Cum era vorba aia veche, a cărei provenienţă se pierde în negura vremurilor?

– Ce face românul când rămâne fără bani?

– Ce să facă? Mai schimbă o sută de euro.

Cam aşa, nu?

Ei bine, chestia asta s-ar putea adapta şi astfel:

– Ce face bloggerul când rămâne fără job?

– Păi ce să facă? Onorează invitaţia celor de la Evensys, la Food Blogging Conference.

Prin urmare, pentru azi am rezolvat-o cu mâncarea. Dacă mă caută cineva, o să mă găsească înfipt în bucatele de la JW Marriott Grand Hotel, unde sper să se întâmple nişte chestii cu şi despre preparate beton. Iar dacă le vine şi năstrușnica idee să mă pună să gătesc, o rezolv şi cu job-ul. N-au cum să nu mă angajeze direct Chef, când or vedea ce cartofi prăjiţi cu ouă ochiuri, pe pat de cabanos afumat, execută băiatu’. O nebunie, vă zic. Mai bine nici nu le spun, că-i las pe speakeri fără „servici” şi nu pot să le fac una ca asta.

Poftă mare, zic! 🙂

mihai_vasilescu_food_bloggers_conference