Auziți, am și io o curiozitate. Vreți să mai țin rubrica asta cu „ce mi-a plăcut” pe perioada verii? Întreb foarte serios, nu mă alint, vă explic imediat.

De când a venit căldura, traficul pe „ce mi-a plăcut” a scăzut la jumătate. Un fenomen foarte de înțeles, de altfel, se întâmplă în fiecare an în perioada asta. Articolul apare duminică dimineață, iar oamenii pleacă în weekend care încotro, nu le arde de stat pe interneți.

Și la mine, când sunt plecat, se schimbă radical situația. Am zile întregi în care nu citesc aproape nimic, deși timp aș avea. Dar când schimbi locul, de multe ori schimbi și comportamentul online. Ca să nu mai spun că dacă ești într-un loc mișto, parcă nu-ți mai arde de pierdut timpul pe internet. Îți zici „lasă că recuperez acasă”, doar că acasă nu ai ce să recuperezi și nici chef, că doar nu dai examen din lecturile online.

De-aia vă întreb dacă vreți s-o mai țin sau îmi iau liber până pe la jumătatea lui septembrie încolo? Aștept cu mare interes răspunsurile voastre.

Până atunci, v-am lăsat câte ceva:

  1. Dacă ești proastă și nu te duce capul, să stai acasă;
  2. Aveți 5 minute să vorbim despre doamna noastră, toxicitatea?
  3. Bei o cafea nostalgicule?
  4. Cum să nu mai fim populari;