Hai că azi e liber și n-o să vă țin mult, că poate aveți și voi treabă sau ceva. Dar am și eu o curiozitate, una destul de mare, ca să zic așa.

Dacă weekendul trecut (ăla cu 1 iunie), a mai fost cum a mai fost, în ăsta care tocmai s-a încheiat am avut impresia că absolut toată lumea a plecat pe câte undeva. Practic tot feed-ul meu, indiferent că mă uitam pe Facebook sau pe Instagram, pur și simplu a fost inundat de poze din toate zonele spatiului carpato-danubiano-pontic. Iar dacă n-aș fi văzut în feed, era suficient să mă uit la știri și să văd reportajele despre coloanele de mașini de pe A2 și DN1. C-o fi bine, c-o fi rău, habar nu am, rămâne să vedem dacă chiar s-a cam zis cu virusache sau dacă, dimpotrivă, relaxarea asta aproape totală va umple spitalele.

Evident, de ce să mint, am vrut și eu să plec pe undeva. Mă gândeam să dăm o fugă la mare sau la Brașov și-am tot vorbit cu fashion-ista pe subiect, dar până la urmă am ajuns la concluzia că nici marea nici Brașovul nu pleacă nicăieri și că nu moare nimeni dacă mai așteptăm o săptămână sau două, până ne lămurim definitiv cum stă situația și începem să colindăm. Dacă e.

Și-acum vine curiozitatea pe care am să vă rog să mi-o satisfaceți. Mai e cineva pe aici care a ales să mai amâne o perioadă ieșitul, party-urile și colindatul? Mai e cineva care încă respectă starea de alertă? Sau ce, nu știați că până pe 15 iunie mai e încă stare de alertă?

Altfel, videoul de mai jos e de weekendul ăsta, mai precis, de ieri. A se remarca distanțarea socială, măștile și în general respectarea cu sfințenie a măsurilor de protecție.