Bună dimineața și bine v-am regăsit. Hai că parcă sunteți mai cuminți, mai buni și mai frumoși decât acu’ o lună când prietenul nostru Zucky a hotărât că m-aș asorta la fix cu o suspendare de treij de zile. Nfine, fuse și se duse, văd că sunteți bine-sănătoși, ceea ce-mi doresc si mie.

Ce voiam să vă zic, dacă vă apare din greșeală în feed postarea asta:

👉 Postare Vasilescu 👈

Vă roagă fratele vostru să faceți și voi ceva care să semene a minimă interacțiune cu ea. Gen, un like, un haha, nițică uimire, chiar și un angry face ar merge, orice, doar-doar să păcălim algoritmul lui Zucky. Că după 30 de zile de activitate zero pe profil, aș avea reach mai mare dacă aș ieși în intersecție, la Jiului cu Bucureștii Noi, purtând pe piept o pancartă pe care scrie: „vedeți c-am postat ceva”.

Daaar, dacă înregistrează algoritmul multe interacțiuni cu postarea, o va împinge în feed-uri, pe sistemul „o băgăm în față, c-o fi scris ăsta ceva interesant, nu se știe ce, că nimeni de la Facebook nu înțelege română”. De-aia vă rugam să mă ajutați, să-i arătăm algoritmului cum se poate reface rapid reach-ul cu oleacă de șmecherie românească.

Da, știu, or să râdă de mine experții, specialiștii și soșăl midia entuziaștii. „Du-te, bă, că n-are nicio legătură reach-ul cu suspendarea pe Facebook”. Nu știu ce să zic, având în vedere că sunt aceiași experți care vorbesc pe la conferințe despre viralizări, fără să fi viralizat nimic în viața lor, cred că sunt șanse extrem de mari să am dreptate.

De-aia zic, dacă din greșeală vă apare postarea asta:

👉 Postare Vasilescu 👈

Și nu vă doare mâna (sau sufletul), băgați și voi o reacție, o ceva.

Bine, dacă vreți să faceți algoritmul să-și plângă în pumni, ați putea chiar să scrieți un comentariu, dar deja simt că vă cer mult prea mult, simt că vă cer ceva peste puterile unui muritor de rând și mi-e teamă să nu vi se întâmple doamne ferește ceva când tastați.

Hai, va pupă fratele vostru, s-aveți sărbători, fie ca, d-astea.