca o broască calcata de tir, nu mersi. Are si mediocritatea limitele ei.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Cricri, da, da, asta era concluzia. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Batranu` aveam in facultate o colega leit fetei asteia. Cu cateva kilograme in plus, dar fața e aceeași .

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Batranu’, hai ca au cam exagerat cu unele in primul link. Nu poti sa zici ca Sigourney sau Amanda sunt urate. Nici macar medii, zic eu. Si numarul 12 e ok, fara tunsoarea aia.?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Link-urile is asa, de dragul discutiei.Totusi, dacă tot vorbim, am părăsit-o odată pe una care in club mi-o părut nici urâtă nici frumoasă, da’ când virtuos o pompam cateva ore mai târziu, făcea niste fete atâta de ciudate, că mi-am zis : bă, urâtă mai esti!cum plm eu+tu…?!?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Tori Spelling, urâtă cu spume!Futabilă, cel putin cândva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Bătrânu’, hai, mă , că Tori Spelling nu era urâtă. Sau în niciun caz urâtă cu spume. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • Du-te mă cu franckensteina aia, cum nu era/ii urâtă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Bătânu’, păi dacă mie-mi plăcea…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

  • @Bătrânu’, o ştiu, o ştiu. Doar că nu mi s-a părut superbă nici atunci, nici acum. Vezi cum e cu gusturile? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Sigourney Weaver e urâtă şi o să rămână urâtă oricât s-ar aranja, fiindcă are figura unei profesoare de la o şcoală de cartier. Jumătate din profesoarele mele de pe vremuri arătau ca ea: le aliniai şi o vedeai pe ea la vârste diferite.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 36. Să fie cum o fi, numa` urât să nu fie!

  Asta e, până ajungi să culegi, te mai împiedici și de ciulini. Eu cu urații nu prea sau spre deloc m-am interesectat, dar oamenilor, sunt un magnet pentru tot soiul de dezechilibrați. În ultimul an am cunoscut doi. Să faci un post și pe tema asta, te rog.
  Poate mă lămuresc de unde naiba mi se trage, ascultând și alte opinii. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @lectorarumana, îi luai din curtea spitalului direct? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Nicidecum, dar sunt pe genul: bipolar, nazist, sinucigaș. Frustrarea mea vine din faptul că nu-i “ginesc” din capu` locului. Sunt destul de bine dotați intelectual, și nu glumesc, dar asta nu schimbă problema pe care o au.

   Sincer, m-am gândit la modul serios să stau de vorbă cu cineva specializat, nu o-i fi pe lema:”cine se aseamănă se adună?” 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @lectorarumana, :)))))))))) ce naiba făcea nazistul? Sinucigaşul mai trăieşte? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 37. Eu deja m-am indragostit iremediabil de fatuca din imagine…in ochii ei citesc o inteligenta profunda, sclipirile jucause imi dau idei nastrusnice, iar nasucul….este un semn d eun erotism puternic…una peste alta, imi dau seama ca are un suflet foarte mare, dupa cum se poate edea bine si din fotografie….si da, am sa reneg toti misoginii de aici, car enu inteleg cum e posibil sa te indragostesti platonic de o imagine….eu cred ca, daca traia pe vremea lui Leo (nu ala cu capra, mai..ala a lu’ Da Vinci)..care cred ca ar fi pictat-o pe ea…deja am postat forografia si o tin pe perete…oftez cu gandul la visele pe care le ascunde sub fruntea lombroziana…ahh, cum ma trece un fior…

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • :))))))
   Cred ca te sprijini de tabloul electric, de-aia simti fiorul ala.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Care-i fata și care-i băiatul?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 38. O mai trăi, cert este că, eu trăiesc linistită, nu mai fac de “madre Dolores” de câte ori încerca să-și taie venele.
  Și nazistul, în linia lui… Ferească al de sus să intri în polemică cu el!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @lectorarumana, adică încă ţii legătura cu ei? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 39. Cum iti mai place sa pui sare pe rana! :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @lectorarumana, da, da, da. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 40. Acum hai s-o zic pe bune.Pe primul l-am luat de frumos, toate bune pana cand a inceput sa-mi incarce bateriile { nu alea de la vibrator ] ,alea de la ochi si coaste . Dupa 9 ani de recharge, am zis pasi Catiusco ca ajunge. Am avut o perioada de butterfly, in care nu m-a mai interesat ca barbatul cu care eram sa arate bradul {pitt}, da nici destept ca noaptea :))). Era ok sa fim cat decat pe lungime de unda :))).Pana cand l-am gasit pe mister perfect, pentru mine. Dar si asta are un defect, omoara gramatica de ma rupe :))))), dar ca sa-i gasesc scuza dau vina pe ma-sa, ca de mic pana pe la vreo 50+ ii vorbeste pe tatareste :)))). Ex. zice l-am pus pe sacosa in cui :))). Doar ca am obosit de corectat, acum am mai multa grija sa nu incep sa vorbesc si eu asa :))))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Dede Cati, da’ ştiu că te-ai chinuit ceva. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Mihai, Asa este. Dar acum ma bucur ca sunt fericita,iubita si cu toate tiglele pe casa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Dede Cati, mno, asta contează.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 41. Salut, sunt Dan si n-am mai fost parasit de o femeie pentru un unul mai urat ca mine de … 23 de ani.

  Mihai, mi-ai adus aminte de vremea cind eram tanar si … neexperimentat. Ce vremuri …
  Povestea are totusi niste nuante, pe care poate tu nu le cunosti sau le-ai uitat. Fata nu e de blamat, a speculat-o “inteligentul”. Individul s-a putut apropia de ea tocmai prin relatia cu mine, altfel nu avea cum sa se apropie de ea. El era coleg de grupa cu mine, nu l-am luat de pe strada. A speculat la maxim momentul, si pe mine si pe ea. Tipa s-a dus cu el ca sa se razbune pe mine … Eu am gresit ca m-am bagat intr-o relatie fara sa simt nimic pentru ea. Era sexoasa, nu era frumoasa dar nici urata, avea ceva care te facea sa te simti bine in pat cu ea. Nu stiu de ce am ranit-o de cateva ori, gratuit, si i-am dat de inteles foarte clar ca noi nu avem niciun viitor impreuna. Practic ceea ce s-a intamplat a fost … inevitabil: ea s-a razbunat pe mine si el a profitat de sansa vietii lui. Pe moment “am luat foc”, iti aduci aminte ce scandal am facut. Dupa ceva timp mi-a trecut si am ajuns sa-i compatimesc. Din experienta prin care am trecut pot sa spun ca am invatat:
  – nu intri niciodata intr-o relatie cu cineva pentru care nu simti ceva, indiferent de persoana, situatie, conjunctura, … fie si numai din plictiseala sau singuratate;
  – daca esti intr-o relatie, indiferent de ceea ce simti iti respecti partenerul asa cum respecti propria persoana; ai taria sa-i spui ceea ce simti indiferent de consecinte si pui punct acelei relatii daca nu mai inseamna nimic pentru tine
  – a fost prima si ultima femeie pe care am jignit-o si umilit-o in viata mea, si asa va ramane forever
  – nu ii oferi fetei garoafe, garoafele sunt pentru morti; un trandafir rosu e cel mai potrivit 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @dan, da, da, se poate să-mi fi scăpat ceva amănunte sau sa fi uitata, că a trecut o grămadă de timp. Dar n-am prins-o pe aia cu garoafele. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Dan, tu spui ‘Fata nu e de blamat, a speculat-o “inteligentul”.’, dar totusi, putea sa se lase si ea ‘speculata’ de unul mai ne-urat ca sa zic asa…
   @Mihai, cred ca frumusetea e relativa, uite mie Nina Cassian mi se pare extrem de urata si totusi a rupt inima multor barbati… Nu am iesit cu urati si nu am vazut nici in cercul de prieteni astfel de relatii, dar am avut un exemplu de cuplu ea inteligenta – el idiot (si nici macar frumos) pe care nu l-am inteles. S-au despartit dupa vreo 5 ani

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Vai de plm mea, bunicul meu o avut cai mai frumosi decat Nina Cassian!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @sisley, acu’ hai să vedem şi cum arătau ăia cărora le-a rupt Nina Cassian inimile. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Awww… ce frumos! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 42. Prietena lui Dan a minţit. A făcut-o pentru că era….o femeie uşoară. Curioasă…şi uşoară.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • doar dan a spus ca i-a explicat ca nu aveau nici un viitor impreuna? de ce era usoara? Era proprietatea lui numai pentru ca se f—u?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Dumitri, evident că a minţit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 43. E de inteles ca barbatii casatoriti au parte doar de cate una frumoasa si proasta, daca ar fi frumoasa si desteapta nu s-ar cobori intr-atat incat sa accepte asta. Excludem babele, alea probabil ar accepta orice, chiar si boschetari.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 6

  • Huoo!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Ce ai musiu? E fix asa cum zic. N-aveti decat sa confundati ipocrizia cu amabilitatea. A intrebat pe bune, i-am raspuns pe bune.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Vio, serios? Săraca Angelina Jolie. După teoria ta, e proastă de pute.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Asta o fi scuza ta sau posterul din baie. Acolo a fost clar ca era o casnicie pe duca pentru ca unul dintre ei voia copii si celalalt nu. Si oricum, e vorba de doi oameni frumosi si inteligenti. Asta nu inseamna ca stau angelinele pe gard si asteapta sa le remarce vreun neica nimeni pentru o ocazionala. Pe bune.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • ce vrei sa spui, ca n-am dreptate? Fii serios, nici o femeie frumoasa si desteapta nu ar aaccepta sa aiba doar o aventura cu unul care e sub papuc. Si reciproca e valabila.
   E o conditie sa fie proasta, altfel in nici un caz.
   De aia se si cred unii/unele catastrofe, isteti/istete.
   In general se cupleaza persoane de acelasi calibru. Daca nu e asa, inevitabil se rupe relatia.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • @Vio, iar tu, desigur, eşti posesoare/posesor de adevăr absolut (mă scuzi că nu reuşesc să-ţi evaluez sexul incert după nickname, dar cred că eşti femeie). Ooook.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Vio, ooook. Capitulez în faţa inteligenţei tale.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 44. În vară mă căsătoresc. Mereu îi spun viitorului meu soț…„te iubesc chiar dacă ai urechile mari“. :)) la care el îmi răspunde plin de dragoste „ai noroc că ești deșteaptă și că gătești bine“ :)) Mă rog, avem un umor mai…ciudățel. Facem glume proaste, ne facem farse…
  Acum vorbind serios, amândoi suntem superficiali. Important e să găsești un echilibru. :))

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Cătălina, mi-a placut aia cu “amândoi suntem superficiali”. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Vrei să mint? :)) Îl întreabă maică.sa într.o seară, era în vizită la noi…„mama, ce ți.a plăcut cel mai mult la Cătă, după prima întâlnire?“ La care ăsta, zâmbind răutăcios „păi, mamă, pot să.ți spun că nu ochii ei de căprioară. M.a bușit râsul, bineînțeles, și biata femeie se uită la mine și.mi zice „mi.e frică să te întreb și pe tine.“
   Totuși, când vom avea copii…aș prefera să nu semene cu el la urechi. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Cătălina, şi nici să aibă ochii tăi de căprioară. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Cătălina felicitări și casă de piatră!!! Un umor sănătos e cheia “șmecheriei” numite “căsnicie”?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Mulțumesc frumos pentru urări! Păi da…acum doi ani, el a avut o problemă de sănătate. Se cruceau medicii când auzeau ce glume făceam în cabinete. Totuși…așa am trecut peste problemă. Dar e băiat frumos și cu simțul umorului…uneori umor negru. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 45. Lăsând la o parte subiectul – care e subiectiv, evident, că nu știm ce era între cei doi, ce a mânat-o pe dra. să se culce cu dl. “un metru și-o părere” așa ca nu mă bag in polemică – unde găsești frate pozele astea???? Că mi-a crăpat ecranul de la laptop când am deschis articolul !!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @LillysBoutique, google – search – ugly man – ugly woman. Voila! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 46. Dacă tipul e prost, da’ prost, nu ma uit la el nici sa fie o combinație mortală intre toți actorii celebrii de pe la Hollywood. Și sa aibă și banii lor. Frate, nu pot, sa ma ameninți cu arma și nu mă indragostec de asa ceva. Ceea ce înseamnă că nici în pat nu-l bag. În schimb, mie nu mi se pare nimic nimic mai sexy decât inteligenta. Poate sa fie olimpic la urâțenie, dar să-l ascult cu admirație când explică ceva.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Mirabela, şi acum să ne imaginăm ca tipul din poza de la articol este cel mai inteligent barbat din lume. Ce faci?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • N-a zis nimeni că-l vrea pe cel mai deștept, nu? :)))
   Radem noi, glumim, dar eu cred că peste unele chestii chiar nu se poate trece. Oricât de bine ar arăta, nu te poți uita la unul ce nici acordul subiectului cu predicatul nu-l face așa cum trebuie. La fel cum, oricât de deștept ar fi tipul din imagine, cam greu să-ți stârnească ceva. Dar totuși, există oameni chiar atât de…neinzestrati de natură?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 47. Eu zic să faci un articol asemănător, dar despre săraci, și la sfârșitul articolului să pui o poză cu oameni ai străzii sau cu copii subdezvoltați din țările sărace.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Vlad, bun, în ideea că…?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • În ideea că discutăm despre defectele fizice ale unor oameni care nu le-au cerut și așa au fost născuți. Cele două poze de la sfârșitul articolului pot fi ale unor oameni cu probleme de sănătate. Poate sunt eu cu un băț în cur, însă bășcălia pe seama oamenilor cu defecte fizice, săraci sau cu probleme obiective de orice natură mi se pare de prost gust, to say the least.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • @Vlad, imi pare rău, dar nu am pomenit nicăieri despre niciun defect fizic. Bine, asta dacă nu poate fi considerată urâţenia un astfel de defect. Chiar şi pozele le-am ales în aşa fel încât să nu reflecte vreun defect fizic. Eşti în eroare de data asta. Mi se pare că împingem political corectness-ul la absurd dacă nu admitem că pe lumea asta exista oameni frumoşi si oameni urâţi, fără să fie vorba despre niciun defect fizic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Vlad, nu se face bascalie pe tema defectelor fizice. Eu sunt prima care sar de cur pe tema asta. Convietuiesc cu o persoana care il trage dupa el de la vreo 2 ani (polimielita) si, “pe aici nu se trece”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Ai zis urâțenie, nu defect fizic. Mă scuzi. Evident că există oameni frumoși și urâți, așa cum există oameni săraci și bogați, inteligenți și proști. Eu nu exclud existența lor, ci mă iau de discuțiile pe seama lor și de felul în care se referă și se raportează unele persoane la cei în discuție. Consider că aspectul fizic al unei persoane nu se discută. Sunt alegeri a căror motivare ar trebui să o ținem pentru noi. Nu-ți place fata? Ok, treci mai departe. Nu e nevoie să o faci urâtă cu crengi sau mai știu eu. Cu atât mai mult cu cât nimeni, dar absolut nimeni, nu atinge perfecțiunea, nici măcar cu privire la o singură calitate, astfel încât să-și permită să comenteze cu privire la alții. Call me what you want, dar asta e părerea mea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • @Vlad, dar noi acişilea suntem nişte oameni care nu ne sfiim să mai avem câte o discuţie ca la bere. Sau tu la bere le atragi atenţia prietenilor că nu e corect ce discută şi se exprimă neadecvat? Ei bine, eu nu. Am o idee sau o nelamurire, o scriu acişilea ca doar de-aia am făcut locul ăsta. Să vorbim. Man, prea mult political corectness. Şi nu e bine. Vrei să zici că tu n-ai spus în viaţa ta “aoleu, ce urâtă e aia”?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Fără a fi cu nasul pe sus, cu prietenii la bere nu prea discut aspectul fizic al altora. Și dacă o fac, o fac frumos, fără să jignesc. Poate părea surprinzător, dar nu sunt adeptul political corectness-ului. Pur și simplu nu mi se pare normal să discutăm aspectul fizic al unei persoane. Când îl vezi pe câte unu’, mirosind a transpirație, că face caterincă de una că-i urâtă sau vine o dependentă de droguri să-mi explice mie cum îi provoacă greață ăia urâți. Și tocmai asta-i problema, cu aspectul fizic te naști, cu celelalte… Înțelegi unde bat. Iar când pui o astfel de întrebare, frumusețe sau inteligență, îi faci să se simtă prost și pe ăia frumoși, dar proști, și pe ăia urâți, dar deștepți. Sunt convins că cine te-a ales pe tine a făcut-o dintr-o sumedenie de motive și nu doar pe baza criteriului de mai sus. Tocmai d-asta întrebarea ta nu prea-și are rostul. Nu știu de ce sunt atât de pornit pe asta, în general n-am treabă cu ce zice și ce face lumea, treaba lor. Cred că îi consider un pic dezavantajați, întrucât nu ei au ales asta, și nu suport când văd comentarii răutăcioase la adresa lor.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • @Vlad, aia e, ne-om potrivi mai bine pe alte subiecte. Eu am pus întrebarea pornins exact de la păţania prietenului mei. Şi, dacă observi, cel care a avut de suferit a fost chiar el, ăla frumosul. Deci cumva nu prea se leagă ce zici tu. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • În antiteză totală nu putem fi, asta e clar. 😀 Scuze dacă am deranjat cu părerile mele, sper că nu mă treci pe listuța neagră. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Vlad, îmi place când cineva ma contrazice, fără să jugnească. Lucru pe care tu l-ai reuşit cu brio. Uite, lui @Vio abia m-am abţinut să nu-i răspuns urât. Nu s-a putut abtine până n-a băgat o jignire mică. Dar am respirat adânc, am şters ce-i scrisesem iniţial si i-am răspuns. Pe alt ton faţă de cum ţi-am răspuns ţie, pentru că şi el a fost agresiv cu mine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Hehe, mulțumesc. Aprecierea e reciprocă. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 48. @Mihai, sunt barbat. Dar cineva trebuie sa o spuna sincer. Normal ca preferabila e o femeie si frumoasa si desteapta. Sau doar frumoasa daca esti insurat. Pentru ca cele inteligente nu vor accepta povesti si promiscuitatea. Doar daca-s curve, na. Ceea ce este exclus totusi daca madam are ceva in bostan.
  Asta e opinia mea, degeaba sunt bombardat cu dislike-uri. Stim toti asta, nici macar nu ne putem minti.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

  • @Vio, ori esti foarte tânăr, ori n-ai trecut prin prea multe în viaţa asta. Mă faci să râd şi să vreau să povestesc chestii pe care n-aş avea voie să le recunosc nici la detectorul de minciuni. Atât, că pe urmă chiar mă scapă gura.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Dl. Vio fara sa te simti ofensat, d-voastra catalogati la greu, dom`le! Parca esti bibliotecar. Ba curve, ba batrane, si printesa din visul d-voasta, a aparut?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @lectorumana, ok, o sa retrag “curve: si o sa-l inlocuiesc cu “bunaciuni”. Iar “babe” cu “infantilism geriatric”.
   Da, mi-am gasit printesa, multumesc pentru grija.
   @Mihai, nu stiu ce chestii ar putea sa-mi schimbe opinia. Eu nu am combatut pe nimeni, doar mi-am expus punctul de vedere. Observ ca te infurie perspectuva mea, n-am ce face, asta e optica mea. Prin ce ar fi trebuit “sa trec”? Nu m-am referit la situatii extreme, care or fi alea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • @Vio, păi am zis eu ceva de situaţii extreme? Am înţeles că ţi-ai expus punctul de vedere, numai că pare al unei persoane fără experienţă de viaţă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Vio, poti inlocui cuvintele cu ceea ce vrei tu. Aici nu facem de sfanta inchizitie, doar ca, mie nu mi-au placut etichetele tale. Si lipsa de umor, daca tot vorbim…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 49. Sa ramana ca tine. Experienta mea e doar o banala normalitate.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • @Vio, nu are ce să rămână ca mine. Nu este un caz în care unul dintre noi avea dreptate. Pur şi simplu eu mă bazez pe alte experienţe de viaţă fată de ale tale. Atât de simplu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Bun asa. Cand vii in Valcea sa-mi povestesti.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 50. @lectorarumana, daca e sa iau de bun ce ai spus mai sus despre alegerile tale, esti perfect paralela cu simtul umorului, ceea ce ma face sa cred ca esti de-o candoare angelica. Remarcile mele sunt transante. E o axioma ca unde este o plua va fi mereu si o zdipa. Invers e mai dificil, daca nu te incadrezi in niste parametri. Si aici ajungem in punctul in care remarcile mele (sau etichete daca preferi) sunt purul adevar din perspectiva unui barbat. Desigur, ramane varianta sa apelezi la niste servicii, ca favoruri nu le pot spune, vezi tu, unele lucruri nu functioneaza decat unidirectional.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • @Vio, vezi că poţi să fii de o candoare angelică şi să ai şi simtul umorului. De când se exclud cele două? Ia bagă un ochi aici: https://dexonline.ro/definitie/candoare

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Vio, ai tu ce ai cu alegerile mele. Fara sa stii cine pe cine a ales. Dar asta e alta mancare de peste. Sunt de acord cu tine intrun punct: candoarea angelica. Si multumesc, nu stiu cui, dar fara ea, “totusi este trist in lume”. M-am pierdut la fraza cu serviciile si favorurile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @lectorarumana, nu-ti bate capul. Vreu sa inteleg, daca sunt un antipatic, nu stiu, poate chiar ghiolban, de ce insisti sa te converesezi cu mine? Lasa-ma in damblaua mea. Sper ca, doamne fereste, nu exercit o atractie irezistibila asupra ta, ca te iau de mana si mergem amandoi la psiholog fara programare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Vio, asta a fost bună. :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Vio, m-ai citit. Nu-mi mai trebuie specialist, te am pe tine. Ca sa nu spalam rufele in public, telefon, Id, orice. atractia si-a iesit din matca…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 51. Sunt de acord ca un om mai putin inzestrat fizic, poate sa para mai “frumos” daca e placut si inteligent. Dar asta se observa in timp, daca dai sansa sa cunosti omul. Daca va invartiti in acelasi cerc, cum era si cazul descris…da, ok, il cunosti, si parca ii dispar defectele fizice, ba mai mult, devine un om placut. Dar asa, la prima vedere, nu cred ca ii dai sanse 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 52. @Mihai, autoironia e semn clar de simt al umorului. Am evitat orice cuvant cu sinonime neplacute. Nu vad de ce ar fi trebuit sa o amuz pe dna, mai ales ca e clar ca n-am cum, ambitia cu care a persistat in aceleasi alegeri ciudate e edificatoare. Dumneai spune, nu eu. Nici nu mi-am propus sa fiu amuzant, azi e ziua in care ma amuz fiind enervant.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 53. @Mihai, tu pe sistemul: “intarata-i drace”.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @lectorarumana, umpic. Da’ aia cu psihologul mi-a plăcut. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • M-a copiat. Ca ideea a fost a mea, dar eu cred ca si el are nevoie, eu nu sunt egoista, facem sedinta impreuna si impartim onorariul psihologului.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 54. Exact ca in bancul asta:

  O femeie urata ,urata , intra intr-un Supermarket cu cei trei copii ai sai. La in moment dat , un domn se apropie de ea si o intreaba :
  – Nu va suparati sunt tripleti?
  Femeia mirata raspunde :
  – Nu , unul are 8 ani, unul 10 ani iar celalalt are 14 ani . Dar de ce ma intrebati ?
  – Eram curios , cine dracu te-a futut de trei. ori .

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @elena, l-a mai lăsat cineva. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 55. @Mihai si leturorumana, ati reusit sa-mi stricati proasta dispozitie, munca de o zi a unei echipe de profesionisti. Acum o sa dureze o gramada sa mi-o recapat.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Vio, eu îmi cer iertare. N-o să se mai întâmple. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Vio, intotdeauna vom aveam Pshihologul. Doar stii, am atractie la prosti dispusi. Asta e o invitatie in toata regula, maine nu te mai intalnesti cu ea, treaba ta…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • E absolut evident ca fara sa te intalnesc, nu o sa imi gasesc locul pe planeta. Ba mai mult, e imposibil si inadmisibil sa nu te intalnesc, asta e deja o certitudine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Vio, toti avem loc sub soare. In ceea ce priveste intalnirea, ramane cum am stabilit. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 56. versurile din melodia “Smiley feat Uzzi – In lipsa mea” se potrivesc cel mai bine aici:

  Chiar nu stiu ce sa zic, frate
  Asa sunt toate
  Cred ca vor sa-si demonstreze ca inca merge
  Ca nu e de bani sau ca vor mai bine
  Daca nu era cu tine il insela cu tine

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @speedy.gonzales, pă trend, da.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 57. @Mihai, am transformat acilea campul de “tragere”, mi scuzi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @lectorarumana, e perfect. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 58. Cand eu zic ca esti diabolic…
  Saracu´ @Vio, l-am speriat, ai sa vezi, nu mai da pe la tine.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 59. @lectorarumana, desi e adevarat ca-s groaznic de speriat, nu inseamna ca nu mai dau pe-aici. Doar ca nu mai reusesc sa fiu ciufut si asta e grav. Probabil am racit foarte tare. Sper sa supravietuiesc.
  Ar trebui sa ma scuz, probabil.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Vio, recificarea e semnul intelepciunii. Si nu-ti mai dau batai de cap, ca poate ai si tu o limita azi. Da` ma anunti cand avem programarea aia, ok?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @letorarumana, bineinteles :). Trebuie sa ne vindecam, orice am avea. Si fara tine, diagnosticul si tratamentul sunt incerte.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Vai, nu zice “incert”. Nu ai vazut un comentariu mai sus cu incertitudinea asta? Si apoi, la mine e clar, nu de aia iti raspund la comentarii? 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 60. Stimate deținător al blogului și stimați comentatori,

  Recunosc spășit în fața Dvs. că sunt un superficial. Da, am spus-o ! Dacă o persoană nu îmi place, fie ea femeie sau bărbat, atunci poate să emane frumusețe interioară și alte gheisme de gen câte zile o fi pe lîngă mine, că tot nu îmi voi schimba părerea. Și, ca să exemplific superficialitatea, luați de aici :
  – am văzut odata o negresă, așa, mai de la distanță și din spate. Avea tot ce trebuie unde trebuie, la față era chiar drăguță. Dar, aici vine marele DAR : cînd s-a apropiat de mine am văzut că avea fire de păr în decolteu ! Băi fraților, da’ nu așa, un pufușor, acolo, ci ditamai firele, negre și sârmoase !
  – tot cu negrese, dar în Africa : am văzut multe frumușele, cu corp frumos, dar și cu păr pe bărbie. Io, la patruj dă ani, dacă mă bărbieresc am fața mai netedă ca ele !

  Acuma, pe serioase, n-aș putea spune ce mă atrage la o persoană. Poate fi un zâmbet, un gest, tonul vocii, modul cum gândește, habar n-am. Dar dacă o persoană îmi place, atunci îmi place și gata !

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 61. Imi mai lipsește un castron plin ochi cu floricele de porumb la cat m-am distrat citind ping-pong-ul dintre @vio, tu si @lectorarumana! Serios! Mai devreme imi plângeam de mila ca nu am ajuns sa vad deadpool dar acum mi-am revenit. Mulțumesc! :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 62. @Ana, cititorul nostru, stapanul nostru. 🙂 Placerea a fost si de partea mea. Nu stiu daca la fel gandeste si @Vio 😛

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 63. @lectorarumana, Viorel e colegul meu de birou. A plecat, dar nu fara sa se holbeze in computer si sa decida: “trebuie sa o vad pe dilia asta” 😀 . Te previn, e imposibil sa-l scoti din minti.
  Eu sper sa reusesti :))))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 64. Eu sper sa reusesti :))))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 65. Lasa, il prind eu pe la vreun meci Real Madrid, aci, in buricul targului si ne tragem noi de mot. 🙂

  Turnuri mai inalte s-au vazut cazute, te tin la curent @Laurentiu. 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 66. Asa sa fie 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 67. @Mihai, esti amabil sa-mi stergi comentariul, te rog :)?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Laurentiu, care dintre ele?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • mai bine toate 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Laurentiu, da’ ce-au, bre? Mie-mi plac. N-ai zis nimic aiurea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 68. @Laurentiu, s-a suparat dl. Vio pentru ca ai intervenit? Au fost un schimb de replici corecte, cum zice si @Mihai, n-ai zis nimic deplasat.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • nu, niciodata nu s-ar supara, dar e mai amuzant sa i-o coci!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 69. sigur. dar e o conspiratie organizata, trebuie sa biruim. nu degeaba ne rupem seful la creier.
  nici vorba sa se supere :))))
  Dar vrem avantaje.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 70. Iti multumesc pentru umar, da` ma descurc eu singura. Ai grija, maine vede asta cu “rupere, sef” si “conspiratii.” Eu in locul tau… 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 71. :)))))
  da, o sa fie interesant 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 72. Pingback: Deci sa fie deștept sau frumos? – Joaca de-a cuvintele

 73. Mă, ce să zic, mi-au plăcut veșnic bărbații bine și deștepți. Cu toate astea, caracteristica principală în alegere a fost totdeauna personalitatea. Am ratat vreo 3 bărbați de pus în ramă pentru că radarul zicea nu și nu. Zău, a fost cu mare jale și regret. Chestia e că nici inteligența nu-i suficientă. Dacă omul are foarte multe de spus, sigur însă nu mai contează prea mult cum arată. Prima mare pasiune a fost pentru un bărbat mic și urît dar care este unul dintre cei mai fermecători oameni din lume, cu o personalitate și o carismă care bătea orice concurență (cam pentru toată suflarea feminină din preajmă) pe o rază de foarte mulți kilometri. Și despre care, după ce stăteai 10 minute alături, cu greu ai putea spune că e urît. Concluzia: neapărat inteligent, nu neapărat frumos dar în nici un caz banal 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Akafix, Danny De Vito, ha? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 74. Radem noi, dar cele care ajung la divort la 40 de ani sunt cele care la 30 au mizat pe cai morti 🙂 !

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Divort Rapid, se prea poate, dar parcă nu are legătură cu textul. Ştii ce zic?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 75. Care e cea mai fericita pereche la o nunta? Mireasa si maica-sa!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.