Anul trecut, de Halloween, aveam casa plină de copii care strigau, fugeau, se speriau unii pe ceilalți, sculptau dovleci, stingeau luminile și-și luminau fețele cu lumânări aprinse, imitau monștri și vrăjitoare, mă rog, ați înțeles voi, anul trecut am avut casa plină pentru c-au venit la noi cele mai bune prietene ale fetelor.

Anul trecut, de Halloween, abia venisem de la Roma, unde o dusesm pe fashionistă ca să nu plângă prea tare pe motiv c-a schimbat prefixul și-a trecut la 3+1. 😜 La Roma unde am găsit fix lângă hotel un magazin care avea TOT CE SE PUTEA în materie de produse pe Halloween pentru copii. Nu mai țin minte exact, dar dacă nu mă înșală foarte rau memoria, cred c-a trebuit să mai cumpărăm un troller ca să putem aduce acasă tot ce le-am cumpărat de la magazinul ăla. Evident, absolut tot ce le-am luat a fost pus la bătaie la party-ul despre care ziceam mai sus.

Anul ăsta, de Halloween, după cum bine știm cu toții, n-a mai fost așa.

Dar, pentru că Universul nu mă lasă niciodată la greu, am găsit cea mai șmecheră idee ca să le mai îndulcesc amarul mini-fashionistelor care nu prea înțelegeau de ce anul ăsta nu se mai pot distra la fel de bine ca anul trecut: le-am promis că au voie să se vopsească pe față cum vor ele. Dar lovitura de grație a venit abia când le-am zis că au voie să mă vopsească și pe mine. Din momentul în care au aflat, practic au început să numere orele până de Halloween.

Doar că toate astea n-ar fi fost posibile dacă nu dădeam accidental peste una dintre cele mai tari invenții ale omenirii de la descoperirea focului încoace: cariocile pentru colorat pe față.

Ho, stați, nu săriți, știu că nu s-au inventat cariocile ieri, știu că până și noi ne coloram pe față cu carioci când eram copii. Doar că noi munceam după aia câte două ore, ca să ne ștergem, și tot nu se luau de tot. Dacă voi vă imaginati că le lăsa fashionista pe fete să se dea pe față cu așa ceva sau cu orice alt produs care n-ar fi îndeplinit standardele ei de siguranță, vă înșelați amarnic.

Nu, boss, ca să pot trece de acest filtru uman a trebuit să găsesc niște carioci gândite SPECIAL pentru copii și pentru colorat pe față. După ce le-am găsit și-am studiat în amănunt problema, am trimis link-ul la aprobat și abia după aia am putut să fac comandă.

Dar, da, ce-am găsit sunt complet inofensive, sunt făcute pe bază de apă, sunt produse în Italia și testate dermatologic, au vârful bont ca să nu se poată înțepa nimeni cu el, se iau la un simplu spălat cu apă rece (deci merg la fix și pentru locuitorii sectoarelor unde sunt probleme cu radet-ul), pe scurt, sunt cariocile pentru colorat pe față pe care orice părinte le poate lăsa liniștit pe mâna copilului.

Pe lângă carioci le-am mai luat și niște tatuaje temporare (tot la spalat se iau și astea) pe care și le-au aplicat peste tot pe unde mai rămăsese vreun centimetru de piele necolorat, plus niște planșe de desenat reutilizabile. Da, ați ghicit, și astea tot cu apă se spală și se pot reutiliza de câte ori vreți.

Și uite așa, dintr-un Halloween care se anunța trist și fără nicio perspectivă, cu ajutorul de neprețuit al celor de la MicoStore.ro, am reușit să le fac fetelor o sâmbătă seara pe care o vor uita la fel de greu cum o vor uita pe cea de anul trecut.

Acum, ce mai voiam eu să vă spun este că Halloween-ul s-a dus, dar se apropie cu pași mari sărbătorile de iarnă. Care sărbători, la cum arată explozia de cazuri noi, se anunță tot pe modelul stăm în casă. De-aia mă gândeam să vă zic că oamenii ăștia de la MicoStore au reduceri grave de tot de Black Friday.

Și că, evident, nu vând doar carioci, tatuaje sau ce-am mai cumpărat eu. Au în total vreo 2000 de produse, prin urmare o să găsiți tone de jocuri, jucării, cărți, rechizite și ce mai vrea suflețelul vostru de părinți responsabili. Așa că, dacă vă tentează să le mai smulgeți câte un hohot de râs copiilor voștri în perioada asta care și așa e cum e, știți ca aveți de făcut.

P.S. Dacă aveți cum, cumpărați-vă niște extra carioci albe. Nu de alta, dar culoarea alb se termină prima, o știu din experiența pe propria-mi piele (după cum puteți să vedeți și singuri, mai jos). 😃