Bănuiesc că nu mai e o noutate pentru nimeni că poimâine, vineri, 10 noiembrie, este Black Friday-ul eMAG, adică cel care dă ora exactă în piață.

Da, da, știu povestea, nu vă interesează, nu vreți să vă luați nimic, că oricum și dacă vreți ceva, niciodată nu mai prindeți pe stoc. Și ce mare scofală și Black Friday ăsta, că nici măcar nu sunt prețuri așa bune.

După care, nici nu se termină bine vinerea neagră, că toții oamenii ăia care „nu voiau să-și cumpere nimic” încep să se laude cu ce și-au luat și ce prețuri beton au prins.

An de an e fix aceeași poveste, prieteni, de zici că retrăiesc examenele din facultate când toți ăia care se văietau că n-au învățat nimic ieșeau cu 10 din sală.

Mă rog, revenind, ziceam că data Black Friday-ului deja o știe toată lumea. Dar știți ce nu știe toată lumea? Nu știe care sunt produsele la super-prețuri, care vor avea cel mai bun preț din an, adică fix cele pe care se va da bătălia click-urilor și, absolut logic, se vor termina primele.

Uite că fratele vostru știe care sunt patru dintre ele. Or fi multe, or fi puține, n-am idee, dar știu cu siguranță că cele patru de mai jos vor avea mega-prețuri.

Dacă vă interesează vreunul dintre ele, sfatul meu e să vi-l puneți la favorite în contul eMAG. Așa o să împușcați ambii iepuri care vă interesează: vă convingeți că va avea super-preț și sunteți siguri că-l prindeți pe stoc.

Știm cu toții că la produsele cu mega-preț, câteva secunde pot face diferența între „meam, ce televizor beton am prins” și „pfff, ce televizor beton era să prind”. Numa’ zic.

Acum vă las cele patru produse:

1) Telefon mobil Samsung Galaxy S21;

2) Televizor LG OLED evo, 139 cm, 4K Ultra HD;

3) Fossil – ceas de oțel inoxidabil;

4) Rom Don Papa Baroko;

Nu știu dacă pe voi vă tentează vreunul, eu mi-am băgat deja televizorul ăla la favorite. Dacă prețul va fi atât de bun pe cât îmi imaginez eu, așteptați-vă la un giveaway cu televizorul meu din dormitor. Nu bate, nu troncăne, l-a folosit un bătrânel să se uite la meciuri.

sursa foto: freepik.com