Ce mă sparge foarte tare la voi este că nu încetați să mă surprindeți ori de câte ori aveți ocazia. Concluzie care vine după articolul în care v-am oferit invitațiile la festivalul de blues de la Tulcea.

Nu mă așteptam să existe atâția oameni care să se înscrie pentru ele. Eram absolut convins că vor fi doar câțiva rătăciți care se vor înscrie și că oricum toți or s-o facă doar pentru invitația cu experiență full. Iar restul vor spune: „mai du-te, bă, de-aici cu blues-ul tău și cu rahaturile tale”.

De-aia am zis mai sus că nu încetați să mă surprindeți. Da, ok, înțeleg că miza erau niște bilete și invitații gratis și că tuturor ne place să primim chestii gratis, doar că astea erau totuși niște invitații la un festival de blues. Nu oricine ascultă blues, trebuie să-ți dorești să fii acolo și nu cred că te poți duce la un festival de genul ăsta doar pentru c-ai primit bilete moca.

Ca să vă dau un exemplu, eu nu m-aș duce în viața mea la un festival de death metal, de exemplu, chiar dacă nu m-ar costa nimic, începând de la transport, cazare, mâncare și bilete. Nu m-aș duce nici dacă, pe lângă că e totul moca, m-ar caza în cameră cu cea mai tare trupă invitată la festival. Să-mi plângă băieții ăia de la Sepultura sub fereastră „hai, bă, te rugăm noi să vii”, și tot nu m-aș duce.

De-aia zic că nu încetați să mă surprindeți, ați fost o grămadă care v-ați înscris și pentru cele două invitații care nu oferă decât acces la cele trei zile de festival. Ceea ce înseamnă că vă doriți să fiți acolo pentru blues, nu pentru că e gratis. Iar la faza asta, eu nu pot decât să-mi scot pălăria în fața voastră.

Să știți că în momente ca astea mă simt tare mândru pentru ce fel de oameni am reușit să strâng aici.

P.S. Dintre cei trei câștigători, unul nu mi-a răspuns la email. Profit de ocazie s-o rog să arunce un ochi în inbox. Asta dacă mai vrea invitația, că eu altă tragere la sorți nu mai fac.

sursa foto: freepik.com