Având în vedere ultimele rezultate ale echipei naționale de fotbal, am serioase îndoieli că va interesa pe cineva ceea ce voi zice mai jos, dar merită sa încerc marea cu degetul.

Pe scurt, prin amabilitatea celor de la Penny, partenerul echipei naționale, am primit două bilete la meciul cu Finlanda, de sâmbătă seara. Inițial, mă hotărâsem să mă duc la meci, după care mi-a apărut altceva în program, așa c-am zis pas.

Așadar, se dau următoarele:

👉 România – Finlanda: meci în grupa de Liga Națiunilor

👉 Ziua: sâmbătă 11 iunie

👉 Ora de începere: 21:45.

👉 Stadion: Giulești

Bănuiesc că știți cu toții că în Giulești a fost construit stadion nou și mișto, tribunele sunt acoperite, deci nu riscați nimic nici dacă vine ploaia.

So, dacă vrea cineva să sufere alături de băieți, sunteți invitații mei să solicitați biletele. Le dau gratis, evident, în regim de „primul venit, primul servit”. Locurile sunt bune, la tribuna a doua. Biletele sunt cu QR code, nici măcar nu trebuie să ne întâlnim ca să vi le înmânez personal, vi le pot trimite liniștit prin whatsapp sau pe email.

Cred eu că ăsta e meciul ideal să-ți duci pentru prima oară la stadion copilul. Sau noua iubită. Stadion nou, civilizat, probabil n-o să fie puhoi de lume, n-or să fie galerii care să se înjure din minutul unu, o să ai atmosfera ideală. Ca să nu mai spun c-o să pari și un adevărat microbist, un cunoscător al fenomenului, dacă știi numele măcar a doi-trei jucători din primul unsprezece al României. Păi când mai prinzi tu ocazie ca asta?

Deci, e cineva amator să meargă sâmbătă seara să susțină Naționala lui Iordănescu junior?