Am primit zilele trecute un comentariu care-mi sugera să vă întreb fix ce-am întrebat în titlu. Și mi s-a părut o idee foarte bună, mai ales că nu-mi aduc aminte să fi discutat vreodată despre asta pe blog.

Nu prea aveam cum să discutăm, câtă vreme mă simțeam cu musca pe căciulă, știți voi, pe sistemul „nu vorbim despre funie în casa spânzuratului”.

Dacă nu vă e foarte clar ce tot zic aici, e doar un fel de cenușă pusă în cap prin care recunosc că și eu am înșelat. Dar am și-am fost înșelat, ca să fie balul bal.

Acum, c-am dat tonul la dans, hai să v-aud și pe voi. Prieteni, ați înșelat sau ați fost înșelați?

Știți că o poveste de genul ăsta are întotdeauna două versiuni: una a celui înșelat și una a celui care înșală. Versiuni care de cele mai multe ori diferă ca de la cer la pământ, chiar dacă le asculți pe cele spuse de cei doi parteneri ai aceluiași cuplu.

De-aia mi-ar plăcea să nu răspundeți doar cu „da” sau „nu”, ci să și argumentați un pic de ce-ați simțit nevoia să vă jucați de-a doctorul cu altcineva. S-a întâmplat o singură dată sau de mai multe ori? În ce context? Ați mai face-o? Și alte întrebări care nu-mi trec mie prin cap, dar sunt convins că vă vor trece vouă.

Sau, dimpotrivă, dacă sunteți de partea cealaltă, să încercați să explicați de ce credeți că cel/cea de lângă voi a simțit nevoia să mai caute sexuț si prin alte părți? Dacă ați găsit vreo explicație, firește.

Acestea fiind zise, hai să vedem cum stăm.

Ah, încă ceva, dacă tot ne-am pornit pe acest drum foarte abrupt azi, hai să mai lămurim o problemă extrem de arzătoare: mersul la curve se pune ca înșelat? Că nu mă pricep și mă tot întreabă un prieten cum stă treaba cu sexul pe bani. Pentru că atunci când zic „curve”, să știți că mă refer la lucrătoarele sexuale plătite, nu la politicienii români.

P.S. Pentru că este un subiect ultra-sensibil, vă recomand să nu folosiți nickname-urile sub care comentați de obicei. Desigur, m-aș bucura să aveți cojones și să le folosiți, dar sfatul meu e să nu. Mai ales că de-acum știm că oamenii sunt dispuși să-i judece întotdeauna foarte dur și aspru doar pe ceilalți.

Și nu doar de-asta, dar pe-aici citește multă lume, riscați să fiți recunoscuți de cine nu vă așteptați și s-aveți probleme.

sursa foto: freepik.com