Campania de vaccinare anti-covid a început în România în primele luni ale anului 2021. La alții, cum ar fi Israelul, a început chiar mai devreme, la final de 2020.

Oricum ai lua-o, practic, au cam trecut ăia trei ani la finalul cărora trebuiau să moară toți vaccinații. Ah, scuze, ca să mă exprim pe înțelesul uni-neuronalilor, trebuiau sa moară toți înțepații. Ce? Să nu-mi spuneți că nu i-ați văzut în acțiune pe mâncătorii de căcat care urlau peste tot despre cum în doi-trei ani vor muri toți vaccinații.

Și ce să vezi, nu doar că n-au murit, dar nici cincigeul din vaccinuri nu s-a activat, nici solzii nu ne-au apărut (nici măcar timid așa, pe la încheieturi), nu s-au activat nici cipurile alea cu ajutorul cărora trebuia să ne conducă Oculta.

Unde mai pui că știu eu niște vaccinați d-ăștia care au făcut copii între timp. Cred că s-a defectat cumva infertilitatea aia care trebuia să-i afecteze timp de măcar trei generații.

Și-atunci să nu vin eu să vă urez un duios fwtu-vă-n gură sa vă fwt? Vouă, tuturor celor care ați mâncat căcat doi ani întregi și mergeați la manifestații împotriva vaccinării obligatorii, deși nu vă obliga nimeni să vă vaccinați.

Ba vin, cum să nu vin, că-mi doresc de trei ani să vă urez un sincer mânca-mi-ați plua, că voi sunteți cel mai rău lucru care i s-a întâmplat acestei țări. Vă știți voi care.

Atât pentru azi, zic c-am început 2024 în forță.

Doamne, cum am așteptat să treacă anii ăștia ca să pot să le urez de sfânta mwie.

Dacă nu înțelegeți de ce sunteți cel mai rău lucru care i se întâmplă țării ăsteia, o să vă spun că în România este declarată oficial epidemia de rujeolă. Acum, când vorbim, mor copii din cauza unei boli care fusese eradicată. Înțelegeți? Mor copii pentru că părinții lor sunt genul de imbecili despre care am vorbit mai sus.

Fmm, viață!