Aș vrea să vă puneți pentru douăzeci de secunde în pielea femeii din videoul de mai jos și să-mi spuneți și mie cum ați reacționa și ce-ați face. Atât, douăzeci de secunde în care să vă imaginați că voi ați fi cei care primiți vestea asta.

Băi, nene, încă o dată mi se adeverește că toată viața ai câte ceva de învățat și mai ales că poți învăta de la ORICINE. M-a lăsat cu gura căscată modul în care a reacționat femeia asta Și se vede pe ea că nu e nici profesor universitar la Harvard, nici vreun psiholog, nici vreo feminizdă în luptă acerbă cu cei care nu susțin politicăl corectnesu’. Sau poate o fi, dar șansele sunt infime. Mie mai degrabă îmi pare o femeie simplă, cât se poate de simplă, o mamă căreia i se confirmă într-o dimineață ceea ce bănuia de ceva vreme: că fiul ei, aproape sigur și singurul, e gay.

Well, mi-aș dori să-mi puteți spune extrem de cinstit cum ați reacționa voi dacă aţi fi puși în fața unei situații similare. Și când zic „cinstit” mă refer la faptul că aș vrea să-mi spuneți inclusiv „l-aș omorî cu mâna mea”, dacă într-adevăr asta e ce vă vine în minte și ce simțiți. Dați răspunsurile anonim, dacă vă e frică să nu vă ia lumea cu „huo”.

Cât despre întrebarea pe care și-o pune Cetin, nici nu mai are rost să discutăm. Și eu cred că ar fi cel puțin ars pe rug. Și stropit din când în când cu benzină ca să ardă flacăra mai cu spor.

So?

De aici.

mihai_vasilescu_adolescent_gay