Cred ca cineva a pus un fel de pariu tâmpit a cărui miză este care dintre cele două militante ale sănatății pe bază de internet debitează idioțenii mai mari. Și mă refer aici la duamnele Ligia Pop și Olivia Steer.

Aveți mai jos un extras din dizertația duamnei Pop pe tema: „Clisma și contribuția ei la dezvoltarea umanității”, capitolul „Constipația, rezultatul unui complot mondial”.

Dacă l-ați citit și nu l-ați înțeles, vă explic eu rapid despre ce e vorba. Pe scurt, dacă nu vă căcați după fiecare masă, (și când zic „după” a se înțelge rapid de tot, cam pe când e vremea desertului) ați cam pus-o, sunt șanse să fiți pe ultima sută de metri a existenței voastre efemere pe această planetă. Aia e, îmi pare bine că v-am cunoscut și v-am avut alături.

Astfel, duamna Ligia, la scurt timp după vestita demonstrație a inutilității menstruației, reușește o nouă lovitură prin care practic o demolează pentru moment pe duamna Olivia. Care Olivia mai rezistă în top doar agățându-se cu disperare de conspirația mondială ce ne ascunde mișelește modul în care ne putem vindeca singuri de cancer. Drept pentru care, mă aștept ca foarte curând să vină tare de tot din spate. Sper doar, având în vedere de unde vine, să nu vină chiar atât de tare încât să ni se înfigă direct în colon.

Ce-aș putea să mai zic? Mi se pare foarte tare că ăștia de la Facebook suspendă într-o veselie conturi pentru utilizarea unor cuvinte ca „bulangiu” sau „cioară”, deși nu moare nimeni dacă citește vreo postare care le conține, dar nimeni nu ia nicio măsură după elucubrații precum cele eructate de cele două dive internautice, deși dacă te iei după sfaturile lor „medicale” chiar există șanse serioase să dai ortul popii.

Asta e, trăim vremuri în care politicăl corectnesu’ e mai puternic decât medicina sau decât un minim de bun simț.

P.S. Am mai vrut să comentez câte ceva referitor la care ar fi șansele ca duamna Ligia să-și folosească „evacuarea” și în alte scopuri decât acela de a-și curăța colonul, da’ am hotărât să mă abțin. Pe voi, în schimb, nu vă reține nimeni și nimic.

mihai_vasilescu_colon

De aici