L.E. Tocmai am tras la sorţi. Câştigătorii celor două invitaţii duble sunt: Tone Cristina şi Ionut. Dar Ionut a spus că-i donează invitaţia lui Preda Alexandru (da, ştiu, aţi fost doi „Ionuţ” participanţi, a ieşit cel care şi-a scris numele cu majusculă). Aşadar, Cristina Tone şi Alexandru Preda, vă aştept cu câte un mail la adresa de la „Contact” a blogului, prin care să-mi specificaţi cum se poate lua legătura cu voi, ca să dau datele celor de la Clubul Steaua. Trebuie să ne mişcam repede, miercuri e meciul. Vă mulţumesc tuturor pentru participare şi sper să mă revanşez la un viitor concurs. Sunteţi cei mai mişto cititori!    

Voi aţi ascultat vreodată cum sună un interviu dat de vreun jucător de handbal, baschet, volei, tenis şi alte sporturi care sunt mult mai puţin populare decât fotbalul? Daca nu, o să aveţi un şoc. Oamenii vorbesc o română corectă, se simte că şi-au mai prins degetele în câte o carte sau că în liceu mai stăteau şi pe la ore. Pe scurt îi simţi că au neuronii mai zglobii. Iar treaba asta cred eu că se reflectă şi în sportul pe care îl parctică. Creierul ar trebui să ajute, indiferent de domeniul în care îl foloseşti.

Am făcut introducerea asta ca să vă „încălzesc”. Echipa de baschet Steaua CSM Exim Bank s-a calificat în grupele Eurocup (cea de-a doua competiţie ca valoare din Europa, un fel de UEFA League de la fotbal). Băieţii vor juca în grupa D a competiţiei, în compania a cinci formaţii de top: Unics Kazan (Rusia – semifinalistă în Eurocup în 2015), Banvit (Turcia – semifinalistă în Eurocup), Trabzonspor (Turcia – finalistă în Eurochallenge, Buducnost (Muntenegru – semifinalista Ligii Adriatice), Aris Salonic (Grecia – locul 4 în campionatul intern).

Partea mişto este că cei de la Clubul Steaua pun la bătaie, pentru voi cititorii mei, două invitaţii duble la primul meci din grupă de pe teren propriu, cel cu Trabzonspor. Ce aveţi de făcut pentru ele? Aproape nimic. Doar să lăsaţi pe blog un comentariu în care puteţi scrie ce vrea muşchiu’ vostru. Dar aş prefera totuşi să nu mă înjuraţi, ci să spuneţi mai degrabă ceva de genul „bă, vreau şi eu la meci”. Iar la miezul nopţii îi voi trage la sorţi pe cei doi norocoşi care vor merge la meciul Steaua CSM Exim Bank-Trabzonspor.

Evident, îi voi anunţa printr-un „later edit” la acest articol. Mai simplu de atât, nici că se poate. Zic să vă încercaţi şansa şi o să fiţi în tribune. Ce naiba aveţi mai bun de făcut miercurea viitoare de la 19.45? Unde mai pui că invitaţiile sunt duble, deci puteţi să vă luaţi şi iubita/soţia/prietena/amanta, ca să n-o mai auziţi cum bombăne prin casă „da’ unde pleci tu, dragă, la ora asta?”. Ah, iar ca bonus, o să ne cunoaştem, pentru că voi fi şi eu în tribune.

Cred că eram prin liceu când am fost ultima oară la un meci de baschet. Şi abia aştept să merg din nou. Hai, care vă băgaţi?

mihai_vasilescu_steaua_baschet