Ia să ne imaginăm noi următoarele situații.

Prima. Ești la muncă și tocmai ai aflat că o să ai musafiri diseară. Chestie care în mod normal te-ar afecta foarte puțin spre deloc dacă printre musafiri n-ar fi Lili, prietena aia bună a lu’ nevastă-ta care mereu se dă la tine când e bine dispusă.

Marea problemă e că Lili nu bea decât cava și tu ai rămas fără Pere Ventura, încă de când ai ajutat-o să se bine-dispună data trecută. De unde scoți tu cava acum, că mai ai de stat patru ore la birou, după care te duci spre casă?

A doua. Te pregătești de plecat spre cabana pe care ați închiriat-o pentru revelion, când îți dai seama că ai uitat să-ți cumperi vinul ăla care-ți place ție, ăla de la care nu că nu te doare capul a doua zi, dar te simți proaspăt ca un bebeluș.

N-ar fi totuși cea mai mare problemă din lume, până la urmă ești sigur c-o să găsești ceva de băut pe-acolo, dar ai uitat să-i cumperi neveste-tii armagnacul Janneau, singura băutură care-i place. Dar și singura care o face să se uite la tine cu privirea aia dulce pe care o avea când v-ați cunoscut.

Și dacă nu ți-ar fi zis aproape zilnic, în ultimele două săptămâni, să nu uiți să i-l cumperi. Ești pe punctul să-ți strici revelionul? Ești.

A treia. Pe asta nici nu mai trebuie să ne-o imaginăm, că e reală, pățită de mine. La un party din ăla unde fiecare aduce ce poate de pe la el de acasă, ne-am trezit cu șapte salate de boeuf și nicio sticlă de băutură.

Vă dați seama că pe mine nu m-a afectat absolut deloc sau m-a afectat strict când mi-am dat seama că nici măcar eu nu pot să termin atâta salată de boeuf, dar a fost foarte amuzant să-i văd pe doi dintre băieți cum se urcă într-o mașină și pleacă să caute ceva de băut.

Ei se mulțumeau cu orice, ar fi cumpărat și vodcă la pet, dar pentru fetele din grup trebuiau să scoată din pământ din iarbă verde niște prosecco. Până la urmă au găsit ceva mișto de genul ăsta.

Mai vreți situații din astea? Că mai pot, dar nu cred că mai avem nevoie. Ce voiam eu sa spun este că, deși n-ai zice, viața te poate pune în diverse situații în care să ai nevoie de niște băutură cât mai repede posibil.

Pentru toate aceste situații, prietenii de la FineStore au acum un serviciu nou care se numește Livrare În Trei Ore. Ce face el? Păi fix ce-i spune numele: vă livrează în maximum 180 de minute orice comandați online de la ei de pe site.

Ce trebuie să mai știți:

👉 Este un serviciu contracost, pentru că urgențele se plătesc cam peste tot în lumea asta. Prețul este 49,99 lei.

👉 Momentan, serviciul este valabil doar de luni până vineri, între 10:00 și 16:00, pentru că încă este în faza de testare. Dar eu sunt convins că foarte rapid se va ajunge la livrare în toate zilele săptămânii, iar intervalele orare vor crește.

👉 Desigur, comanda se poate da și în afara intervalului orar 10:00 – 16:00 sau în weekend, dar ea va fi livrată în primul interval orar disponibil, aferent programului luni – vineri, 10:00 – 16:00.

De exemplu:

Dai comanda marți la ora 8:00, primești mesajul: „azi, începând cu ora 10:00”.

Dai comanda marți la ora 10:03, primești mesajul: „livrare în trei ore”.

Dai comanda marți la ora 17:23, primești mesajul: „începând de mâine ora 10:00”.

Dai comandă vineri după 16:01 sau în weekend, primești mesajul: „începând de luni ora 10:00”.

Și tot așa. Hai că e simplu, ați înțeles voi.

Iar dacă n-ați înțeles sau vreți să știți absolut tot despre Livrare În Trei Ore, găsiți aici tot ce vă interesează.

Cu speranța că v-am fost util, o să mai adaug doar că tot weekendul ăsta la FineStore există și un cupon de reducere de 5%, pe numele lui MAY5.

Atât pentru moment.

sursa foto: freepik.com