Din motive pe care n-am nici chef nici timp să le mai expun aici, nu există vreo șansă reală să câștig eu. În schimb, știu sigur că există o șansă reală să ne distrăm un pic.

Așadar, dacă aveți 15-20 de secunde la dispoziție, vă roagă fratele vostru să-l votați la Webstock Awards, categoria BEST BLOGGER.

Ah, încă ceva, dacă tot v-ați rupt alea 20 de secunde să mă votați, vă rog să vă mai rupeți încă 5 ca să lăsați aici un comentariu cu „votat”. Doar așa ca să-mi fac eu o idee cam câte voturi am avut, în condițiile în care competiția în sine nu este în niciun fel transparentă.

Acum hai să vă arăt cât e de simplu să mă votați.

1️⃣ Ăsta e link-ul pe care trebuie să intrați: bit.ly/WAVasilescu

2️⃣ Click pe link-ul de mai sus și se va deschide o pagină care conține candidații la categoria BEST BLOGGER. În josul paginii, aveți un buton pe care scrie votează acum. Apăsați cu încredere pe el.

3️⃣ Se va deschide altă pagină unde vi se va cere o adresă de email (lăsați o adresă bună, nu una la mișto);

4️⃣ Vă vine email-ul cu ajutorul căruia votați (vedeți? De-aia v-am zis să lăsați o adresă bună). Apropo, dacă în câteva secunde nu vedeți email-ul, zic să vă uitați și în „spam”.

Email-ul ăsta conține un buton mare pe care scrie: votează înscrierile. Din nou, click cu încredere pe el.

5️⃣ Vi s-a deschis pagina cu toate categoriile. Scrolați până la categoria cu numărul 7: BEST BLOGGER. Click pe ea ca să vă apară numele bloggerilor. Bifă pe cerculețul din fața numelui meu, după care iar scroll până în josul paginii, unde dați click pe votează.

Gata, asta e tot. O să mai primiți un email care vă confirmă c-ați votat cu succes și pe cine anume.

E mult mai simplu în realitate, să știți.

Vă foarte mulțumesc pentru efort.

Acum aștept cu nerăbdare să văd cine va câștiga. Apropo, vreți să vă zic și vouă cine va fi?

sursa foto: freepik.com