LATER EDIT

Așa cum am promis, azi am tras la sorți. Tragere în urma căreia trolerul mov va ajunge la:

➡️ Ana_i

S-o felicităm.

Restul, stați pe aproape că mai urmează un concurs cu premii extrem de mișto.

Sunt superstițios, oameni buni, așa că n-aș fi plecat deloc liniștit la drum dacă nu vă dădeam un premiu pe blog. La toate drumurile lungi am dat premii pe blog, era exclus să încep vacanța asta fără să pun la bătaie ceva mișto.

Bine, mă rog, nu vă dau eu premiul, ci oamenii de la Eurolife FFH Asigurări. Se fac deja patru ani de când toate asigurările mele de călătorie sunt făcute exclusiv la ei, așa c-am avut timp să dezvoltăm o relație. Nu mai suntem de multă vreme doar parteneri, am devenit prieteni.

Ei bine, oamenii ăștia vă dau un premiu mișto, dar până ajungem acolo, vă las și niște sfaturi. Nu de alta, dar acum vine vacanța de 1 Mai care face Sfântă Punte cu vacanța de Paști, și începeți să umblați ca disperații prin toată lumea.

Dacă plecați în vacanțe și excursii fără să vă faceți asigurare de călătorie, bravo vouă! Înseamnă că sunteți niște curajoși. Dar pentru cei care nu posedă curaj d-ăsta nebun, o să vă spun că Eurolife are trei pachete de asigurări de călătorie care sunt gândite special să acopere orice nevoie.

Se numesc Pachetul Relaxat, Pachetul Echilibrat, Pachetul Zen și le găsiți pe toate trei la secțiunea Asigurare de Călătorie. Eu îmi fac de obicei Echilibrat sau Zen. Spre exemplu, pentru deplasarea la Campionatul European mi-am făcut Zen, care se poate face doar pentru călătoriile planificate din timp.

Dar am putut să-mi fac pentru că am totul pus la punct de multă vreme, cazările sunt plătite, biletele la meci la fel, iar Pachetul Zen are acea clauză beton numită „Anularea călătoriei”. Mă liniștește foarte tare la cap să știu că dacă e să se întâmple ceva și să nu mai plec, banii mi-i recuperez, rămân doar cu tristețea că nu m-am dus.

Pentru drumul ăsta în cel mai sudic punct al Europei, mi-am făcut Pachet Echilibrat. Îmi făceam tot Zen, doar că deplasarea asta spre Spania nu e planificată din timp. Așa că mi-am făcut Echilibrat, cea care are inclusă și clauza de asistență rutieră. Dacă aș fi plecat cu avionul, îmi făceam Relaxat.

Da, da, le folosesc de atâta timp că știu pe de rost ce oferă fiecare pachet. Uite:


Acum atenție sporită! Ca să fie bine pentru toți oamenii care citesc acest blog, dacă folosiți codul MIHAI20 aveți 20% discount pentru toate tipurile de asigurări de călătorie.

Prieteni, puteți să-mi spuneți voi ce vreți, dar 20% chiar este un discount serios. Mă bucură extrem de tare că pot beneficia de el oamenii care citesc acest blog.

Acestea fiind zise, să trecem la premiu. Care premiu este acest troler de cabină, doar că nu e cel albastru din poză, ci unul mov. Eu am unul identic, dar pe galben, motiv pentru care mereu văd priviri compătimitoare în jur: „săracul a plecat cu trolerul lu’ nevastă-sa”. E ok, cu cel mov n-o să aveți parte de problema asta.

Cum intrați în posesia premiului? Foarte simplu. V-am lăsat mai jos trei link-uri către trei spoturi foarte simpatice care vorbesc fix despre asigurările de călătorie. Le dați play, pe rând, și-mi spuneți care vă place mai mult. Nu va panicați, au câte 30 de secunde, deci într-un minut și jumătate ați terminat cu toate trei.

Daaar, pentru că vă știu și leneși, dar și descurcăreți, ca să mă asigur că vă uitați la ele, nu că alegeți unul la întâmplare, va trebui să-mi spuneți și ce număr de views avea spotul care v-a plăcut cel mai mult (numărul de views este afișat imediat sub titlul videoului, indiferent că-l vizionați de pe mobil sau de pe laptop).

Pe scurt, dacă vă tentează trolerul, îmi lăsați un comentariu de genul: „mi-a plăcut ăla cu asigurarea pentru șoferi, avea 123,203 views când i-am dat play”.

Tragerea la sorți o s-o fac în ultima duminică din luna asta, adică pe 28 aprilie.

Atenție! Puteți să vă înscrieți la concurs din orice colț de lume, dar dacă-l câștigați, o să am nevoie de o adresă de livrare de România. Ca să nu mă apuc să trimit trolere goale pe Nanga Parbat sau pe unde mai locuiți voi.

Gata, uite spoturile:

➡️ Aici;

➡️ Aici;

➡️ Și aici;

Baftă!

P.S. Ăla care spune că nu-i trebuie un troler de cabină minte. Niciodată nu ai în casă suficiente trolere de cabină. Cei doi cenți ai mei.