Zapam ieri printre canalele TV…

Da, știu, sunt genul ăla de retrograd care încă mai are televizor și cablu TV plătit la zi, pe care le mai și utilizează frecvent, aia e, obișnuiți-vă cu certitudinea că sunt un neanderthalian.

Revenind, ziceam că zapam ieri printre canalele TV și-am ajuns la AXN.

Apropo, trebuie să fac o paranteză aici, voi când zapați, cum zapați? Luați toate canalele la rând, așa unul câte unul, ca sălbaticii? Că eu mi-am făcut un sistem de zapat: întâi dau o raită peste canalele de știri, dar nu rămân pe niciunul, că toate mă enervează foarte tare, după care încep să zapez printre canalele de filme.

Am constatat că nu mai cunosc pe nimeni care face ca mine, de-aia am zis să vă întreb, voi când zapați, cum faceți? Am închis paranteza.

Ne întoarcem la zapatul meu. Schimbam alene canalele și-am ajuns la AXN unde era promo cu programele lor. Mă pregăteam să trec peste, când a început promo-ul la un serial care tocmai se pregătește de lansare: „FBI: Biroul Federal de Investigații”.

N-am trecut mai departe, am stat să văd despre ce e vorba și bine am făcut, că mi-a sunat bine. Mi-a sunat atât de bine încât am intrat pe interneți să văd dacă găsesc și-un trailer pentru el, și am găsit. Vi l-am lăsat și vouă mai jos.

Băi, nu știu cum funcționați voi, dar pentru mine, genul ăsta de seriale sunt fix ce mi-a recomandat doctorul pentru serile când vreau să văd ceva acțiune, dar care să nu fie neapărat doar cu împușcături și bătăi.

Vreau să nu fie nevoie să mă concentrez foarte tare și nici să-mi bat capul cu mistere complicate sau drame psihologice existențiale. Pe scurt, vreau să rezolve oamenii de pe ecran tot ce e de rezolvat, eu doar să stau pe canapea și să-i aplaud în gând.

Ei bine, se pare că „FBI: Biroul Federal de Investigații” se încadrează exact la ce am eu nevoie.

Prin urmare, să știți că diseară de la ora 21:00 voi da pe AXN să văd dacă mi se confirmă bănuielile. Și dacă mi se confirmă, o să fiu pe fază în fiecare luni de la ora 21:00. Ceea ce vă urez și domniilor voastre.

Ce? Să nu-mi spuneți că n-o să aruncați măcar un ochi să vedeți cum stă treaba?