LATER EDIT

Hai că avem și câștigătorii celor trei invitații. Fetele sunt mai norocoase, ca de obicei, și și-au adjudecat două din trei:

  • Miruna
  • Dana Gont
  • Nestian

Îi rog pe toți să-mi scrie pe adresa de email de la „Contact” ca să vedem cum intră în posesie.

Bun, pentru azi v-am pregătit două chestii foarte mișto. Nu, nu „ne râdem”, dar zic eu c-o să vă placă.

Prima

Se apropie cel mai mare eveniment al anului, eveniment dedicat online-ului și digitalului. Vorbim despre iCEEfest, desigur. Iar eu, în calitate de mândru angajat al ThinkDigital, am de dat nici mai mult nici mai puţin de TREI invitații. Le-am luat de la gura prietenilor mei ca să vi le dau vouă, da? Sper să apreciați.

Am fost de față la ediția de anul trecut și pot să vă spun că a fost și prima oară când am asistat din interior la un eveniment de o asemenea amploare. Cinci săli pline, peste 3500 de participanți și peste 100 de speakeri. Adică mega-huge și mega-mișto. Well, se pare că anul ăsta o să fie mai mare și mai mișto. Când? Pe 15-16 iunie. Unde? La Grand Cinema Digiplex (Mall Băneasa).

Bref, am de dat trei invitații full-acces la iCEEfest. Iar dacă dați click aici o să vedeți că un bilet full acces, pentru ambele zile, costă 250 de euro. Zic eu că nu sună prea rău cele trei invitații, nu? Motiv pentru care cele le voi da celor trei dintre voi care vor face un minim de efort să mă convingă că-și doresc să fie acolo. Iar minimul ăsta de efort presupune să dați click pe agenda festivalului, să vă uitați bine pe acolo și să-mi scrieți într-un comentariu care-i prezentarea sau care este speakerul pe care v-ați dori musai să-l vedeți. Luni, pe 5 iunie, fac tragerea la sorți și vedem care-s norocoșii. Vă ține pumnii fratele vostru.

Și a doua

E nevoie de voluntari pentru iCEEfest. Da, da, știu că voi ați cam sărit de vârsta voluntariatului, dar sigur aveți copii sau cunoștințe care au copii. Indiferent dacă-s elevi de liceu sau studenți, vă dau în scris că iCEEfest este exact locul în care trebuie să vină. Și nu glumesc, e și de muncă, dar garantez eu și pentru distracție. Au full acces peste tot, inclusiv la concerte și comedy show, plus tot felul de goodies, plus mâncare și băutură. Așa că, aveți sau n-aveți copii, eu zic să dați mai departe vestea. E păcat să piardă așa ceva. Pai numai pentru concertul Macanache featuring Delia și vor face coadă.

Ah, să nu uit de adresa de email pentru doritori: [email protected]

Așadar, recapitulând, cine vrea invitațiile știe ce are de făcut. Cine vrea să ne ajute cu voluntari la fel.