Stați, nu vă grăbiți să-mi răspundeți la întrebarea din titlu până nu citiți tot ce am de zis. O să vă mai întreb o dată la final și-mi răspundeți atunci.

După cum vă povesteam ieri, am plecat într-un scurt test drive cu mașini Volvo. Mă rog, mașini sunt mai multe, adică șase, dar modele doar două: XC40 Recharge și C40 Recharge. Ambele full electric.

Nu, stați liniștiți că nu mă apuc să vă spun performanțe, caracteristici și dotări. Altceva vreau sa vă zic și trăiesc cu impresia că va fi cel mai interesant lucru pe care-l veți citi azi.

Pentru ambele modele, XC40 și C40, Volvo oferă un discount de 10.000 euro.

Până aici nimic extrem de spectaculos, nu? Da, ok, 10.000 de euro e un discount bun, dar s-au mai văzut cazuri.

Așa că vin și vă dau decisiva, prieteni. De azi, 23 noiembrie, începe o nouă sesiune a programului Rabla Plus. Pentru cei care nu știu ce înseamnă Rabla Plus, explic pe foarte scurt: statul îți dă 10.000 de euro când îți cumperi o mașină electrică nouă.

Așadar, la cei 10.000 de euro discount de la Volvo se mai adaugă încă 10.000 de euro de la statul român.

Băi, nu știu, dar 20.000 de euro chiar sunt un discount extrem de serios pe care cred că oricine l-ar lua în considerare. Și vorbim de un brand ca Volvo, nu de orice marcă.

Ce-ar mai trebui să știți:

👉 Sesiunea programului Rabla Plus începe azi și se termină pe 8 decembrie. Prin urmare aveți două săptămâni în care puteți lua și cei 10.000 de euro de la stat.

👉 Volvo oferă discountul de 10.000 de euro doar până la sfârșitul anului, pe 31 decembrie 2023.

Așa că dacă vă bătea gândul să vă luați o mașină electrică și Volvo se află printre mărcile voastre preferate, cred că ăsta ar fi un moment bunicel să faceți pasul de la „mă gândesc să” la „vreau să”. Numa’ zic.

Pentru cei care vor să vadă caracteristici, dotări și prețuri, ca să înțeleagă din ce trebuie să scadă cei 20.000 de euro, vă las fișele complete ale celor două modele: XC40 și C40.

Iar aici găsiți link-ul către site-ul oficial, în cază că vreți să dați comandă și nu știți unde.

Acum vine întrebarea pe care v-o promiteam la începutul articolului. Așadar, ce Volvo ți-ai lua dacă ai primi cadou 20.000 de euro, și de ce XC40? 😁

P.S. Tot ieri vă spuneam că toate cele șase echipaje participă la competiția „cine scoate cel mai bun consum”. După prima zi, fratele vostru e pe un glorios loc cinci. Și nu că n-aș fi vrut să fiu mai sus, dar e foarte greu să te abții și să mergi la consum când ai sub fund 408 cai putere. 🤷‍♂️