Da, ați citit bine, îmi caut un loc de muncă. După două decenii de activitate, firma unde lucrez a hotărât să închidă porțile. Iar dacă lucrul acesta nu era suficient de trist, faptul că ultimii 14 ani din viață i-am petrecut acolo, cred că îl face să fie.

Aţi înţeles corect, patrusprezece ani. In 2001, când i-am trecut prima oară pragul, Facebook nu se inventase încă, yahoo messenger era cel mai popular mod de comunicare cu putinţă, ringtonurile cu mp3 erau considerate the coolest thing ever, iar în Pipera în loc de clădiri de birouri se găseau lanuri de porumb cât vedeai cu ochii şi locuri de parcare la discreţie.

Acum o iau de la capăt. Vreau să muncesc în Bucureşti, pentru că aici trăiesc, aici este lumea mea de azi, aici am reperele. Sunt un tip inteligent sau cel puţin aşa vreau eu să cred. Pot şi îmi place să muncesc. Mai trebuie doar să găsesc unde.

Ce ştiu să fac?

Pe scurt, să vând şi să relaţionez cu cei care-mi sunt sau vor deveni clienţi. De aproape douăzeci de ani fac customer support/sales şi cred eu că o fac bine. Pe larg, am un CV, dar nu-l voi pune aici, îl voi trimite acolo unde va fi nevoie de el.

Mai nou, de vreo doi ani, îmi place să şi scriu. Ba chiar, am descoperit că-mi place atât de mult încât am facut-o zilnic, aici, pe blog. Aşa am ajuns să înţeleg cum se formează, se cresc şi se păstrează comunităţile. Tot aşa am reuşit să trăiesc şi sentimentul unic de mulţumire pe care ţi-l dă un text citit de peste 200.000 de oameni. Nu mă laud, doar vă spun că pot. Şi că vreau.

Aşadar, dacă există cineva printre voi care-mi poate propune un job sau o colaborare, să-mi scrie cu încredere. Iar dacă nu, mă puteţi ajuta cu un share, un tweet, un mail, o recomandare sau orice altceva consideraţi voi că ar fi de folos. Nu e obligatoriu, doar dacă vreţi şi simţiţi că puteţi face asta. Eu oricum vă mulţumesc, măcar pentru răbdarea de a fi citit până aici.

Mă găsiţi uşor:

Pe email: blogmihaivasilescu [at] gmail.com

Pe Facebook

Pe Linked-in

Pe Twitter

mihai_vasilescu_caut_job

 

sursa foto