[drumul spre Cercul Polar – ziua 10]

Undeva, la 4000 de kilometri de București, există un loc căruia localnicii i-au zis „Lofoten“ doar pentru că probabil era mult prea lung să-i spună „unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ“.

N-am nici cea mai mică îndoială că există în lumea asta și locuri mai frumoase. Dar pentru mine zilele de ieri și de alaltăieri au însemnat un singur lucru: am ajuns în cel mai frumos loc pe care l-am văzut vreodată.

Doamne, cât e de frumos!

Ieri a fost pentru prima oară când mi-a părut rău cu adevărat că nu am făcut niște cursuri de fotografie și că n-am o cameră bună.

Pentru că diferența dintre pozele pe care vi le-am lăsat eu și realitate este imensă. Sunt convins că o cameră și niște cunoștințe în domeniu ar mai fi atenuat din diferența asta pentru că ar fi reușit să surprindă mai mult din ceea ce vedeam.

Am făcut ieri mai bine de 300 de kilometri plimbându-ne pe insula asta și n-am văzut nici o zecime din ce ne-ar fi putut arăta. Dar și în condițiile în care am văzut atât de puțin, pot să repet liniștit ce-am zis mai sus: este cel mai frumos loc în care am călcat până acum.

Păcat că nu vă pot descrie în cuvinte cum arată în realitate fiecare metru din arhipelagul ăsta. Sper să reușească măcar un pic fotografiile (v-am lăsat multe de data asta) și mai sper să vă bucurați de ele măcar 1% din cât m-am bucurat eu când le-am făcut.

P.S. Azi nu avem Iulia.

Călătoria la Cercul Polar este motorizată de Autonom, liderul pieței de mobilitate din România.

Companie sută la sută românească, Autonom funcționează printr-o rețea națională unică în 36 de orașe din România, precum și în două orașe din Ungaria. În total, operează o flotă auto de peste 13.ooo de mașini și oferă soluții integrate de mobilitate și finanțare:

➡️ Rent-a-car

➡️ Leasing Operațional

➡️ Produsul Business Green

➡️ Leasing Operațional Echipamente

➡️ Transferuri cu șofer

➡️ Asistență rutieră

➡️ Mașină de înlocuire

➡️ AutoRulate

➡️ Închiriere vehicule comerciale

➡️ Întreținere flotă