Sunt în urmă rău de tot cu somnul şi nu am reuşit de nicio culoare să scriu textul pe care mi-l propusesem pentru azi. Pur şi simplu mi se închideau ochii şi am renunţat.

Daaaar, ceva-ceva tot am găsit să vă bag sub ochi. Aşa, ca să vă îmbunez şi să pot dormi liniştit (vreo trei zile, dacă s-ar putea).

Se dă poza de mai jos, care mi-a ajuns în news feed exact în momentul în care voiam să postez că pentru azi nu aveţi nimic de citit si să închid calculatorul. Pare interesantă, nu?

O singură chestie voiam să vă zic, înainte să vă întreb ceva. Nu-mi dau seama pentru ce-o invidiază „frustratele” care-i comentează pe profil, dar tind să cred că nu pentru formele-i generoase. Nu de alta, dar eu observ în fotografie un ditamai băsănăul şi nişte mâini cât o trompă de elefant matur şi bine hrănit. Şi am o bănuială urâtă că nici faţa n-o ajută prea mult.

De-aia mă gândeam că, mai mult ca sigur, o invidiază pentru inteligenţă sau alte calităţi nebănuite, pe care nu le putem intui din imaginea asta. Iar dacă totuşi o pizmuiesc pentru modul în care arată, e groasă fraţilor, ne aşteaptă un viitor sumbru. De ce? Pai vă daţi seama în ce hal trebuie să arate cele care o invidiază pe micuţa hipopotămiţă din imagine?

Acum, ce voiam să vă întreb eu pe voi. Nu-mi dau seama foarte clar, dar monumentul ăsta de inteligenţă (care s-a postat pe Facebook în curu’ gol, ca să aiba „invidioasele” obiectul adoraţiei la îndemână) pare pe la vârsta adolescenţei. Ce-aţi face, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, dacă aţi fi unul dintre pârinţii ei şi daţi, din întâmplare, peste poza asta pe net? Cum aţi proceda? Nu mă interesează dacă aveţi copii sau nu. Vă imaginaţi situaţia şi-mi ziceţi cum credeţi că aţi acţiona.

mihai_vasilescu_toanta

De aici