Hai, frate, mai lăsaţi în pace sarmalele şi cârnaţii ăia, că avem chestii grave de dezbătut. Da, da, ştiu că v-a rămas o grămadă de mâncare de la Crăciun, da’ ar fi cazul să cam încetaţi, zău aşa. Plus că acuş vine Revelionul şi începe „Marele Ospăţ”, partea a doua, revăzută şi adăugită. Alooo, tu cel de la tastatura neagră, se aude să laşi cârnatul ăla jos? Şi nu te mai uita cu jind nici la salata de „bef”. Gata, ne concentrăm un pic?

Cum ziceam, avem neşte lucruri serioase de discutat pe aici. Mă rog, sper să am cu cine, parcă văd că v-aţi risipit în cele patru zări în aşteptarea lui 2016.

Am o dilemă existenţială de numa-numa, abia pot să adorm noaptea din pricina ei. De-aia ziceam c-ar trebui să aud şi părerile voastre. Uite, inspirat de articolul ăsta, m-am gândit c-ar trebui să vă întreb cum stă treaba: contează câţi parteneri a avut, înainte de voi, cea cu care sunteţi acum într-o relaţie (prin „relaţie” înţeleg inclusiv căsnicie)? Ar avea vreo importantă dacă au fost doi sau cincizeci?

Bine, vorbim despre o situaţie absolut ipotetică şi redusă la absurd, doar se ştie că „iubitule, eşti al doilea bărbat din viata mea, iar primul a fost de rahat, nici nu se compară cu tine” este cea mai veridică și utilizată replică din istoria bătrânei Terra. Aşadar, hai să ne prefacem, doar aşa de dragul teoriei, că ar putea exista şi femei care au avut mai mult de un partener înainte de cel actual. Cum staţi vis-a-vis de treaba asta?

Şi daca tot am stabilit ca au avut parte de ceva mai multă acţiune, înainte de voi, m-ar interesa şi nuanţele. Până unde v-ar fi indiferent? De la ce cifră ar începe să vă deranjeze? Este vreo diferenţă între „dragă, tu eşti al unşpelea” şi „stai aşa să termin de numărat, eşti al şaizecişiunulea”?

Fetelor, textul a fost conceput mai mult pentru bărbați, că ei au de obicei orgoliile inflamate. Dar, desigur că m-ar interesa şi cum aţi percepe voi un trecut, cu multe cuceriri la activ, al celui lângă care vă treziţi dimineaţa. Sau al partenerului de viață. 🙂

Deci? Ne băgăm la niște răspunsuri sincere? Eventual nițeluș argumentate, dacă e să vă ia valul sau să vă inflamați.

mihai_vasilescu_numaratoare