Bănuiesc că ați auzit cu toții măcar o dată vestitul îndemn de a ieși din zona de confort, nu? Că v-a fost adresat chiar vouă sau altora din jur, sunt mari șanse să-l fi auzit și să-l fi ignorat, așa cum facem toți.

Și pe bună dreptate, de ce să ieșim din zonele de confort pentru care muncim de ne ia naiba? Nimeni n-a reușit să găsească un răspuns logic la această întrebare.

Am făcut această introducere doar ca să vă fie mai ușor să vă imaginați următoarea situație: imaginați-vă cum e să ai aproape de 50 de ani (48, mai exact) și într-o bună zi să te hotărăști nu doar să ieși din zona de confort, dar să-ți schimbi cu totul domeniul de activitate, meseria și stilul de viață.

Simone Clark avea cea mai liniștită carieră, complet lipsită de riscuri, era consilier școlar. Când, la 48 de ani, i se pune pata ca s-o ia, nu de la zero, ci de la minus infinit într-un domeniu cu care până atunci nu avusese nimic în comun: agent federal FBI. Dacă nici asta nu este ieșire din zona de confort, nu știu care mai e.

Și când credea c-o să rupă norii ca agent federal, când abia aștepta să i se dea pe mână cele mai complicate și nebunești cazuri pe care să le rezolve spectaculos, constată că e considerată doar o începătoare. Prin urmare, singurele cazuri spectaculoase care i se repartizează sunt să completeze rapoarte și, în general, să facă multă muncă de birou. Păi să nu-i vină să-și ia câmpii?

Evident, nici gând să se resemneze cu munca de conțopist, o să-și bage nasul peste tot, în toate cazurile pentru care o să aibă voie, dar mai ales în cele pentru care n-o să aibă aprobare. Că știți cum e cu consilierii școlari, le place aventura. Să vă mai spun că are și un coleg, tot începător, Brandon, căruia i se face rău când vede sânge? Agent federal, da? Biiine, nu vă mai spun. 😊

Ați prins tabloul?

Ei bine, dacă vă place ce-ați citit mai sus și vreți să știți ce se întâmplă în continuare, aveți un singur lucru de făcut: diseară, de la ora 22:00, intrați pe AXN.

Acolo unde o să vedeți premiera serialului „Recrutul: Agent Special” (ROOKIE Feds). După care, parcă văd c-o să faceți același lucru în fiecare joi, de la ora 22:00.

În caz că vă sună oarecum cunoscut ce-ați citit mai sus, este din cauză că ROOKIE Feds este un pic de spin-off pentru mult mai cunoscutul serial The Rookie. De altfel, în The ROOKIE există vreo două-trei trimiteri către Feds.

Ba mai mult de atât, cele mai cunoscute și îndrăgite personaje din The Rookie vor juca și în acest nou serial. Nathan Fillion va interpreta pe John Nolan, cel mai în vârstă reclut al LAPD, devenit ofițer de instruire, care s-a împrietenit cu Simone Clark când era în Los Angeles, Alyssa Diaz va juca rolul Angelei Lopez, un detectiv din Divizia Mid-Wilshire a LAPD, iar Brent Huff este Quigley Smitty, un ofițer veteran.

Dacă știți despre ce vorbesc si vă place The Rookie, atunci n-aveți niciun motiv să nu vă uitați la ROOKIE Feds care face trecerea la nivelul următor: de la un începător simplu polițist se trece la un începător agent federal. Altă mâncare de pește, este?

Joia, la 22:00, pe AXN, da?