Din motive independente de voinţa mea, care toată ziua de ieri m-au ţinut departe de un calculator, azi nu prea o să aveţi ce citi pe aici. Da, băbăiatule, ieri a fost Webstock-ul, care a continuat cu un party unde ne-au forţat să bem bere. Serios, eu n-am vrut, dar tot venea un băiat cu nişte halbe şi mă forţa să le consum. A fost îngrozitor, nu vă doresc să trăiţi aşa ceva. Şi când în sfârşit am reuşit să scap din acel prizionierat traumatizant, afară aproape se luminase de ziuă. Mă rog, nici nu vreau să-mi mai aduc aminte, sunt încă marcat.

Ah, aş fi putut să vă povestesc totuşi despre taximetristul cu care am mers, pentru că tipul era încă marcat de cursa pe care tocmai o încheiase. Domne, l-am luat pe unul de la gară, un moş pe la şaizeci de ani, care s-a uitat lung la mine şi mi-a zis: „sunteţi foarte frumos”. Era să fac accident când l-am auzit. Cum adică, dom’le,  să-ţi zică un barbat că eşti foarte frumos? ‘Tu-i mama mă-sii de treabă!  

Dar nu vă mai zic, pentru că abia aştept să mă bag la loc în pat (poate apreciaţi totuşi că mi-am întrerupt bunătate de somn).

Bonus, aveţi poza de mai jos, pe care am ciordit-o de aici.

mihai_vasilescu_arhi_zoso