Am o curiozitate: nici voi n-ați putut să dormiți noaptea trecută?

Vă întreb pentru că, prieteni, extrem de rar mi se întâmplă să nu reușesc să adorm toată noaptea, să simt cum mi se scurge viața din corp, dar de închis ochii nici vorbă.

Și toate astea fără niciun motiv, fără o cauză anume. Pur și simplu nu am reușit să adorm, indiferent cât arăta ceasul. Până la urmă, am asistat pe viu cum se luminează de zi.

Iar partea și mai tare este că Mara se afla exact în aceeași situație. Ba nu, la ea a fost mai rău, că eu mai închideam ochii sperând să adorm până la urmă. Dar Mara de la un punct încolo a renunțat total la ideea de somn. Așa c-a dat drumul la televizor și s-a uitat până dimineață. Treabă care ei nu i se întâmplă NICIODATĂ.

Ca să nu stăm de discuții inutile, nu sufăr de insomnii, niciunul dintre noi doi nu suferă. Iar eu nu doar că nu sufăr de insomnii, dar dacă mi-e somn pot să dorm liniștit lângă un joagăr aflat în plin proces de producție.

Ei bine, azi-noapte efectiv nu s-a putut. Știe cineva de ce? A fost lună plină sau ceva? Are legătură cu ciacrele necurățate? Nu mi-oi fi îmbrățișat sinele energetic cum se cuvine? N-oi fi manifestat la timp?

P.S. Râdem-glumim, dar aștept cu nerăbdare explicații, pentru că mi-aș dori să cam dorm la noapte.P.S. Știam că am mai pățit anul ăsta fix la fel. Am căutat și-am găsit, în martie s-a întâmplat.

sursa foto: freepik.com