N-ai cum, efectiv n-ai cum să învingi un popor ale cărui femei doboară drone, de la balcon, cu borcane de murături.

Înțelegeți? Era doamna la ea acasă și se pregătea să mânce câte ceva de prânz, când a văzut drona staționând câteva secunde în fața geamului. N-a mai stat pe gânduri, a înșfăcat borcanul de castraveți de pe masă, a ieșit pe blacon și când mi ți-a futut una peste dronă, a mai beculit aia scurt de câteva ori și s-a ales praful.

Mi-o și imaginez intrând înapoi în casă, nu înainte să strige peste umăr:

– Păi futu-vă-ngură să vă fut, până când? Slava Ukraini!

După care s-a enervat groaznic c-a trebuit să deschidă un borcan nou de castraveți, din ăla abia de mâncase doi-trei…

Mai mult ca sigur știrea este fake news sau un fel de banc. Dar știti care e faza tare? Că după tot ce s-a întâmplat în ultimele zece zile, după ce am văzut zeci de imagini cu ucraineni ieșiți în fața tancurilor și kalașurilor cu mâinile goale, nu mai pare ceva ce nu s-ar fi putut întâmpla. Până la urmă, arătați-mi mie drona care rezistă la un borcan de 800 de grame, plin cu castraveți, futut fix în plină elice.

Să mă iertați, dar chiar am râs.

P.S. Dacă ți-a plăcut acest articol, am să te rog să intri pe pagina mea de Facebook (adică AICI) și să-i dai un like sau, de ce nu, un share. Pentru că cei de la Facebook încurajează fake news și propaganda rusă, odată cu suspendarea contului, mi-a fost redus reach-ul postărilor. Pot contracara asta într-un singur mod: dacă oamenii interacționează cu postările mele. O să vedeți acest Post Scriptum timp de încă 55 de zile, când îmi expiră toate restricțiile pe cont. Până atunci, doar de voi ține să le faceți mai vizibile. 

Poza e de aici.