Aideplm, cât am putut să râd.

Teoretic, inițiativa asta sună a ceva ce-ar trebui să înfricoșeze pe toată lumea. Pentru că da, așa este, nimic nu poate funcționa fără angajații care fac respectivul business să funcționeze. Doar că, există niște… ăăă… nuanțe.

Studiile economice atestă că cei mai mulți dintre români nu au bani puși deoparte. Gen, deloc. Practic trăiesc de la salariu la salariu. De-aia ajung să-și facă credite la bănci sau la ifn-uri pentru vreo planetară picată pe neașteptate, pentru vreun dinte căzut sau pentru vreo intervenție chirurgicală neprevăzută. Aceleași studii spun că și cei care au ceva bani strânși au pus deoparte undeva pe la nivelul a trei-patru salarii.

Cu alte cuvinte, o mare parte dintre cetățenii din țara asta n-ar putea să supraviețuiască fără jobul ăla pentru care nu vor ei să se vaccineze. Iar o altă bună parte ar duce-o vreo trei-patru luni, după care cam gata cu rezervele, trebuie să-și caute job.

Prin urmare, în trista realitate înconjurătoare, această inițiativă mirobolantă ar putea fi susținută doar de cei care au din ce trăi mai mult de câteva luni. Iar ăștia sunt mult prea puțini ca să conteze.

Așadar, antivaxxerilor, eu vă susțin, sunt trup și suflet alături de acest demers. Dați-vă toți demisiile, că nu v-a făcut un job pe voi.

Aideplm, cât am putut să râd.