Astăzi o să ne jucăm cu un subiect foarte delicat, dar o să ne jucăm. Pentru că trăim în epoca în care un dickpic este doar la un click distanță, prieteni, și trebuie să fim pregătiți pentru orice.

De la o vreme bănuiai că se întâmplă ceva. Prea își ferea telefonul sau îl ținea aproape tot timpul doar cu fața în jos. Prea își schimba des parolele la toate aplicațiile și device-urile, prea se schimba la față dacă-i cereai laptopul să rezolvi rapid o chestie. Prea se eschiva și răspundea „cu nimeni important”, când întrebai cu cine vorbește la doișpe noaptea. Pe scurt, ceva nu-ți mirosea bine, doar că nu știai exact ce.

După care, prin metode doar de tine știute (pentru că noi nu controlăm telefoanele partenerilor, dăăă), ai ajuns la concluzia că există cineva cu care vorbește online mai mult și mai multe decât ar fi normal. Și dacă doar ar vorbi ar fi bine, dar de fapt constați cu stupoare că sextuiește la greu. Lucru confirmat din plin de pozele nud, videourile porn și cuvintele fără perdea trimise reciproc.

Evident, te hotărăști să îl/o confrunți și să-i spui în față ceea ce tocmai ai descoperit, ca să afli totuși ce se întâmplă. În capul tău era că aveți o relație ok și acum, out of nowhere, te trezești că practic partenerul tău/ partenera ta face sexuț pe internet.

Doar că surpriză, pus/pusă în fața faptului împlinit, nu mai are cum să nege, în schimb vine cu următorul argument: n-a fost niciodată nimic mai mult de atât, doar sex virtual. Tot ce s-a întâmplat, s-a întâmplat online, nu ne-am văzut, nu ne-am cunoscut în real life, n-am avut niciodată vreun contact fizic. Iartă-mă, promit că nu se mai întâmplă.

Presupunând că într-adevăr așa stau lucrurile și că cei doi nu au interacționat fizic nicio secundă, ce faci? Consideri că te-a înșelat? Sau treci totul cu vederea plecând de la premisa că un orgasm virtual nu are aceeași valoare cu unul obținut, cu trudă, la fața locului? Ierți și mergi mai departe? Sau nu poți trece peste?

sursa foto: freepik.com