L.E. Castigatorii concursului sunt: Angela, R. si chirico77. Pentru mai multe detalii, ii rog sa intre aici.

 

Dar azi am de gand sa va fac cinste cu niste bere. Fara niciun motiv special, doar asa pentru ca sunteti ai mei si pentru ca sunteti frumosi si destepti/dragute si inteligente. Mama, ce politic am dat-o aici. 🙂

Am descoperit un site mega-tare care vinde niste sortimente de bere, despre care eu doar citisem pana acum. Serios, am in cap romanele politiste ale adolescentei. Mai stiti cum era? In plina desfasurare de evenimente, eroul principal in loc sa mai casapeasca pe cate unul din aia rai, gasea de cuviinta sa intre intr-un pub si sa comande: „Sefu’, arunca si la baiatul o O’Hara”. Pe care o primea rece ca gheata, o dadea peste cap, se stergea pe frunte de sudoare (nu stiu cum naiba, dar mereu era foarte cald) si o lua din loc sa-l lichideze pe „bossul la gangsteri”. Iar chestia asta se repeta in mai toate romanele cu detectivi din colectia „Aventura”, doar tara si numele berii erau altele.

Fratilor, site-ul asta despre care va zic, exact asa ceva vinde. Pe bune! Au astia toate berile alea cu denumiri ciudate, care-mi faceau instant o pofta de mi se usca gatul. Am stat ieri si le-am luat la rand, ţară cu ţară, de pana la urma n-am mai rezistat si am ras o bere fara alcool (eram la munca…shhhhh). Ia fiti atenti aici cum arata astea:

mihai_vasilescu_bere1 mihai_vasilescu_bere2

 

De-aia ziceam sa va dau ceva de baut, ca poate sunteti setosi pe inceputul asta cald de toamna. Asa ca uite cum facem: intrati voi frumusel pe beeracademy si aruncati niste priviri insetate. De acolo va alegeti berea aia, cea care aveti impresia ca va striga pe nume, pe care ati vrea s-o scoateti imbrobonatata din frigider, berea pe care ati lua-o de nevasta. Si mi-o aratati mie aici printr-un comentariu. Imi spuneti cum o cheama sau puneti link-ul, cum vreti voi.

Gagicile doamnele si domnisoarele care tocmai au citit chestia asta sa nu descurajeze. Desi aparent este o provocare pentru barbati, doar pare. Eu zic sa aruncati si voi o privire din aia frumos rimelata pe acolo. Este im-po-si-bil sa nu gasiti ceva pe gustul vostru. La ce e pe site-ul ala, nu ai cum, garantez eu. Pai ia uitati-va fetelor cum arata „Deliria”, creata special pentru voi. Sau berile astea fructate:

mihai_vasilescu_bere3 mihai_vasilescu_bere4

 

Aveti doua zile in care va puteti exprima dorinta. Azi si maine. La sfarsitul zilei de miercuri, voi alege trei dintre voi (prin tragere la sorti), care vor primi cate un six-pack din sortimentul de bere pe care singuri/e si l-au ales. Da’ ce credeati ma, ca va fac cinste la toti? Sunteti dusi cu pluta! Abia v-am explicat ca sunt zgarcit.

Sfatul meu este sa va lasati adresele de email reale in comentarii. Altfel nu stiu cum sa dau de voi si va beau eu licoarea magica. 🙂 Ah, da, berea v-o trimit moca, daca sunteti in tara. Daca participati de prin cele negre strainataturi, ori imi lasati o adresa de Romania unde s-o primiti (la mama, la tata, la socrii etc) ori va platiti transportul singuri.

P.S. Nu va „aruncati” nici la preturi. Da’ stiu, o sa gasiti pe beeracademy si bere la 1000 de lei sticla. Ntzzz, am zis ca va dau de baut, nu ca fac credit la banca pentru voi. Asa ca pentru concurs se incadreaza orice bere care exista pe stoc si al carei pret nu trece de 20 de lei.

P.P.S. Iau in considerare si comentariile cu denumirile berilor (sau link) pe care le lasati pe pagina de facebook, la aceasta postare.