Mă uitam la știrea asta și mi s-a făcut scârbă, jur.

Șefa Secției de Oncologie a Spitalului Județean Suceava, Anca Ababneh Dumitrovici, a fost reținută pentru luare de mită.

Conform Parchetului Tribunalului Suceava, ar fi pretins și primit diferite sume de bani (câte 50 de lei, 100 de lei, 200 de lei, 50 de euro) sau alte bunuri (miere de albine, cașcaval, cafea, bomboane de ciocolată, brânză etc.) de la 64 de persoane, pacienți sau aparținătorii acestora.

Doctorița, conform declarației sale de avere, câștiga aproape 5.000 de euro pe lună. 

Când vezi sau citești așa ceva, nu poți să te gândești decât că totul e în van. Degeaba au mărit salariile doctorilor, degeaba unii diintre ei câștigă zeci de mii de euro pe lună, totul e degeaba. Șpaga a fost, este și va rămâne o instituție în sine, din momentul în care ai trecut de poarta vreunui spital.

Voi înțelegeți că femeia asta făcea 25.000 de lei (5000 de euro) pe lună, legal, dar se bucura la un borcan cu miere sau o bancnotă de 50 de lei? Cât, cât de calic și hulpav să-ți fie sufletul să poți face așa ceva? Să nu ți se facă teamă că ți se usucă naibii mâna aia cu care ai luat o roată de cașcaval de la un amărât care n-a avut să-ți dea altceva?

Nu aveți idee câtă silă simt în momentul ăsta!