A fost și va rămâne cea mai bună tactică dintotdeauna. Când esti prins la furat, te amesteci în mulțimea care vrea să prindă șuții și strigi și tu cât de țin plămânii: hoții, puneți mâna pe ei! Merge aproape de fiecare dată. Iar procedeul a fost dus până aproape de perfectiune de către cei doi prestatori la microfon, pe numele lor de scenă Buzdugan și Morar.

Aveți mai jos motivele pentru care nu ascult și nu voi asculta niciodată radio Zu, chiar dacă ar rămâne ultimul post de radio de pe Planetă.

Primul, și cel mai hazliu, este foarte, foarte recent. De ieri. Puteți să-l ascultați mai jos:

 

Ca să înțelegeți de ce m-a enervat înregistrarea audio, dacă nu sunteți deja în temă, o să vă las câteva articole care vorbesc despre alte furăciuni de-ale lor:

Furăciune 1, Furăciune 2, Furăciune 3, Furăciune 4; Furăciune 5; Furăciune 6; Furăciune 7.

Dacă nu vă sunt suficiente exemplele menționate de mine, dați un search pe google după „Buzdugan și Morar fură”. O să vă pice mouse-ul din mână.

Pot să înţeleg că e greu să ai subiecte funny în fiecare zi, mai ales din postura în care fac şi eu ceva asemănător, la o scară mai mică. Dar dacă tot ţi-a plăcut ceva scris sau făcut de altcineva şi te-ai hotărât să vorbeşti despre același lucru, dă în plm sursa şi nu mai are nimeni nimic cu tine. Ţi-ai găsit, e mai simplu să faci pe prostul şi cu prima ocazie să-i balăcăreşti pe cei care ţi-au atras atenția că pe lângă că eşti prost, ai devenit şi hoţ.

P.S. Sunt curios ce părere are „bolgger-ul” Mircea Badea despre ce se aude că zic „băeții” pe înregistrarea audio. Hai, mă, c-am glumit. Badea nu e blogger.

mihai_vasilescu_buzdugan_morar

sursa foto