Mă rog, frigul n-a venit încă, cel puțin nu ăla mare care te face să nu-ți mai dorești să ieși din casă până nu vine primăvara și nu încep ciripelele să păsărească din nou, dar de venit tot vine. E aproape, îl simt cu toată ființa mea.

De-aia mă gândeam să vă ajut să vă încălziți inimile cu ceva și nu, nu cu umbra vreunui copac, ci cu chestiuni mult mai concrete și mai aplicate.

Pe scurt, voiam să vă fac o modestă bucurie și să vă anunț că prietenii noștri de la finestore.ro au o minunată promoție dedicată oricui vrea să-și încălzească inima cu ceva de calitate. Pe principiul „dacă tot e de calitate, să aibă și preț bun”, până luni, 3 octombrie (inclusiv), dacă folosiți codul FALL1022 pentru cumpărături de pe finestore.ro, ca prin minune valoarea comenzii va scădea cu 10%.

Si dacă tot a venit vorba despre calitate, iată cam care ar fi sugestiile mele pentru voi:

1️⃣ Aruncați un ochi peste toată gama Masi și în special peste acest Costasera Amarone;

2️⃣ Vedeți dacă nu găsiți ceva interesant și în gama Tinazzi. Cum ar fi, de exemplu, un Valpolicella Ripasso Superiore;

3️⃣ Sau poate ceva de la Vespa? Și nu, nu este vorba despre celebrele scutere cu același nume, ci despre ceva de genul Raccontami Primitivo Di Manduria;

4️⃣ Ultima, dar nu cea din urmă: gama Tedeschi. De unde eu vă recomand să vedeți care e treaba cu La Fabriseria Valpolicella Classico Superiore;

Dacă v-am nimerit și vă tentează unul sau mai multe dintre cele de mai sus, știți ce aveți de făcut. Idem și dacă nu vă tentează, că voi știți cel mai bine ce vă place. Cert e că ar fi mare păcat să nu profitați de codul ăsta de discount, că toamna e lungă. Ați reținut, da? Băgați codul FALL1022 și dintr-o dată plătiți cu 10% mai puțin.

Dacă nici ăsta nu e cel mai practic ajutor pentru scăderea valorii facturilor la încălzire, nu știu care mai e. 😛

sursa foto: freepik.com