Nu știu dacă sunteți pregătiți pentru ce urmează, zic să aveți un pahar de apă la îndemână sau măcar să stați jos.

Așadar, luminații mei urmași ai dacilor liberi, în preumblările mele de ieri de pe interneți, am dat peste această descoperire epocală. Din care reiese încă o dată că noi, urmașii lui Decebal și Burebista, suntem miezul din dodoașca Universului. Și când zic „dodoașcă” e la propriu, după cum veți constata mai jos.

Să purcedem:

În cele din urmă, cei 15 ani în căutarea originilor Căderii Angelice și a diviziunilor liniilor sale de sânge s-au încheiat în România și Bulgaria. Din nou, aceste două țări și-au deschis cartea de comori la originile noastre străvechi scrise în aur, argint și bronz. Totuși, nu trebuie să uităm de rămășițele pietrificate ale Giganților situate în toată Europa de Est. Iată sinopsisul meu: înainte de Potop, pământul era numit Hiperboreea, un supercontinent cu doi poli numiţi Atlantida și Lemuria; Mundi sau centrul său se afla în România de astăzi. Apoi, de-a lungul timpului, triburile lui Adam, Atlas/Atlantis s-au separat de triburile Evei, Pleione/Lemuria și drept urmare, zeii creatori au schimbat postura pământului în multe conținuturi, ducând la Potop și astfel uriașii și titanii precum Nephilim și Annunaki au fost spălați.

Dar, când apele s-au retras, rămășițele uriașilor s-au pietrificat. Astăzi putem observa rezonanța lor ascunsă printre dealurile și munții din întreaga lume. Există două exemple principale de uriași pietrificați: Sfinxul din România și Peștera Utroba („Peștera Uterului”) Bulgaria. Din păcate, mai multe narațiuni despre Peșteră sunt incorecte, cum ar fi că tracii antici au sculptat-o cu peste 3.000 de ani în urmă și au folosit-o pentru a venera maternitatea și fertilitatea. Cu toate că sunt de acord cu relatările despre maternitate, în percepția mea, Peștera sugerează corpul unei femei gigant care a murit în timpul Potopului, mai exact, canalul ei de naștere. De asemenea, dacă ne uităm atent, apare un cap de bebeluș; copilul a încercat să coboare și să iasă din vagin în timpul suferinței mamei. Prin urmare, în mod concludent Europa de Est este Mama Primordială, Grădina originală, Țara Giganților, iar România epicentrul.

Pe scurt, dacă n-ați înțeles sau v-a fost lene să citiți tot: Căderea Angelică a generat apariția unei pixde uriașe într-un perete muntos, pe undeva prin Bulgaria. Chestie care, combinată cu Sfinxul din Bucegi, a dus la apariția Atlantidei. Sau la dispariția ei, aici m-am pierdut un pic și n-am înțeles prea bine. Mai apar și niște traci prin poveste, dar sunt neimportanți. Important este doar că în zilele noastre nu se cere test de IQ sau control psihologic, pentru acces la internet.

Să nu uitați niciodată că oamenii ăștia trăiesc printre noi, că arată ca niște oameni normali, te uiți la ei și ai impresia că sunt sănătoși la căpuț. Mulți votează, poate chiar toți.