M-am trezit cu mail-ul de mai jos. Iar cum eu nu sunt un tip egoist, m-am gândit că poate are vreunul dintre voi nevoie de un kilogram sau două de like-uri. Luaţi de aici.

Anual oferim un disscount de 20% la orice pachet de promovare din gama noastra.
Oferta mai mari reduceri cu privire la , like-urile de facebook + Trafic web + directoare web
Trafic Pop-up – ( Redirectionarea de trafic din site-urile noastre cate site-urile dvs un numar x de vizitatori unici pe zi ) Acest tip de trafic are ca si refer google.ro si poate fi benefic intr-o indexare mai buna si o crestere rapida in cautarile google.
Acest tip de trafic este dedicat numai pentru o indexare mai buna si cresterea in motoarele de cautare – rezultatele se pot vedea doar dupa o zi

Rezultatele din acest tip de trafic este pentru o idexare muult mai buna + sporirea numarului de clienti ( Acest tip de trafic este limitat )
2000 – 15 ron/zi
4000 – 40 ron/zi
10.000 – 80 ron/zi
Like-uri de facebook – Perioada de executie poate varia intre 5-12 zile la pachetele de 10.000 like-uri
10.000 like-uri – 750 RON
50.000 like-uri – 3500 RON
100.000 Like-uri – 5500 ROn
Ele se pot segmenta per oras , varsta si sex.
Cu cat aveti mai multe like-uri de facebook cu atat vanzarile dvs vor creste.
Avand un portofoliu impresinat cu peste 160 de clienti… va putem oferi garantia tuturor conturilor de facebook.

De vanzare pagini de facebook: incepand cu 40.000 de persoane pana la pagini de 600.000 persoane , preturile sunt negociabile ( like-urile provin toate din romania si aceste pagini sunt extrem de atractive ) Acestea se pot si inchiria
Daca doriti a vedea lista de clienti va rugam sa ne comunicati.
Daca sunteti interesati va rog sa ma contactati la: cosminalexandru.magazin@gmail.com sau 0728385903

Mda, imediat ce l-am citit, mi-au trecut prin minte câteva idei de bun-simţ. Mă rog, nu toate. 🙂

– O merge să cumpăr câteva kile ca să le fac cadou? Pe bune, îți dai seama cum ar fi să depui câteva zeci de mii de like-uri la picioarele unei „prințese a like-urilor„? Păi se umezește demoazela de la primele o mie. La 10.000 e complet dezbrăcată, la 15.000 ai un anal asigurat. De la 20.000 poți s-o ceri de nevastă, daca nu cumva te cere ea. La 100.000 o să aibă câte un orgasm de fiecare dată când îsi deschide Facebook-ul.

– Maestrul Poptămaş ştie oare de oferta asta? Realizează ce pericol îl paşte dacă îmi iese una dintre variantele la loto de saptamâna asta? Păi cu numai douuăzeci-treizeci de mii dă euroi îl face de ruşine Numaipotcu Tony Poptămaş. Strâng milionul de like-uri în doi timpi şi trei mişcări.

– Nenea cu spamul, jură-te să moară mă-ta că „cu cat aveti mai multe like-uri de facebook cu atat vanzarile dvs vor creste”. Ia explică-mi şi mie cum cresc vânzările, dacă iau eu nişte like-uri de la matale. Dar aşa frumos, cu subiect şi predicat, demonstrat matematic. Coaie, nu ţi-e ruşine să minţi? Pai se chinuie toate firmele pentru campanii şi engagement d-ăla cu fani adevăraţi, iar tu vii să debitezi voma asta?

– A propos, vezi că „Facebook” se scrie cu majusculă. Dacă tot vrei să pari profesionist, fă-o şi tu după toate regulile. Că mă-ta nu te-a numit „cosmin”. Mă rog, ce pretenţii pot să am de la cineva care scrie „rezultatele este”?

– Da’ share-uri de ce n-aveţi dom’le de vânzare?

– Cum plm o fi să închirezi o pagină de Facebook? Serios, vorbesc. Deci are omu’ pagina „ace, brice şi carice”, cu 68.000 de fani. Dintre care 67.999 sunt indieni, plus mama lu’ Cosmin care a dat şi ea like. O închiriez şi eu două-trei săptămâni ca să am spor mai mare când îmi pun selfie-uri sau de ce? După care i-o dau înapoi? Ia-ţi, bre, sărăcia asta de-aici, că m-a înjurat unu’ în hindi de nu m-am văzut. Aşa?

– Frate, râdem glumim, dar chiar mă apasă o întrebare nasoală. Oare chiar există shortcut pentru absolut orice pe lumea asta? Poți să păcălești orice sistem? Dacă chiar nu vrei să muncești, ai la îndemână oricând o soluție din asta de căcat?

P.S. Am lăsat intenţionat numărul de telefon al lu’nenea vânzătorul de iluzii. Poate sunteti interesaţi de ofertă. Sau poate vă plictisiţi şi aţi vrea să vă distraţi olecuţă. E mare lucru să ai pe cine suna într-o zi de sâmbătă când te simţi singur. Sunteţi invitaţii mei.

mihai_vasilescu_like

 

sursa foto