Da, până la urmă a ieșit la iveală adevărul despre Oculta Mondială. Un pic cam târziu, ce-i drept, dar știți cum e, mai bine mai târziu decât niciodată. Colegul nostru Ionuț a studiat îndelung fenomenul și, după o muncă laborioasă, în urma articolului meu de ieri, a reușit să pună cap la cap informațiile. Nu putem decât să-i mulțumim că ne-a scos din bezna necunoașterii. Sau măcar c-a încercat.

Așa că, dacă v-ați întrebat vreodată ce e cu Oculta asta și de ce pare că acționează atât de haotic, aveți mai jos toate răspunsurile. Conspiraționiști din toate țările uniți-vă.

Oculta Mondială nu vrea să omoare toți oamenii, ci doar pe anumiți oameni, aceia care sunt incomozi pentru sistem. Nu are treabă statistica despre creșterea populației cu ce se întâmplă de fapt. Cei morți de Covid sunt fix ăia de care trebuia Oculta să scape. Cum altfel îți închipui că unii iau covid și mor, iar alții iau covid și se duc pe pârtie la schi? Ha?

Din păcate lumea se păzește, poartă mască, respectă distanțarea, dezinfectează tot, evită aglomerările sociale, așa că planul Ocultei merge cu dificultate. Așa că s-a scos vaccinul, ca backup, pentru cei pe care covidul nu îi dovedește. Listele cu cei cipați sunt deja în mâinile cui trebuie, există niște semne și coduri secrete care ajută pentru a-i deosebi pe cei care trebuie exterminați de cei cărora li se face apă de ploaie.

Problema este că Oculta nu funcționează la fel peste tot. Ăștia pe la noi sunt cam imbecili, au fwtut treaba cu vaccinul, platforma, listele și centrele paralele, așa că ocultistu’ șef i-a băgat în pixda mamii lor de incompetenți și le-a trimis vorbă să deschidă, dracului, școlile și păcănelele ca să omoare populația în stil clasic, dacă sunt atât de tâmpiți și nu reușesc s-o facă cu vaccinul ca toată lumea civilizată.

Probabil unul mai zelos chiar a început să pună foc prin spitale, văzând că nici măcar ăia de la ATI nu sunt destul de eficienți, doar să ducă planul la bun sfârșit. Într-un final, sunt convins că vor da cu vreo nucleară sau ceva, că românii ăștia sunt al dracu’ de încăpățânați și nu vor nici să se vaccineze, nici să ia covidu’.

Aparent nu fac treabă nici cu presa p-aici. Cred că Oculta Cealaltă Mondială, ăia de sunt adversarii lu’ primii, plătește mai bine, altfel nu-mi explic de ce apar atâtea fake news despre covid și atâția antivaxeri peste tot prin online și TV.

Aseară îmi zicea mama că l-a văzut pe unul, ceva oligofren de doctor, care zicea că ăia prin Israel au reacții adverse nasoale rău de tot de la vaccin și că mai bine să nu-l faci. Băi, chiar și în Israel, leagănul Ocultei Mondiale, ca să zic așa? Atâta incompetență și habarnism ca la Oculta asta n-am mai pomenit.