Până acum, am fost în Barcelona doar vara și, o singură dată, în octombrie. Tot ce pot sa vă spun este că acum, la început de martie, a fost de departe cel mai bine din punct de vedere al turiștilor. Sunt destui, dar nu se poate compara cu ce este în lunile de vârf. Ai loc să te miști, ai loc să respiri, ai loc să simți că ești în vacanță fără să te calci pe picioare cu alte mii de oameni.

Doar la Sagrada Familia era buluc de lume, în rest, a fost cum nu se poate mai bine. Nici măcar pe Rambla nu era aglomerația aia de nu poți să mergi fără să te lovești de ăia care vin din față.

Singura problemă pe care am avut-o a fost cu vremea, cu temperaturile. Nu, nu e frig de să nu poți să te plimbi, dar trebuie să stai mereu să te îmbraci și să te dezbraci. Dimineața sunt 4-5 grade, adică exact când o iei la picior pe străzi. După care, la prânz se fac 14-15 grade (care la soare se simt ca 18-19), deci cam trebuie să dai jos de pe tine toate trențele cu care ai plecat îmbrăcat. După ora 16:00, când soarele nu mai are putere, se face frig din nou, deci trebuie să te îmbraci la loc.

Nfine, nu e ceva atât de grav, dar e neplăcut să stai tot timpul să pui pe tine haine sau să le scoți. Dar, na, trebuie să se compenseze cu ceva absența hoardelor de turiști.

Am vrut să rămână asta scris, că poate mai caută lumea pe google dacă să plece în martie la Barcelona și nu găsește nimic. Cum am pățit io.

Acum va las niște poze. Sunt puține pentru că puține am făcut. Am devenit mofturos, nu-mi mai vine să fotografiez orice, plus că nu mai sunt mulțumit de ce-mi iese, nfine, d-astea.

P.S. N-o să găsiți poze cu mâncare. Fac articol separat cu mâncatul în Barcelona, pentru c-am găsit o cârciumă senzațională.