Zoso zice că şmecheria asta de mai jos ar fi fake.

mihai_vasilescu_tpu

Da’ nu l-am crezut. Păi de vreo două-trei ori să mă tot fi uitat pe tpu şi am văzut idioţenii mult mai mari decât asta. Dar ce vorbesc eu de tpu, dacă arunci un ochi în presă sau pe nişte publicaţii online, de genul efemeride sau cocoon, o să găseşti nişte tâmpenii monumentale pe lângă care întrebarea fetei este mega-inteligentă.

Totuşi, parcă aş avea nişte nelămuriri. Uite, spre exemplu nu înţeleg chestia cu “am făcut sex cu doi băieţi”. Este destul de ambiguă exprimarea. I-a luat pe rând sau pe amândoi odată? Pentru că în primul caz, dilema fetei ar fi îndreptăţită. Dar în această situaţie nu pot înţelege de ce s-a limitat la doi. Era beată, înţeleg că-i place să se f*tă, ce-o împiedica să rezolve tot ce mişca la majoratul ăla? Câţi ori fi fost acolo, cinci, opt, zece, cu un time management judicios ducea treaba la bun sfârşit. Deci? Ce-o oprea? Trebuia să fie devreme acasă sau cum?

Şi ar mai fi o problemă, una gramaticală, de acord, care nu-mi dă pace: “nu au apucat sa o scoata si au ejaculat in mine”. Singularul ăsta “o” mă termină (a naibii potriveală). Păi ăia erau doi, deci trebuiau să “le” scoată. Şi încă pe rând. Aşa, cu “o”, îţi face impresia că fata a fost la un majorat unde au f*tut-o doi siamezi cu penis comun.

De-aia eu zic că ipoteza care rămâne în picioare este că i-a luat pe ambii băieţi odată, la pachet, ca să nu mai piardă timpul. Astfel am rezolvat şi enigma potenţialului tată. Doar că trebuie sa-i explice cineva tinerei domnişoare (hmm… mai pot să-i zic aşa?) că trebuie să-l identifice pe cel care a fost cu analul. Şi că pe partea asta “dosnică” nu rămâne gravidă oricât şi-ar dori ea. So, problem solved.

Şi chiar când scriam ce-aţi citit mai sus, brusc, m-a lovit revelaţia. Mi s-a ridicat vălul de pe ochi şi mi-am dat seama că zoso are dreptate: textul este fake. Cum rahat nu m-am gândit? Frate, este scris aproape impecabil din punct de vedere ortografic şi al semnelor de punctuaţie. “I-urile” şi cratimele sunt la locul lor. Ba chiar, în mod absolut uimitor, şi virgulele. Ori micuţa tăntăloaică pretinde că are 17 ani. Iar eu vă dau în scris că nu există adolescent în România care să fi ştiut să folosească toate astea fără greşeală. Cel puţin nu dintre cei care merg şi se fut în grup pe la majorate. Parol!

P.S. O să vă ţin minte, fetelor. Una n-aţi fi venit să mă faceţi bine. Mai aveam un pic şi muream.

mihai_vasilescu_threesome

sursă foto