LATER UPDATE

Gata, pisico-labradorul și-a găsit căsuță și sclavi. Alina și ai ei sunt cei care-l vor scărpina pe burtică de azi încolo. 

Am glumit, n-are apucături de labrador, voiam doar să vă captez atenția. Dar să știti ca poate avea nume de labrador celebru, dacă e.

Așadar, tânărul mustăcios din imagini s-a pripășit acum vreo câteva zile la noi, la cooperativa de digital. Probabil auzise că internetul e făcut pentru pisici și-a venit direct la sursă să vadă cum stă treaba.

Acum e gata pregătit, a învățat tot ce trebuia să știe despre pisici și online. Mai are nevoie doar de o casă a lui și de niște cetățeni dispuși să-i fie sclavi devotați. Prin urmare, cine și-l va dori o să aibă like-urile asigurate pe viață, mai trebuie doar să-i dea apă, mâncare și porții lungi și dese de scărpinat pe burtică.

Râdem-glumim, dar cine și-l dorește pe distinsul din imagini, să dea un semn și ne înțelegem noi cum facem să ajungă la noul proprietar. Scuze, am vrut sa zic la viitorul sclav.

Mai trebuie să știți că domnu’ are aproximativ trei luni, i-am făcut noi carnet de sănătate, deparazitare internă și externă. Practic îl luați la cheie. Doar nume n-are, că știți cum e, dacă ai apucat să-i dai nume unei pisici nu te mai înduri să te desparți de ea. De-aia ziceam la început că la o adică puteți să-i dați voi nume de labrador celebru. Wink-wink.

Deci? Și-l dorește cineva pe fățucă dulce ăsta? Primul venit, primul servit, să știți.

Aici aveți și un video tot cu dumnealui: