Azi, 19 iunie, prietenii de la Finestore împlinesc 9 ani de când gâdilă în mod plăcut papilele iubitorilor de licori fine din această țară. Să le urăm la mulți ani, zic, și la multe oferte speciale.

Mai jos aveți ce-au pregătit oamenii de acolo ca să simțim cu toții că azi e aniversarea lor. După cum lesne o sa observați, s-au jucat un pic cu cifra 9, dar s-au jucat într-un mod câte se poate de în favoarea noastră.

Iată:

1️⃣ 29.999 de sticle de vin Grande Alberone. La fiecare 350 de lei cheltuiți pe finestore.ro, automat primiți gratuit una dintre ele. La 700 de lei primiți două, la 1050 de lei primiți trei, și tot așa se mai adaugă câte o sticlă de Grande Alberone la fiecare 350 de lei.

Dacă aveți impresia că e un vin ieftin sau nasol, ei bine, nu este. Vorbim despre un vin care costă (acum, cu reducere de 15%) peste 50 de lei, are 96 de puncte Luca Maroni și un titlu de Best Producer, la Berliner Wine Trophy.

Nu știți ce sunt punctele Luca Maroni, este? Să nu vă fie jenă, că nici eu nu știam. Dar, după o simplă căutare pe google, m-am lămurit imediat ce sunt, cine e Luca Maroni și de ce sistemul lui de punctare merge până la un maximum de 99 de puncte. Pentru că 100 de puncte sunt pentru vinul perfect, care încă nu există. Uite-așa am înțeles ce e cu cele 95 de puncte Luca Maroni ale vinului Grande Alberone. Să fie primit!

2️⃣ Cupon de reducere: 19% reducere pentru orice comandă făcută pe finestore.ro. Practic, tot ce aveți de făcut este să folosiți cuponul FS9ANI și, jbam, scade valoarea comenzii cu 19%.

3️⃣ Peste 699 de produse cu preț redus, reducerile fiind între 5% și 35%. Partea cea mai șmecheră este că la reducerile astea se aplică și cuponul de reducere de la punctul 2. Băi, nu știu, dar în aceste condiții la unele produse chiar s-ar putea sa prindeți niște prețuri beton. Sfatul meu e să căutați pe site ce beți de obicei și să verificați prețurile, că e păcat.

4️⃣ Concurs cu 99 de premii. Iar fiecare premiu constă într-un pachet compus din:

👉 1 sticlă de Rom Matusalem;

👉 1 sticlă de Prosecco Foss Marai;

👉 1 sticlă de lichior Tequila Rose Strawberry;

Cum faceți să le câștigați? Nimic mai simplu: cumpărați măcar un produs marcat cu eticheta „9″ și intrați automat în concurs. Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți.

Mie, personal, mi se par niște super-premii, să știți. Și în general mi se pare că sună bine toată oferta asta specială cu ocazia aniversării de 9 ani. S-au străduit să iasă cu ceva mișto și le-a cam ieșit.

Cam atât pentru moment, de-aici încolo știți și singuri ce aveți de făcut.

sursa foto: freepik.com