Poza de mai jos este încă un exemplu grăitor despre cum legile și regulile în țara asta sunt făcute doar pentru fraieri. Ceilalți se descurcă.

Înțeleg că restaurantul respectiv are dreptul să funcționeze, fără niciun fel de probleme, pe motiv că servirea se face doar pe terasă. „Terasa” fiind exact cea pe care o puteți admira în poză. Băi, da, în cazul ăsta e logic, e limpede că covizii vor ieși singurei, încolonați, pe deasupra, chiar pe lângă copacul ăla din mijloc.

Râdem-glumim, dar poate mă lămurește și pe mine cineva care este diferența dintre „terasa” asta și un restaurant obișnuit. Adică de ce terasele de genul ăsteia (pentru că sunt foarte multe care fac măgăria asta) au dreptul să funcționeze și să servească clienți, dar restul restaurantelor din țara asta trebuie sa rămână închise și să moară? Doar pentru că „terasele” au geamuri transparente și acoperișul parțial deschis?

În tot acest timp, într-un univers paralel, universul în care, dacă n-ai spate, autoritățile fac pipi cu jet pe tine, se întâmplă chestia asta. Vă rog, citiți, pentru că este exact același domeniu de activitate, doar că, exact cum ziceam mai sus, unii sunt fraieri și ceilalți nu.

Plm, asta chiar că e țara nimănui. ☹

SURSA FOTO