Am o amică ce se plânge periodic ca o interpelează pe facebook tot felul de băgători in seama, care au de vorbit cu ea o gramadă de chestii. Subiecte de o importanţă deosebită cum ar fi „ce mai faci?” sau „tu ai prieten?” şi altele din aceeaşi categorie. În cele din urma fata a cedat nervos şi şi-a pus drept cover photo exact chestia pe care o vedeţi mai jos.

M-am amuzat, dar după aia nu ştiu ce mi-a venit de-am citit şi comentariile. Şi am fost nevoit sa trec de la amuzament la râs cu lacrimi si tăvălit pe jos. După care m-am oprit, am scris asta şi apoi m-am pus din nou pe grohăit.

Ca sa puteţi să vă distraţi şi voi, le-am şters pe toate şi le-am păstrat doar pe cele două generatoare de bună dispoziţie.

mihai_vasilescu_fb4

Deci cum zice făptura deosebită? OMG, fac si eu una asa, ce idee buna. LOOOOOOL. Staţi aşa să mai nechez un pic de râs. Poate nu înţlegeţi de ce. Staţi că vedeţi imediat. Ia uitaţi acişilea cum arată poza celei care a comentat.

mihai_vasilescu_fb2

Poate nu e foarte clar sau unii dintre voi au ceva probleme cu dioptriile. Atunci să vă maresc imaginea un pic. Deci:

mihai_vasilescu_fb3

Păi bine mă, fata tatii, tu-ţi pui fotografie de profil in chiloţi şi după aia stai şi te întrebi de ce vor sa te ia în penis jumătate dintre cei care îţi scriu? Nu serios? Cam cât creier să ai? Mai lipseşte şi un status de genul: e iarnă, mi-e frig şi mi s-au întărit sfârcurile. Sunt tristă.

Hai că m-am râs si azi.