Și când zic „cumpărături” mă refer la orice fel de acțiune care presupune achiziționarea de bunuri, fie ele comestibile sau necomestibile.

Despre mersul la supermarket, să cumpăr mâncare, nu cred că mai e cazul să vă povestesc de ce nu-l suport. Pierdere de timp mai gravă decât la genul ăsta de activitate nu cred că există. Orice ai face, oricât de eficient ai fi, orice listă bine întocmită ai avea la tine, oricât de aproape și de neaglomerat ar fi supermarketul, nu mi s-a întâmplat vreodată ca procesul să dureze mai puțin de trei ore. Timp măsurat de la plecatul din casă până la întoarcerea triumfală și căratul sacoșelor.

Repet, minimum trei ore, c-au fost dăți când se putea întâmpla să fie și șase.

Desigur, ați putea spune „nu ești cu nimic special, Vasilescu”, nici nouă nu ne place să mergem să cumpărăm mâncare și noi urâm listele. Și n-aș avea ce să vă reproșez, problema e că eu urăsc orice fel de mers la cumpărături, nu doar „aprovizionarea” săptămânală cu cele necesare traiului.

Nu suport să merg la shopping, adică să mă plimb așa, eventual ore întregi, prin diverse magazine privind lung la rafturi în speranța că găsesc ceva ce-mi place. Nu se știe ce, poate un tricou, poate o cămașă, poate o carte, poate o pereche de blugi, ceva.

Despre când vine acea perioadă anului când am de cumpărat cadouri, nici nu vă mai zic. Am coșmaruri numai la gândul că voi fi nevoit să plec de acasă. De-aia dacă există cea mai mica posibilitate să-mi cumpăr ce-mi trebuie, fără să mă mișc de pe canapea, apăi, dragii mei, să fiți siguri că exact asta voi face.

Problema este că exact în perioada asta a anului, lucrurile devin mult mai complicate pentru că umblatul după cadouri, pentru cei pe care-i iubești, nu mai seamănă cu cumpăratul unei perechi de blugi.

Tocmai de-asta, acum că se apropie Dragobetele, salut inițiativa Bringo din Luna Iubirii, inițiativă cu ajutorul căreia scapi de umblatul prin zeci sau sute de magazine, nu mai stai la cozi, nu te gândești zile întregi la cadou, nu te mai pierzi în multitudinea de variante existente pe piață. Practic, nu mai ai bătăi de cap fiindcă le găsești pe toate într-un singur loc, la un click distanță, pe Bringo.

Cu peste 90.000 de produse în aplicație, Bringo a pregătit o categorie specială – „Sezonul iubirii”- în care a strâns la un loc tot felul de cadouri numai bune de oferit celuilalt, din categorii cât mai diverse: florărie, cofetărie, vinotecă, jucării, cadouri. Tot ce ai de făcut este să răsfoiești magazinele și să adaugi în coș cadoul sau cadourile.

Odată făcută, comanda cu cadourile îți va ajunge rapid la ușă, în cel mult 90 de minute. Simplu, rapid și eficient, iar tu scapi de stres și câștigi timp pentru făcut lucruri mai importante.

Unde mai pui că vei avea un personal shopper care se va asigura că primești exact ceea ce îți dorești. Știți, când e vorba despre cadouri nu e chiar ca la mâncare, ai cam vrea să știi că dacă ai comandat un buchet de flori, de exemplu, cam trebuie să arate așa cum ți-l dorești tu, nu cum se nimerește. De-aia o să primești poze cu el, înainte să-l plătești, ca să te asiguri că este exact ce trebuie și cum ți-ai imaginat. Tare sau cum?

Mno, dacă informațiile din articolul ăsta ți-au picat la mare fix, intră în app-ul Bringo să descoperi categoria „Sezonul iubirii”, până pe 25 februarie. Iar dacă folosești codul Bringo_mihai la plasarea unei comenzi, livrarea este gratuită. Atenție! Codul este valabil pentru o singură comandă, deci sfatul meu este să-l folosiți cât mai eficient.

Nu știu de ce, dar am o vagă impresie că articolul ăsta s-ar putea să vă fi salvat niște mulți nervi și niște mult timp zilele astea. Cu plăcere! 😀