Aveţi mai jos un Guest Post de la Mihaela Baran, una dintre cele mai şmechere gagici pe care o cunosc. Am râs cu lacrimi. Ceea ce o să faceţi şi voi, sunt sigur.

mihai_vasilescu_sex

(Din ciclul: ”nu ma’ vă drogați, vă rog io!”)

Aoloooo, oameni buni, dragii mei, băi nene, tocmai citesc articolul unui băiat (Oliver, Lumea lui Oliver, mai exact), care băiat s-a hotărât să scrie drogat fiind.

Și cum stătea el așa, cu bong-ul intr-o mână și pixul în cealaltă mână, i-a venit ideea că există nouă lucruri pe care un băiat le poate face pentru o fată, mai bune decât sexul, după cum urmează:

  1. Spune-i că este frumoasă.

Atenție! În loc de sex. Mi se pare o idee bună. Asta o să-i năucească hormonii în așa hal, incât n-o să mai aibă nevoie de sex muuuultă vreme. Și tu îți poți lua la revedere de la sex. Pe modelul: ”ești frumoasă, draga mea, dar dacă după replica asta mai vrei sex, înseamnă că ești o curvă insensibilă, că altceva nu știu ce să mai cred. Așa a zis Domnul Oliver.”

  1. Scrie-i o scrisoare de dragoste.

Atenție, tot în loc de sex! Good luck with that!!!

Fii poetic, fii liric, fii dramatic, iar eu îți promit că o să fie… epic!

  1. Plecaţi împreună în vacanţă.

Recomand fo doo săptămâni… fără sex. Dacă nu te întorci bătut măr, cu picioarele și mâinile în ghips, înseamnă că ești un ”lucky bastards”. Good luck with that too!

  1. Ai grijă de ea când este bolnavă şi las-o să aibă grijă de tine când eşti bolnav.

În fine, aici merge fără sex, cu condiția să ai ceva grav, gen boala lu Calache, că dacă e o gripă amărâtă… merge sexul, de unde și remediul miraculos cu ”aspirina săracului”, băi Olivere!!!

  1. Dormi cu ea (fără să faceţi sex).

Dacă reluăm enunțul, ar suna așa: ”mai bine decât să faci sex cu iubita ta, este să dormi cu ea fără să faceți sex.” Oliver, dă-ți doo palme! Stai jos! Nota 4!

  1. Uitaţi-vă lung unul în ochii celuilalt.

Oliveeeeeeeeeeeeer, răspunzi tu dacă băiatul rămâne uitându-se luuuuung în locul unde erau ochii fetei? Răspunzi? Răspuuuuunzi, cum să nu răspunzi!

  1. Cunoaşte-i familia.

Well… aici e posibil să dispară cheful de sex, dacă discuția se poartă așa:

”- Dragul meu, el e tata, un afemeiat nenorocit, cu probleme de violență domestică, iar ea e mama, casnică și bețivană în timpul liber. Sex? Nu, mulțumesc, nici nu se pune problema!”

La punctul ăsta, a nimerit-o Oliver.

  1. Petreceţi sărbătorile împreună.

Repet enunțul: ”decât să faci sex cu iubita ta, mai bine petreceți sărbătorile împreună fără să faceți sex!”

Da, dar neapărat pune-i sub brad un dildo, dacă nu vrei să mori in somn. Haideți, fraților, că o scoatem la capăt!

  1. Absolut nimic.

Ăăăăă, scuze, cum? Decăt să facem sex, mai bine nu facem absolut nimic? Mda, are sens…

Olivăre, mă băiete, tu ești prost? Io te înțeleg că stai cu maică-ta la vârsta asta, da’ chiar vrei să nenorocești mai mulți oameni? Io îți recomand iarba, că dă cu pace în familie și în cuplu. Dacă mai poți să stai in capu’ oaselor (ceea ce e cam complicat), se lasă si cu sex.

Deci, iarbă, că ce iei tu, e tare și îți prăjește creierii. Hai, te rog, ascultă-mă, că stiu ce spun!

Te pupă sora ta!